2.000 TL Laptop Tavsiyeleri

sağlam olsun kalite olsun diorsan lenovo alcaksın. kız gibi bakarım ofiste calısırım diosan acer casper alcan cok narinlerdir kendileri... anında gümleyebilir. marka olsun havam olsun diosan eh kalite de olsun diosan toshiba veya sony vaio alcaksın.

apple alırsan ozaman da parduş işletim sistemi ni nası zor kullanıosan apple ın da kendine has işletim sistemini zor kullanırsın istediğin programları kuramazsın.....ama ince şık zarif kalite. işte.

sen bilirsin:)

kesinlikle lenovo

paneli çok kalitesiz diyorlar hocam kafamı çok kurcalıyo bir fotoğraf gördüm parlaklığı hiç yok gibi duruyor millet panelden şikayetçi ne diyosunuz sizinde varmı öyle bi sorununuz

bence $ yüksekken hiç bir elektronik eşya almayın

Haklısında merkez bankası dolara baskı yaptığı halde dolar tekrar 2.30 oldu yetmezmiş gibi birde seçimler var korkuyorum seçimlerde dolar iyice fırlayacak diye

usta 700lira daha biriktir lenovo y510p al 2gün önce aldım pc cok iyi :)

hocam 2-3 ay beklesem 4 bin tllik alıyım sorun değil ancak ben derslerine internet üzerinden çalışan birisiyim ingilizce vs ve çok uzun zamandır çok düşük sistemlerle idare ediyorum. Artık gına geldi birde geri ödemesi var tabi. Şuan lenovo z510 da takıldım araştırıyorum doların seyrini izleyeceğim ona göre freedos almayı düşünüyorum başka öneri modeller olursa onlarıda inceleyeceğim

paneli çok kalitesiz diyorlar hocam kafamı çok kurcalıyo bir fotoğraf gördüm parlaklığı hiç yok gibi duruyor millet panelden şikayetçi ne diyosunuz sizinde varmı öyle bi sorununuz

ben elimde kullandığım cihaza göre konuşuyorum kalitesiz bir yanını görmedim dahası lenovo 700 tl lik bir leptop un ısınmadan sıkıntı yaratmadan oynayabıldığin oyunları casper hp exper gibi markaların 1300 tl lik pc lerinde zor oynuyorsun leptoptan beklentin nedir bilmiyorum ama performans ise lenovo derim ısı sorunu yok dayanıklı pc ler sahsen kullanıcısıyım öneririm

ben elimde kullandığım cihaza göre konuşuyorum kalitesiz bir yanını görmedim dahası lenovo 700 tl lik bir leptop un ısınmadan sıkıntı yaratmadan oynayabıldığin oyunları casper hp exper gibi markaların 1300 tl lik pc lerinde zor oynuyorsun leptoptan beklentin nedir bilmiyorum ama performans ise lenovo derim ısı sorunu yok dayanıklı pc ler sahsen kullanıcısıyım öneririm

Aslına bakarsan ekranı tvye bağlayacağım evde full hd 47 inç tv süper bir tv var oyun oynamak için diyorum tabi ancak kararsız kaldım..

Lenovo Ideapad Z510 59-391771 Notebook En Ucuz Fiyat

VATAN COMPUTER - LENOVO - Z510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-8GB-1TB+8 SSD-15.6-2GB-W8 BILGISAYAR - Notebook

aynı fiyat aralarında ne fark var sizce hangisini almalıyım ?

Sana 3 tavsiyem var:
Lenovonun mouse kısmı dandik oluyor(genelde)
Casper alma pişman olursun (KESİNLİKLE)
Asus iyidir hızlıdır kolay kolay ısınmaz

Aslına bakarsan ekranı tvye bağlayacağım evde full hd 47 inç tv süper bir tv var oyun oynamak için diyorum tabi ancak kararsız kaldım..

Lenovo Ideapad Z510 59-391771 Notebook En Ucuz Fiyat

VATAN COMPUTER - LENOVO - Z510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-8GB-1TB+8 SSD-15.6-2GB-W8 BILGISAYAR - Notebook

aynı fiyat aralarında ne fark var sizce hangisini almalıyım ?

:) Bir fark yok dostum aynı model sadece farklı mağazalarda satılıyor. Bence sen git mağazaya kampanya da güzel bir ürün falan al orada ki çalışanlara danış. Bak sana şöyle bir anımı anlatayım.

Herkes casper'i kötüler %90 ama ben kötülemem elime geçen bilgisayar süperdi çünkü mağaza çalışanları önerdi bana da ben çok ön yargılıydım (yorumlardan dolayı) ama o özelliklere başka marka pc de bulamazdım. 1650 tl ye aldım. 3 yıl önce. Casper bu uzun süreli kullanamazsın donar kasar,orası burası bozulur falan filan bir ton arkadaşlar falan yorum yaptı. Her neyse şuan 3 yıldır kullanıyorum. Garantiye 1 ay kala bilerek gönderdim pil hemen bitiyor diye pili hemen 0 ı ile değiştirdiler ki ben hiç değer vermem öyle pili hiç çıkartmadan kullanıyorum o kadar dayanması bile mucize bana göre :) Ki yine fena değildi sadece garanti bitecek diye işte ) Şuan 0 gibi kullanıyorum halen oyunları donmadan oynuyorum çok memnunum yani. Ama bir araştır casper'i herkes bir şeyler yazar hakkında artık istisna mıyım neyim bilmiyorum arkadaşım da aldı 2 tane o da memnun ben memnun olmayanları anlayamadım herhalde şansızlar ellerine dandik ürün geçmiş )

Git mağazaları dolaş orada kilerden bilgi al kampanyalı ürün var mı varsa not et gel burada tekrar sor falan. Ya da benim gibi git gözün kapalı al bir tane.

Edit: Şimdi fark ettim. Alacaksan Vatan'dan al Windows 8'i bedavaya getirmiş olursun. Diğerinde işletim sistemi yüklü değil.

oyun oynayan biriysen kesinlikle monster almanı öneririm

Sony SVF1521GSTB Notebook - Gold.com.tr

Yegene şu makineyi aldım dün bugün kurulum yapıp kullandım. Fiyatı 1599 tl 1500 civarı minumum bulunabilir. Siyah olanını aldık daha güzel duruyor.

Özellikleri gayet tatmin edici. i5 işlemci 4gb ram 500gb hd.
Nvidia GeForce GT 740M ekran kartı.
Hoparlörleri yeterli 2 tane hoparlör var.
Klavyesi on numara pahalı notebookalarda olan ışıklı sistem. Sony sadece ekran kartı iyi olan modellerde kullanıyomuş.
Ekran görüntüsü de gayet yeterli inceleyebilirsin bu fiyat aralıgında bu ekran kartıyla bulabildigim güzel bi makineydi bütçemize digerleri fazla geliyordu.
İncelemeni tavsiye ederim bu ürünü.

aynı fiyat aralarında ne fark var sizce hangisini almalıyım

arada fark yok sayılır win 8 işletim sistemi ve maza farki
mesaj sayım yetersiz olduğundan link ekleyemiyorum

---------- Mesaj saat 03:45:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:40:58 civarında gönderildi. ----------

diger bir yandan elimde oyun için kullandıgım pc lenovo alim yılı 1 yıl once ve oynadıgım oyun s.r.o ve aynı anda 6 char online ve face ve ytpara ve youtube vps ful acık sıkıntısız kullanıyorum alim fiyatı 700 tl pc de yaptıgın tek teğişiklik ram4 gb idi 8gb 1600 taktim ve çok memnunum her görüşe ve düşünceye saygım sonsuzdur

Arkadaşlar laptop değilde arkadaşın dediği fiyata çok harika bir masa üstü toplanabilir.Bence masa üstü daha iyi olur.

Asus candır hocam :)

aynen Asus ta ısınma ve fan sounları çok az görülür Lenovo z500 de fan sorunu var zırıl zırıl kullandığım için biliyorum
ben geçen yıl mayısta Asus K55VJ-sx077d aldım 1800₺ ve çok memnunum bakabilirsin ama önerim biraz daha yeni seri Asus almandan yana
ve tabiki freedos al işletim sistemine para verme donanıma ver istediğin iletim sistemini yükle sonra

Arkadaşlar lenovo z510 da karar kıldım i7 8gb ram 1tb hdd + 8gb ssd 2 gb gt 740 ekran kartı bugün almayı düşünüyorum umarım memnun kalırım.Varsa fikrimden caydırabilcek öğlen 3e 4 e kadar caydırsın geç olmadan :D

Arkadaşlar laptop değilde arkadaşın dediği fiyata çok harika bir masa üstü toplanabilir.Bence masa üstü daha iyi olur.

Valla okadar haklısınki haklılığına şapka kaldırıyorum hocam hele video çekmek için :D ancak sırtım koptu yahu birde seyahat vs için aslına bakarsanız benim amacım bir hdmı kablosu alayım tvden film izleyeyim oyun oynayayım. Sağlam olsun hiç değilse 2-3 yıl götürsün.

Birde bahsettigim modelin oyun videolarını gördüm bf4 vs güzel oynanıyo gibi duruyo çok yüksek sistem istemeyen oyunların videolarını çekerim diyorum köşeye kendimi koyup neden olmasın.

Açıkcası çekiniyorum riskli bir iş yapıyorum şuanda mahçup düşmem umarım.

17 yaşında olunca söylediklerinizi pek takan olmayabiliyor. Ancak ben sözümün eriyimdir ilk taksitimi ödüyorum laptopun alınmasıyla birlikte 300 tl olarak aileme hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri