Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bununla alakası var mı bilmiyorum ama 7 aydır açık olan ve şartlar karşılayan bi kanalımı onaya gönderdiğimi söylemiştim. Dün spamdan kapatılmış kanal. Videolar çerçevesizdi.
hocam çerçeveli dizi resmen ben spamım diye bağırıyor niye reddedilmesin![]()
bu son güncellemeden önce 10k onayı çıkmıştı hatırlarsan.yaptıgım hiçbi kanal reddedilmedi,hepsi aldı onayı.ve içeriklerimin %95i çerçeveli videolardı.ama forumdaki konulara baksam yok dizi,film,çizgi film hayatta onay almaz yok çerçeveli video hayatta onay almaz mesajları ile doluydu.benim 1 tane dahi onay almamam gerekiyordu o zaman.özellikle çerçeveli film kanallarıyla sürekli onay aldım ben bu 10k onayında.
peki adsenseye bağladığın da kapanıyor muydu dizi film
hala açık o kanalların
nerdeyse tamamı.hatta bagzıları hala baglı adsense hesaplarıma,para kazanıyorlar şuan.
Peki yt to yt miydi yoksa renderli mi kanallar
yt işinde nerdeyse rendersız hiç çalışmadım bugüne kadar.denemelik 3-5 kanal yapmışımdır sadece rendersız,yıllardır gerisini render aldım hep.
hiç boşuna manuel incelemezler falan demeyin 10 bin kişiyi oturturlar bilgisayar başına böyle 20 kasımdan beri 3 ay bekletirler yine manuel incelerler 4k saat +1k abonede çerçeveli film dizi kanallarının %99 red alacağı yönünde tahminim 10k izlenim alan kanal sayısı 100 ise 1k abone 4k saat barajına ulaşan kanal sayısı 10 dur yani manuel incelememek için hiç bir sebeb yok hatta spoiler vereyim ileriki dönemlerde 1 ay kuralı gelecek gelen iilk izlenim ve ilk abone 1 ay dan eski olması istenecek çünkü 240 dakikayı ve 1k aboneyi hile ile 1 günde yapmak basit
bu son güncellemeden önce 10k onayı çıkmıştı hatırlarsan.yaptıgım hiçbi kanal reddedilmedi,hepsi aldı onayı.ve içeriklerimin %95i çerçeveli videolardı.ama forumdaki konulara baksam yok dizi,film,çizgi film hayatta onay almaz yok çerçeveli video hayatta onay almaz mesajları ile doluydu.benim 1 tane dahi onay almamam gerekiyordu o zaman.özellikle çerçeveli film kanallarıyla sürekli onay aldım ben bu 10k onayında.
hiç boşuna manuel incelemezler falan demeyin 10 bin kişiyi oturturlar bilgisayar başına böyle 20 kasımdan beri 3 ay bekletirler yine manuel incelerler 4k saat +1k abonede çerçeveli film dizi kanallarının %99 red alacağı yönünde tahminim 10k izlenim alan kanal sayısı 100 ise 1k abone 4k saat barajına ulaşan kanal sayısı 10 dur yani manuel incelememek için hiç bir sebeb yok hatta spoiler vereyim ileriki dönemlerde 1 ay kuralı gelecek gelen iilk izlenim ve ilk abone 1 ay dan eski olması istenecek çünkü 240 dakikayı ve 1k aboneyi hile ile 1 günde yapmak basit
onay aldıktan sonra 5+ gün ayakta kaldı mı peki hocam
bir video'nun özgün olabilmesi için benzersiz olması gerekir. fatih'in kanallarının adsense de kalmasının sebebi de render sisteminin sağlam olması anladığım kadarıyla.. öyle başından bir iki dakika keserek çalışmıyor sağlam render çekiyor ve video benzersiz hale geliyor böylelikle fatih, film dizi çizgi çalışsa da uyarı almadığı sürece adsense onu özgün yani benzersiz kanal olarak görüyor. bunun başka da açıklaması yok. film dizi çizgi çalışacan adsense de sağlam kalacan ? fatih çözmüş olayı çalışma sistemi biraz zahmetli ama senelerce bu sistemle adsense de yakalanmadan gider.
hala açıklar hocam.
dedigin gibi hem zahmetli hemde masraflı bi iş.vdsde render almak uzun sürdügü için serverda render alıyorum.bisürü kanalda iş yapmak için videoyap kullanıyorum filan derken hem masraflı hem zahmetli oluyor.fakat 4-5 yıllık kanallarım var bu yüzden hala saglam olan.biçogu en son çıkan şu izlenim+abone sorunu yüzünden şuan para kazanamıyor.izlenimde sorun yaşamıyorum ama abone olayı yüzünden gitti para kazanmalar.abone olayını çözersek aynen devam.hatta çok daha iyi halde devam ederiz...az önce bi kanalıma girdim mesela,yt işine ilk başladıgımda açtıgım film kanallarından.3-4 yıl olmuş,hala adsensede duruyor.şimdi işte abone olayı yüzünden para kazanması kapanmış.
sen şuan spam yapıp ta ayakta kalmanın yöntemini söylüyorsun ama önemli değil bu zahmete pek kimsenin gireceğini sanmıyorum.
manuel incelemeden farkı yokmu 10k onayında 10 çerçeveli kanaldan 7 tanesi geçiyordu manuelden farkı olmasadyı hiçbir tanesi onaylanmazdı çok fark var beklemeye devamHalen 10K 20K kisiyi bilgisayarin onune oturtur manuel inceleme yaparlar diyorsunuz )) hangi devirde yasiyoruz , google sizin bildiginiz otomatik islemleri tekrarlayan botlari kullanmayi birakti , artik yt sistemlerinde , sanal zekayi kullaniyorlar , ve yapilan bi manuel incelemeden pek farki yok.
Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.