1K abone 10 TL şok fiyat!!

• Kullanıcı DeftoneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En fazla kaç k basabiliyorsunuz bir kanala?

aboneler %10-15 arası Türk gerisi çeşitli ülkelerden yabancılar ve herhangi bir etkileşim görmedim. Ayrıca Türk olarak gelen kullanıcıların TAMAMI aynı gün içerisinde abonelikten çıkıyor. Belki farklı kategoride çalışanların işine yarayabilir. yinede bilgilendirmek istedim

aboneler %10-15 arası Türk gerisi çeşitli ülkelerden yabancılar ve herhangi bir etkileşim görmedim. Ayrıca Türk olarak gelen kullanıcıların TAMAMI aynı gün içerisinde abonelikten çıkıyor. Belki farklı kategoride çalışanların işine yarayabilir. yinede bilgilendirmek istedim

kaç gün oldu ve ne kadar abonelikten çıkıldı?

kaç gün oldu ve ne kadar abonelikten çıkıldı?

1 hafta oldu aşağı yukarı. 2000 e yakın abone geldi. istatistiklere göre 200 küsür tanesi Türk. Ertesi gün Türklerin tamamı çıktı. edit : Totalde 1 haftada 400 üzeri kayıp verdik.
Her ülkeden 1-2-3-5 tane abone geliyor.

Dediğim gibi farklı kategoriler için ya da farklı amaçlar için kullanılabilir. Kesinlikle konuyu baltalamak gibi bir amacım yok. yalnızca bilgilendiriyorum.

silinme gibi durumlar yaşanmıyor. aboneler kendi istekleri ile çıkıyor. yalnızca tamamı Türk değil. Aktifler o konuda sıkıntı yok, fakat büyük ihtimalle birden bire çok fazla kanal eklendiği için sıkılıp hepsinden çıkıyorlar bu yüzdende izlenim ve kanal etkileşimleri olmuyor :D

1 hafta oldu aşağı yukarı. 2000 e yakın abone geldi. istatistiklere göre 200 küsür tanesi Türk. Ertesi gün Türklerin tamamı çıktı. edit : Totalde 1 haftada 400 üzeri kayıp verdik.
Her ülkeden 1-2-3-5 tane abone geliyor.

Dediğim gibi farklı kategoriler için ya da farklı amaçlar için kullanılabilir. Kesinlikle konuyu baltalamak gibi bir amacım yok. yalnızca bilgilendiriyorum.

silinme gibi durumlar yaşanmıyor. aboneler kendi istekleri ile çıkıyor. yalnızca tamamı Türk değil. Aktifler o konuda sıkıntı yok, fakat büyük ihtimalle birden bire çok fazla kanal eklendiği için sıkılıp hepsinden çıkıyorlar bu yüzdende izlenim ve kanal etkileşimleri olmuyor :D

Hocam kanal kapnmasında sıkıntı yok zaten abonelerden fayda gelmez sadece ilk kanal açanların önüne bi tık geçebilsek yeter

Hocam 100 abone satış var mı? Yavaş yavaş alım yapmak istiyorum.

bi projem var o yüzden yakın zamanda alım yapıcam kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri