1k abonesi olupda onay alan ?

• Kullanıcı TolgaDemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
compilation zaten direk onay alıyor takılmayın ona önemli olan çerçeveli dizi de onay alıyor mu yoksa direk kanal mı kapatılıyor? Esas önemli nokta burası.

güncelleme gelmeden önce başvuru yaptığım para kazanması kapalı kanalımda minnak minnak kazanç yansıyor analytics de, sizlerde böyle bir durum varmı ?

Benim merak ettiğim bir olay var gerçi şuan kimse bilmiyordur kanalın 1k abonesi var para kazanması açıldı diyelim , daha sonra aboneler 1k altına düşerse para kazanma gider mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim merak ettiğim bir olay var gerçi şuan kimse bilmiyordur kanalın 1k abonesi var para kazanması açıldı diyelim , daha sonra aboneler 1k altına düşerse para kazanma gider mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok büyük ihtimalle evet,gider.10kyı tekrar geçerse geri açılır.

Geçen hafta bir arkadaş kriterleri karşılayan spam kanal ile şansını denedi 2 gün içinde red yedi.

Şartları karşılayan 3 kanalla başvurmuştum, biri reddedilmiş diğer ıkisi hâlâ incelemede....reddedilen kanal çerçeveli diziydi incelemedeki kanallarda dizi ama cercevesiz..neye göre rededildi anlayamadim

Şartları karşılayan 3 kanalla başvurmuştum, biri reddedilmiş diğer ıkisi hâlâ incelemede....reddedilen kanal çerçeveli diziydi incelemedeki kanallarda dizi ama cercevesiz..neye göre rededildi anlayamadim

hocam çerçeveli dizi resmen ben spamım diye bağırıyor niye reddedilmesin :D

acaba manuel mi kabul edip öyle mi alıyorlar diyecem ama bana mantıklı gelmiyor böyle bir şey yapmaları, bu kadar kanalla baş edemezler. topluluğu etiket, açıklama ve başlık içinde oluşturdukları banlı kelimeler listesine göre atıp kanalı kapatıyorlarsa herhalde bir liste var bota verdikleri; başlıkta açıklama da veyahut etikette o kelime olursa başvuruyu kabul etmiyorlar.
milyonlarca videoları teker teker manuel kontrol edip nasıl onaylayacaklar ki ? muhtemelen topluluk botuna benzeyen onaylayan bir bot var.

acaba manuel mi kabul edip öyle mi alıyorlar diyecem ama bana mantıklı gelmiyor böyle bir şey yapmaları, bu kadar kanalla baş edemezler. topluluğu etiket, açıklama ve başlık içinde oluşturdukları banlı kelimeler listesine göre atıp kanalı kapatıyorlarsa herhalde bir liste var bota verdikleri; başlıkta açıklama da veyahut etikette o kelime olursa başvuruyu kabul etmiyorlar.
milyonlarca videoları teker teker manuel kontrol edip nasıl onaylayacaklar ki ? muhtemelen topluluk botuna benzeyen onaylayan bir bot var.

Manuel değilde,çerçeveyi anında tespit edebilen bir algoritma olabilir belki..

milyonlarca videoya ya manuel bakmaları akla uygun gelmiyor bana... eğer manuel değilse neye göre bakıyorlar ? topluluk botunun mantığını anlarsak belki neye göre onaylayıp neye göre onaylamadıklarını anlarız...

görüntüyü muhakkak tarıyorlardır mesela uzak doğulular müstehçen içerik basıyor ama tam ekran değil baya çerceveye sokup öyle.. tam ekran bastığın da çünkü topluluk yiyor 1 saat içinde. ayrıca başlık açıklama ve etikette müstehçen kelime olursa da 1 saat içinde topluluk yiyor.. yani görüntü ve kelime bazlı tarama yapıyor...

sen diyelim dizi atıyorsun diziyi çerceveye koyup attın müstehçen değil içeriğin görüntü den kurtuldun o zaman o dizinin ismi acaba onaylamama gerekçesi ? yada etiket yada açıklamaya yazdığın bir kelime mi ?

Manuel değilde,çerçeveyi anında tespit edebilen bir algoritma olabilir belki..

milyonlarca videoya ya manuel bakmaları akla uygun gelmiyor bana... eğer manuel değilse neye göre bakıyorlar ? topluluk botunun mantığını anlarsak belki neye göre onaylayıp neye göre onaylamadıklarını anlarız...

görüntüyü muhakkak tarıyorlardır mesela uzak doğulular müstehçen içerik basıyor ama tam ekran değil baya çerceveye sokup öyle.. tam ekran bastığın da çünkü topluluk yiyor 1 saat içinde. ayrıca başlık açıklama ve etikette müstehçen kelime olursa da 1 saat içinde topluluk yiyor.. yani görüntü ve kelime bazlı tarama yapıyor...

sen diyelim dizi atıyorsun diziyi çerceveye koyup attın müstehçen değil içeriğin görüntü den kurtuldun o zaman o dizinin ismi acaba onaylamama gerekçesi ? yada etiket yada açıklamaya yazdığın bir kelime mi ?

başlıklar kısaltılmış şekilde hepsi,açıklama ve etikette boş,hatta içerik çalıştığım ülkenin dilinde dublajlı

şimdi eğer bot tarıyor öyle onay veriyorsa, etiket açıklama ve başlık botun algılayamayacağı bir şekildeyse sence neden takıldın ?

başlıklar kısaltılmış şekilde hepsi,açıklama ve etikette boş,hatta içerik çalıştığım ülkenin dilinde dublajlı

bence matiken mart ayının sonuna kadar tatile çıkmak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri