2.000 TL Laptop Tavsiyeleri

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kırık laptopu kasa olarak kullanıyorum ancak gerçekten sıkıldım sadece sıkılmadım ekran klavye şarjı bataryası bozulduktan sonra şimdide sesi bozuldu. Markası dell şuan kullandığımın kasası inanılmaz dokunsam kırılır derecede.

Ben derslerini bilgisayardan çalışan faturaları bilgisayardan ödeyen biriyim yani benim için önemi var. Ancak oyunda oynamak istiyorum bugüne kadar bilgisayarlara çok para dökmüş olmama rağmen doğru düzgün oyun oynayabileceğim bir bilgisayarım olmadı.

TOSHIBA SATELLITE M50-A-11J NOTEBOO - NOTEBOOK - Teknosa.com
http://www.teknosa.com/urunler/125032629/toshiba-satellite-l50t-a-120-touch-notebook

bunlar nasıl ??

Fiyat maximum 2.200 tl olsun bizimkiler alıcak 1-2 aya ben onlara ödeyeceğim ona göre fazla açılmak istemiyorum..

hocam al bir tane i7 lenovo freedoos 16 gm ramli 2 gb ekran kartlı bak keyfine derim ben kullanıyorum cihaz süper.

bu ara lenovo lar tasarım ve performans olarak çok tercih ediliyor.servisi de sağlam okuduğum kadarıyla.

şikayetler sitelerine bakınca fikir sahibi olursun zaten ne alman konusunda.karar verdikten sonra en son olarak şikayet sitelerine gir.aynı sorundan yakınan çoksa yapımda sorunlu maldır.

Hocam artik toshiba ismini satiyo o fiyatlara cok guzel arkadaslarinda onerdigi gibi lenovo laptoplar alinabilir cok guzel seyler duyuyorum lenovo ile ilgili

10 milyarlık laptobu 1 milyara teknosada satsalar yine almam. akakce.com dan bakmanı öneririm hocam teknosa vatancomputer gibi para tuzaklarından uzak durmanızı öneririm.

Bunlar nasıl derken paylaştığınız iki linkte aynı hocam düzeltin isterseniz ona göre yorum yapalım.

Toshiba almistim gecen sene pismanim

hocam toshiba,casper bu tarz üretici firmaların artık sadece ismini para veriliyor, ürünlerinde hiç bir kalite göremiyorum ve ayrıca teknosa, gold gibi büyük şirketlerden almanıda tavsiye etmem ben internet üzerinden freedoss(işletim sistemi olmayan - 200 300 lira fark ediyor) aldım çok makul bir fiyata i5 aynısı aynı özellikte bu tür mağazalar iki katı fiyatına hemen hemen o yüzden netten freedos almanı tavsiye ederim pc gelince evde kendin kurarsın win 7 win 8 artık her yerden temin edilebiliyor.

Ancak oyunda oynamak istiyorum bugüne kadar bilgisayarlara çok para dökmüş olmama rağmen doğru düzgün oyun oynayabileceğim bir bilgisayarım olmadı.

Bu bilgisayarlar oyuna özel üretilmiş bilgisayarlar değil. Genel kullanıcılar için üretilen bilgisayarlar. Oyun için üretilen bilgisayarlar da mevcut. Senin bütçen için en uygun oyun bilgisayarlarından biri mesela. Şuan TT grubunun kullandığı laptoplardır bunlar. (Türkiye'de ünlü bir Lol grubu)

MONSTER® W650SR Team Turquality PRO® 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" W650SR

Bunlar nasıl derken paylaştığınız iki linkte aynı hocam düzeltin isterseniz ona göre yorum yapalım.

Düzelttim hocam,

Arkadaşlar oyun oynayacağım yalnız bir oyun canavarıda değilim lenovo bende çok duyuyorum ancak model linki atarsanız sevinirim laptopun biraz tasarım konusundada şık olmasını istiyorum

VALLA 2007 DE TOSHIBA aldım hala kullanıyorum ::)) lenove nasıldır bılmem

istanbulbilisim den 1 tb hdd-6 gb ram-2 gb ekran kartı
z580 ideapad laptopu 1300 tl lere alabilirsin.
tavsiye ederim memnunum. illa 2 k tl olacaksa bir fikrim yok :)
ince ele sık doku. akakce.com dan araştır. güven olayı falan kolpa. teknosa
adı var diye 100-200 fazlasına satıyor.
hepsinin verdiği garanti aynı. çok dandik bilinmeyen bir site olmadığı sürece bi sıkıntı çıkmaz.
ki akakce.com da sertifikaları tam olan siteleri yayınlıyor.

önerim Asusdur.Kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok

hocam tavsiyem apple mac serisi biraz tuzludur ama bana göre en iyiside o eğer tasarım için vs kullanıcaksan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri