1GB Videoyu 25 Mb düşürme //HarunLee//

hocam buyrun dediğimi yapın..

iddaaya girelim..

yaparsanız ben üyeliğimi iptal ettireyim..

yapamazsanız siz ?

istediğiniz decode encode kullanın..

bitrate ve kalite sabit kalıp boyut 1 GB'den 27MB'ye Düşmez..

ben ilk kez bu işi yapmıyorum yt ile de başlamadım. ayrıca aynı fikirde olduğumuz halde neden tartışıyoruz onu da anlamadım. en basitinden ben tv de 10 yıldır kurgu işiyle uğraşıyorum. bize görüntüler p2 kartlarla geliyorlar. bu kartlarda saniye başına tahmini 100 mb yapıyor. saniyede geçen bit sayısı da yaklaşık 80 ile 100bin arası. yani siz bu görüntüyü isteseniz de yt de oynatamazsınız. hd görüntü budur. saniyede 80bin ne demek düşünebiliyor musunz? sen yt de hd görüntü diye izlediğin videoyu saniyede max 10k bit izliyorsun. sizin bahsettiğiniz yt rakamları bize göre değersiz çöp görüntüler. youtube a bilindik en ciddi kalitede video bile encode edilerek gönderiliyor. söz konusu arkadaş avi çıktı almış, bunu da mp4 e çevirmiş. piyasadaki tüm convert programları ile sıkıştırmasız avi formatlı bir videoyu 1gb den 20mb'e kadar düşürebilirsiniz. avi ile h264 aynı şeyler değil. ben bir şey de iddia etmiyorum. ortada sav var, o kadar karışık ve mahalle dilinde yazılmış ki anlamakta güçlük çektim. buna inanan da bir sürü insan var. hoş herkes kurgu montajı normal hayatında yapmıyor. yapıyor olsa bile körü körüne yapıyor. yani karmaşık kurmaşık hiçbir şey yok. kendisi bile ne yaptığına anlam veremiyor, bal reklamı gibi tasvir ediyor. ona da lafım yok gerçi, ne haliniz varsa görün :)

senin yaşının 22 olduğuna kesinlikle inanmiyorum :D

Adam 40 yaşında birşey istedi benden profilde 40 yazıyor neyse skype verdim. Anlattım nasıl yapacağını Dvd'ye yazdırsam olurmu dedi olur abi dedim 10 lira var yetermi boş dvd için dedi. Yaş kaç hocam dedim 14 yaşında çıktı :D

arkadaşı tanımıyorum, suçlamada yapmıyorum
ama her gördüğünüz programı indirmeyin arkadaşlar...

Yılın konusu olabilir bekliyoruz

bitrate bölümlerini gösterir misin ?

ha bir de sat bu yöntemi :)

oraya gider bence bu konu..

aslında adam akıllı şunu isticem senden..

bu 7mb dediğin videonun uzunluğunun fotosunu çekip, bitrate özelliklerini gösterip, youtube'ye upload edermisin.. hazır boyutu küçük olduğundan yüklenmesi kısa sürer..

fakat bunların hepsini videoya çekip göstermeni istiyorum.. videonun uzunluğu da en fazla 5 dakika alır..

o videoyu benimle paylaş bu benim için yeterlidir..

araştırmadan yapılamaz demeyin zaten piyasada dolaşan bişey format factory ile yapılıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=O4SI8OLLcFw

30 gb lik filmi ben 1gb yapiyom ne varki bundan ama goruntu orjinal ham goruntu gibi olmazki 1 mb de olabilir ama dedigim goruntu ayni olmaz cok kayip olur

araştırmadan yapılamaz demeyin zaten piyasada dolaşan bişey format factory ile yapılıyor.

http://youtube.com/watch?v=O4SI8OLLcFw?t=1m59s

http://youtu.be/O4SI8OLLcFw?t=1m59s

01:59'a Dikkat Ederseniz Video Uzunluğu Yazmakta..

12 Dakikalık Video, 4 GB Yaparsanız Böyle Olur :)

Benim Yazdıklarımı Okumuyorsunuz Herhalde..

Bitrate Değerleri Değişmeden Videonun Boyutunu O Kadar Düşüremezsiniz..

Ayrıca Ekstra Programlar Bitrate Değerlerini Düşürmekte Veya Sizden Bitrate Değeri Girmenizi İstemekte ;)

İddialı Olan, Yapabilirim Diyen Varsa Buyursun Gelsin..

Hesap Kapatmasına İddiaya Girelim..

yaptigin renderin goruntulerini atarmisin bi bi orginal den goruntu al birde render yaptigin goruntuden resim at ayni goruntu olursa ikiside anlariz kalite farkini

http://youtube.com/watch?v=O4SI8OLLcFw?t=1m59s

01:59'a Dikkat Ederseniz Video Uzunluğu Yazmakta..

12 Dakikalık Video, 4 GB Yaparsanız Böyle Olur :)

Benim Yazdıklarımı Okumuyorsunuz Herhalde..

Bitrate Değerleri Değişmeden Videonun Boyutunu O Kadar Düşüremezsiniz..

Ayrıca Ekstra Programlar Bitrate Değerlerini Düşürmekte Veya Sizden Bitrate Değeri Girmenizi İstemekte ;)

İddialı Olan, Yapabilirim Diyen Varsa Buyursun Gelsin..

Hesap Kapatmasına İddiaya Girelim..
hocam sadece paylaşayım dedim durduk yere niye hesap kapatma felan katıyorsunuz anlamadım çok iddaa tutkunuysanız 2 tl ye iddaa bayilerinde ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

hocam sadece paylaşayım dedim durduk yere niye hesap kapatma felan katıyorsunuz anlamadım çok iddaa tutkunuysanız 2 tl ye iddaa bayilerinde ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

araştırmadan yapılamaz demeyin diyorsunuz..

bende yapılamaz diyorum..

yaparım diyen varsa çıksın ;)

burda insanların zamanlarını çalıyorsunuz..

doğru düzgün paylaşım da yok..

fotoğraf paylaşmak yaptığı anl***** mı geliyor ?

Beyler o kadar tartisma olmus ama biriside cikip nasil yapildigiin ayarini vermemis. .mov yaptim fazla bisey deyismedi bende.

Harunlee yaparsan sen yaparsın bu işi.
Bekliyoruz. . .
:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri