Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 adet almak istiyorum hocam pm gondedim
konumuz gunceldir.
hocam 20 tl den halen satıyorsanız 1 tane almak istiyorum
Hocam Skype'a bakar mısınız ?
hocam bu para kazanması açık olayını tam olarak anlayamıyorum, mazur görün. video attığımızda videolarda reklam gösterimi olacak mı? kanallar şuan adsense'e bağlı mıdır? kanalı satın aldıktan sonra kendi adsense'imize bağladıktan sonra para kazanması etkin olmaya devam edecek mi?
şu 3 aşamalı olayını oldum olası anlayamadım. 4.aşama incele aşaması, 3.aşama da onay alıp para kazanma etkin olup 4.aşamada nasıl beklemeye girmiyor da para kazanma etkin oluyor bir türlü anlayamıyorum.
kendi özgün kanalım var ve şubatta aboneyi karşılamadığı için incelemeye girdi. incelemeye girdiğinde 4900 saat izlenme ve 900 abonesi vardı. şuan hala inceleme bekliyor ve tak etti. birkaç özgün kanal fikri daha var o yüzden kanal satın almak istiyorum ama incelemeye girmesini beklemek istemiyorum. o yüzden kanallarınıza talibim sorularıma cevap verebilirseniz 3 tane kanal almayı düşünüyorum.
şimdiden çok teşekkürler.
whatsappdan yazabilirmisiniz 3 adet almak istiyorum 0539 201 10 19
herhangi bi kanalın para kazanma bölgesinin resmini atma imkanın var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.