Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne yolu yada sen tam olarak ne isterdin ? Kanal yapmak video yüklemek önemli değil bağlayıp biryere ordan almak önemli su anda.anoo ne olmuş bura böyle...
ben sanıyordum sadece bende varmış sıkıntı
3 kanal quizdeydi gümlemiş kaldı elde 3 tane bakalım onlar ne olacak
-------------------------------------------------------------------------------
herkes şeref sözü versin de. şu işin proları çıksın ortalığa biz garibanlara (yada ben) bir yol göstersin. yoksa ekmek yiyemeyeceğiz.
ne yolu yada sen tam olarak ne isterdin ? Kanal yapmak video yüklemek önemli değil bağlayıp biryere ordan almak önemli su anda.
Anlaşılan forumda aktif değilsin forumu oku son aylarda neler olmuş bak bakalım herşey eskisi gibimi.. Adam sana farklı birşey söylemiş sen farklı yerdesinArkadaş, bu formda halen iyi ekmek yiyenler var... Allah daim de etsin. Tüm detaylarıyla olmasa bile ana hatlarıyla şunu şunu yapın diyebilecek kişiler mutlaka var. Kim sana dedi, video at, onu bul, şunu çıkar diye???
Arkadaş, bu formda halen iyi ekmek yiyenler var... Allah daim de etsin. Tüm detaylarıyla olmasa bile ana hatlarıyla şunu şunu yapın diyebilecek kişiler mutlaka var. Kim sana dedi, video at, onu bul, şunu çıkar diye???
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.