19.11.2015 QuizGroup'a Bağlı Kanalların Kapanması

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Korkarım diğer partnerlara da sıçradı bu. Az önce 2 tane mn kanal gitmiş benim.

itiraz etmek birşey değiştiri mi acaba güncel içerik çalışıyordum açılma ihtimali var mı?

anoo ne olmuş bura böyle...
ben sanıyordum sadece bende varmış sıkıntı :)

3 kanal quizdeydi gümlemiş kaldı elde 3 tane bakalım onlar ne olacak

-------------------------------------------------------------------------------

herkes şeref sözü versin de. şu işin proları çıksın ortalığa biz garibanlara (yada ben) bir yol göstersin. yoksa ekmek yiyemeyeceğiz.
ne yolu yada sen tam olarak ne isterdin ? Kanal yapmak video yüklemek önemli değil bağlayıp biryere ordan almak önemli su anda.

Benim iki günde toplam 35 kadar kanalım kapandı. Bence şu an quizde hala açıkta olan kanallarada sıra gelecek gibi duruyor.

7 tane de benden gitmiş şimdi. ozellıkle 4 tanesi eski ve cok iyi kanallardı.. sonumuz hayrolsun :S

Dua edelim de yalnızca Quiz ile kalsın bu kapanmalar. En azından sorumluyu bilebiliriz. Adsense ve diğer partnerlere de tam anlamıyla sıçrarsa işte o zaman kepenk indiririz.

Benim boş 1 tane kanalım vardı uçmuş güzel temizlik yapıyorlar.

+15 uzun video giden kanallarım vardı onlarda boş duruyordu 4 taneden 1 kapanmış ondan da diğerleri de kapanır kesin

Bu olay adsense geçer the end

Son düzenleme:
Günlük 2k üstü izlenen tüm kanallarımı temizlediler. Diğer partnerlara da sıçramış gidiyor. Umarım adsense kanallara dokunmazlar.

ne yolu yada sen tam olarak ne isterdin ? Kanal yapmak video yüklemek önemli değil bağlayıp biryere ordan almak önemli su anda.

Arkadaş, bu formda halen iyi ekmek yiyenler var... Allah daim de etsin. Tüm detaylarıyla olmasa bile ana hatlarıyla şunu şunu yapın diyebilecek kişiler mutlaka var. Kim sana dedi, video at, onu bul, şunu çıkar diye???

Arkadaş, bu formda halen iyi ekmek yiyenler var... Allah daim de etsin. Tüm detaylarıyla olmasa bile ana hatlarıyla şunu şunu yapın diyebilecek kişiler mutlaka var. Kim sana dedi, video at, onu bul, şunu çıkar diye???
Anlaşılan forumda aktif değilsin forumu oku son aylarda neler olmuş bak bakalım herşey eskisi gibimi.. Adam sana farklı birşey söylemiş sen farklı yerdesin :)

bu saatten sonra kimse kimseye yardım edip kendi ekmeğini baltalamaz hocam. söylediler de ne oldu. hangisi kazandı. kategori paylaş flag yersin. taktik öğretirsin google a şikayet eder. açığı söyler. Artık burası çok kalabalık oldu. o eski olaylar zor.

Büyük ihtimal bu kıyımdan sonra sağ çıkan quiz kanallarıda quiz kendi atar...
Bu saatten sonra quizden para alabilmek deveye hendek atlatmaktan daha zor olacak gibi geliyor bana...

ben itiraz formu doldurup gönderdim gerçekten ağlanası bir durum.

Peki sizce quiz sandığımız kadar kalleş değilde dürüst se ? Adam neden bugünü ödeme gününden sonrasını seçti bence içeride kimsenin hakkı kalmasın diye olabilirmi? Bna kalırsa adam kendi firma ve işi için en iyi şekilde olanı yaptığını düşünüyorum kesinlesti hesapladı ödedi ve kapadı buraya kadar dedı.

Hayatımı değiştiren kanallarım gitti, elveda. Sadece bir sağlam kaldı elimde, ona da artık güvenemiyorum. Geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri