2.000 TL Laptop Tavsiyeleri

Lenovo iyidir.
Dünyada kendi kasasını üreten 2 marka asus ve lenovo dur.
z510 u bilmemde z580 in kasası komple alüminyum ve morumsu bir renk.
gayet şık.
menteşeleri pek sağlam değil gibi ama evde kullanıldığından dolayı sıkıntı yok.
zaten başka marka laptoplarda da belli bir zamandanan sonra menteşesi düzgün kalabilenine rastlamadım. menteşe dedim aklıma gelmedi anladınız siz :)
ucuz fiyata çok özellik+evden aldıran garanti+tasarım=lenovo.

edit:
doğru tercih
bu paraya daha iyisini bulamazsın kimse aklını çelemez :)

Ben gecenlerde bir tane satin aldim tam oyun laptopu. Henuz elime gecmedi kargoda geliyor istersen satayim sana, 2000 liraya degil ama dolara :D

bt45.png

Ben gecenlerde bir tane satin aldim tam oyun laptopu. Henuz elime gecmedi kargoda geliyor istersen satayim sana, 2000 liraya degil ama dolara :D

bt45.png

:D:D aman yok hocam çok iyi bir oyuncu değilim ben almam biraz daha beklerimde 6 yıldır fenalık bastı. Yeni bir kanal açmayı düşünüyorum özgün after effects vs gibi programlardada lazım olucak. Birde yüksek sistemli olmayan oyunlara ingilizce kendimce mizah katarak oynamayı düşünüyorum ama dediğim gibi ben iyi bir oyuncu değilim

Bu arada arkadaşlar MONSTER® W650SR Team Turquality PRO® 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" W650SR

Lenovo Ideapad Z510 59-391771 Notebook En Ucuz Fiyat

Kaldım aradaki farka değer mi ?

aynen Asus ta ısınma ve fan sounları çok az görülür Lenovo z500 de fan sorunu var zırıl zırıl kullandığım için biliyorum
ben geçen yıl mayısta Asus K55VJ-sx077d aldım 1800₺ ve çok memnunum bakabilirsin ama önerim biraz daha yeni seri Asus almandan yana
ve tabiki freedos al işletim sistemine para verme donanıma ver istediğin iletim sistemini yükle sonra

Hocam bende bilgidayar var bana lazim degil . Hatta ayni cihaz var :)bende o fiyata yakin bir ucretle almistim

Alacaksan Lenovo al derim ben epeydir kullanmaktayım gayette memnunum aynı özelliklere eş değer diğer markalardan daha uygun ve daha performanslıdır.

LENOVO ideaPad Y500 SLI Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı bu serisi çok iyidir performans görüntü özellikle çözünürlüğünün 1920x1080 olması yeterli oluyor ama senin belirlediğin fiyat aralığında değil dolar artışından sonra normalde 2.100 filandı . bence biraz bekle dolar tavan yapmışken alınmaz. Yok illa alacağım dersen ;
benim kullanmış olduğum Lenovo Z580 serisini alabilirsin, LENOVO IdeaPad Z580 59332469 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı benim aldığımda fiyatı 1.300 ama şimdi ise 1.900'u bulmuş .

Teknik servis iyi istiyorsan DELL bu konuda yerinde teknik servis olayı ile bence 1 numara.

Fakat burada size önerim şu olacak. Hangi markayı alırsan al ekranı full hd olsun. Yani 1920x1080 p olandan olsun.

Bahsi geçen Lenevo da çözünürlük bu. Full hd olunca görüntü boyut vb çok farkediyor bence.
EKRAN BOYUTU 15.5" LED Ekran (1366 X 768)
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768

Alacaksan Lenovo al

valla hocam dolar düşecek gibi durmuyo bende biliyorum bu fiyatlar oldukça yüksek ancak bana sorarsanız düşmeyecek. Dün vatanda söylediğim model 2.080 di bugün 2.220 küsür olmuş. Artacak diye de korkuyorum

Teknik servis iyi istiyorsan DELL bu konuda yerinde teknik servis olayı ile bence 1 numara.

Fakat burada size önerim şu olacak. Hangi markayı alırsan al ekranı full hd olsun. Yani 1920x1080 p olandan olsun.

Bahsi geçen Lenevo da çözünürlük bu. Full hd olunca görüntü boyut vb çok farkediyor bence.
EKRAN BOYUTU 15.5" LED Ekran (1366 X 768)
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768

varmı öneriniz hocam model olarak ? Bu arada bahsettiğimiz dell farklı sanırım benim 3 yıllık laptopum dell inspiron param çöpe gitti resmen ne servis destek verdi ne ürün güzel :/

hem fiyat,hem performans, hem genel servis ağı, hem bilinirlik, hemde tasarım olarak ASUS tek geçerim.

Diğer firmalar ya isim satıyor yada kaliteyi çok pahalıya satıyor...

Lenovo z580 kullanıcıyım 3 ay once 1200 liraya almıstım cok memnunum parasının hakkını veriyor. Üst modellerine bakabilirsiniz.

---------- Mesaj saat 12:00:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:58:25 civarında gönderildi. ----------

istanbulbilisim den 1 tb hdd-6 gb ram-2 gb ekran kartı
z580 ideapad laptopu 1300 tl lere alabilirsin.
tavsiye ederim memnunum. illa 2 k tl olacaksa bir fikrim yok :)
ince ele sık doku. akakce.com dan araştır. güven olayı falan kolpa. teknosa
adı var diye 100-200 fazlasına satıyor.
hepsinin verdiği garanti aynı. çok dandik bilinmeyen bir site olmadığı sürece bi sıkıntı çıkmaz.
ki akakce.com da sertifikaları tam olan siteleri yayınlıyor.

8 gb ramlisini 2 -3 ay once vatandan 1200 liraya almıstım.

1200 tl ye bi samsung laptop aldım roket gibi maşallah :) sen 2200 tl ye çok sağlam bi bilgisayar alabilirsin i7 almanı öneririm.benimki i5

valla hocam dolar düşecek gibi durmuyo bende biliyorum bu fiyatlar oldukça yüksek ancak bana sorarsanız düşmeyecek. Dün vatanda söylediğim model 2.080 di bugün 2.220 küsür olmuş. Artacak diye de korkuyorum

varmı öneriniz hocam model olarak ? Bu arada bahsettiğimiz dell farklı sanırım benim 3 yıllık laptopum dell inspiron param çöpe gitti resmen ne servis destek verdi ne ürün güzel :/

Bakarım hocam sizin için.

Ben de başıma gelen bir olayı anlatayım. Dell notebooka sahip yiğenim var. Bir gün tak gitti pc. Aradık ettik anakart gitmiş dediler. Şu an elimizde yok 4-5 güne gelir dediler. Ertesi gün teknik servis aradı beni ve eve gelip anakart değiştirdiler.

Arkadaşlar bilginize aldım laptopu istanbul bilişimden gelmesini bekleyeceğiz bakalım.

2.080 tl ödedim lenovo z510 8 gb ram 16 gb'a kadar yükseltilebilir. Bu iyi oldu çünkü ileri ki dönemlerde yükseltmeyi düşünebilirim.i7 4702MQ işlemci 2gb gt640m nvidia ekran kartı, 1tb hdd + 8gb ssd bakalım teknoloji işi nasip kısmet geçen sene bu dönemlerde 3.000 tl ödeyip tv almıştım inanılmaz memnunum. Umarım yine memnun olurum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri