1k abonesi olupda onay alan ?

• Kullanıcı TolgaDemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bununla alakası var mı bilmiyorum ama 7 aydır açık olan ve şartlar karşılayan bi kanalımı onaya gönderdiğimi söylemiştim. Dün spamdan kapatılmış kanal. Videolar çerçevesizdi.

film dizi olayını artık anlıyorlar mı acaba diyecem adsenseye bağlı çok spam film kanalı var.

Bununla alakası var mı bilmiyorum ama 7 aydır açık olan ve şartlar karşılayan bi kanalımı onaya gönderdiğimi söylemiştim. Dün spamdan kapatılmış kanal. Videolar çerçevesizdi.

hocam çerçeveli dizi resmen ben spamım diye bağırıyor niye reddedilmesin :D

bu son güncellemeden önce 10k onayı çıkmıştı hatırlarsan.yaptıgım hiçbi kanal reddedilmedi,hepsi aldı onayı.ve içeriklerimin %95i çerçeveli videolardı.ama forumdaki konulara baksam yok dizi,film,çizgi film hayatta onay almaz yok çerçeveli video hayatta onay almaz mesajları ile doluydu.benim 1 tane dahi onay almamam gerekiyordu o zaman.özellikle çerçeveli film kanallarıyla sürekli onay aldım ben bu 10k onayında.

peki adsenseye bağladığın da kapanıyor muydu dizi film

bu son güncellemeden önce 10k onayı çıkmıştı hatırlarsan.yaptıgım hiçbi kanal reddedilmedi,hepsi aldı onayı.ve içeriklerimin %95i çerçeveli videolardı.ama forumdaki konulara baksam yok dizi,film,çizgi film hayatta onay almaz yok çerçeveli video hayatta onay almaz mesajları ile doluydu.benim 1 tane dahi onay almamam gerekiyordu o zaman.özellikle çerçeveli film kanallarıyla sürekli onay aldım ben bu 10k onayında.

hiç boşuna manuel incelemezler falan demeyin 10 bin kişiyi oturturlar bilgisayar başına böyle 20 kasımdan beri 3 ay bekletirler yine manuel incelerler 4k saat +1k abonede çerçeveli film dizi kanallarının %99 red alacağı yönünde tahminim 10k izlenim alan kanal sayısı 100 ise 1k abone 4k saat barajına ulaşan kanal sayısı 10 dur yani manuel incelememek için hiç bir sebeb yok hatta spoiler vereyim ileriki dönemlerde 1 ay kuralı gelecek gelen iilk izlenim ve ilk abone 1 ay dan eski olması istenecek çünkü 240 dakikayı ve 1k aboneyi hile ile 1 günde yapmak basit

şimdi başkası bağladığın da adsenseye kanal kapanıyor seninkisi kapanmıyorsa gizli bir ünlem olmuş olabilir. kopya video olduğunu anlayınca kapatıyor belki de.

yt işinde nerdeyse rendersız hiç çalışmadım bugüne kadar.denemelik 3-5 kanal yapmışımdır sadece rendersız,yıllardır gerisini render aldım hep.

hiç boşuna manuel incelemezler falan demeyin 10 bin kişiyi oturturlar bilgisayar başına böyle 20 kasımdan beri 3 ay bekletirler yine manuel incelerler 4k saat +1k abonede çerçeveli film dizi kanallarının %99 red alacağı yönünde tahminim 10k izlenim alan kanal sayısı 100 ise 1k abone 4k saat barajına ulaşan kanal sayısı 10 dur yani manuel incelememek için hiç bir sebeb yok hatta spoiler vereyim ileriki dönemlerde 1 ay kuralı gelecek gelen iilk izlenim ve ilk abone 1 ay dan eski olması istenecek çünkü 240 dakikayı ve 1k aboneyi hile ile 1 günde yapmak basit

İlk abone ve izlenim 1 aydan eski olması istencek diyosunda, ben kendim 1 kanalla boş kanallarıma abone olup 2-3 izlenim atıp 1 tane videoya, 29 gün sonra abone ve izlenimi çeksem ne olcak bunu nasıl anlıcaklar? Ben mi yanlış anladım senin dediğini acaba?

onay aldıktan sonra 5+ gün ayakta kaldı mı peki hocam

bir video'nun özgün olabilmesi için benzersiz olması gerekir. fatih'in kanallarının adsense de kalmasının sebebi de render sisteminin sağlam olması anladığım kadarıyla.. öyle başından bir iki dakika keserek çalışmıyor sağlam render çekiyor ve video benzersiz hale geliyor böylelikle fatih, film dizi çizgi çalışsa da uyarı almadığı sürece adsense onu özgün yani benzersiz kanal olarak görüyor. bunun başka da açıklaması yok. film dizi çizgi çalışacan adsense de sağlam kalacan ? fatih çözmüş olayı çalışma sistemi biraz zahmetli ama senelerce bu sistemle adsense de yakalanmadan gider.

Google zaten sitelerin adsense onayında bu sistemi kullanıyor gerçek kişiler manuel olarak inceleme yapıyor ama youtube için bu sistemi kullanacaklarını düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum.

Belki sitelerdeki gibi eksik geri dönüş bildirimi bile yapmaya başlar böyle bi olay söz konusu olursa.

onay aldıktan sonra 5+ gün ayakta kaldı mı peki hocam

hala açıklar hocam.

bir video'nun özgün olabilmesi için benzersiz olması gerekir. fatih'in kanallarının adsense de kalmasının sebebi de render sisteminin sağlam olması anladığım kadarıyla.. öyle başından bir iki dakika keserek çalışmıyor sağlam render çekiyor ve video benzersiz hale geliyor böylelikle fatih, film dizi çizgi çalışsa da uyarı almadığı sürece adsense onu özgün yani benzersiz kanal olarak görüyor. bunun başka da açıklaması yok. film dizi çizgi çalışacan adsense de sağlam kalacan ? fatih çözmüş olayı çalışma sistemi biraz zahmetli ama senelerce bu sistemle adsense de yakalanmadan gider.

dedigin gibi hem zahmetli hemde masraflı bi iş.vdsde render almak uzun sürdügü için serverda render alıyorum.bisürü kanalda iş yapmak için videoyap kullanıyorum filan derken hem masraflı hem zahmetli oluyor.fakat 4-5 yıllık kanallarım var bu yüzden hala saglam olan.biçogu en son çıkan şu izlenim+abone sorunu yüzünden şuan para kazanamıyor.izlenimde sorun yaşamıyorum ama abone olayı yüzünden gitti para kazanmalar.abone olayını çözersek aynen devam.hatta çok daha iyi halde devam ederiz...az önce bi kanalıma girdim mesela,yt işine ilk başladıgımda açtıgım film kanallarından.3-4 yıl olmuş,hala adsensede duruyor.şimdi işte abone olayı yüzünden para kazanması kapanmış.

Son düzenleme:
sen şuan spam yapıp ta ayakta kalmanın yöntemini söylüyorsun ama önemli değil bu zahmete pek kimsenin gireceğini sanmıyorum.

hala açıklar hocam.

dedigin gibi hem zahmetli hemde masraflı bi iş.vdsde render almak uzun sürdügü için serverda render alıyorum.bisürü kanalda iş yapmak için videoyap kullanıyorum filan derken hem masraflı hem zahmetli oluyor.fakat 4-5 yıllık kanallarım var bu yüzden hala saglam olan.biçogu en son çıkan şu izlenim+abone sorunu yüzünden şuan para kazanamıyor.izlenimde sorun yaşamıyorum ama abone olayı yüzünden gitti para kazanmalar.abone olayını çözersek aynen devam.hatta çok daha iyi halde devam ederiz...az önce bi kanalıma girdim mesela,yt işine ilk başladıgımda açtıgım film kanallarından.3-4 yıl olmuş,hala adsensede duruyor.şimdi işte abone olayı yüzünden para kazanması kapanmış.

sen şuan spam yapıp ta ayakta kalmanın yöntemini söylüyorsun ama önemli değil bu zahmete pek kimsenin gireceğini sanmıyorum.

ben hala kanal yapmaya devam ediyorum,işler düzelirse güzel para kazanırım yoksada yapıcak bişey yok :) şuan kanallar bi halta yaramıyor zaten.bi dizi kanalım 8-10 milyon izlenimde,2 yıldır adsense e baglıydı ama abonesi 1kaltındaydı bu sorunlar çıkınca kapadılar para kazanmayı.bildiginiz üzere bu iş o kadar uzun zamandır varki,600 civarında abonesi vardı para kazanması kapandıgında ama 1k aboneyi geçeli 10 günden fazla oluyor.para kazanma açılana kadar izlenim 15 milyonu,abonede rahat bi 3kyı geçer bu gidişle.para kazanmaları açamayınca insanlar dogal olarak ugraşmayı bıraktı kanallarla :)

Halen 10K 20K kisiyi bilgisayarin onune oturtur manuel inceleme yaparlar diyorsunuz )) hangi devirde yasiyoruz , google sizin bildiginiz otomatik islemleri tekrarlayan botlari kullanmayi birakti , artik yt sistemlerinde , sanal zekayi kullaniyorlar , ve yapilan bi manuel incelemeden pek farki yok.

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

Halen 10K 20K kisiyi bilgisayarin onune oturtur manuel inceleme yaparlar diyorsunuz )) hangi devirde yasiyoruz , google sizin bildiginiz otomatik islemleri tekrarlayan botlari kullanmayi birakti , artik yt sistemlerinde , sanal zekayi kullaniyorlar , ve yapilan bi manuel incelemeden pek farki yok.

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk
manuel incelemeden farkı yokmu 10k onayında 10 çerçeveli kanaldan 7 tanesi geçiyordu manuelden farkı olmasadyı hiçbir tanesi onaylanmazdı çok fark var beklemeye devam

1k abone şartı geldikten sonra kanalım onaya girdi, o kadar gün oldu daha red yada onay yok sebebi nedir ?

şimdi sizden anladığım bir yapay zeka var sistem de manuel falan olacak iş değil benimde aklıma yatmadı öyle bir şey.., manuel olsa fatihbaz'ın film dizi çizgi kanalları neden senelerdir kalsın. video taraması yaptığı kesin kopya spam olarak algıladığın da adsenseye bağladığımız da kapanıyordu kanal şimdi olayı öne alır alım da sıkıntı çıkarır... fatih ten anladığım sağlam render yapan ve sisteme kendini özgün gibi tanıtanlar yoluna devam edecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri