2.800 gösterim ama kazanç yok (Tam raporlara da baktım)

• Kullanıcı runarer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

runarer

Kayıtlı Üye
sdc9m.png

Sebebi nedir?

Tıklanman yok.Videolarda reklam varmı kontrol et hocam.

hocam video kaç dk ? uzun bir video mu ?

Hepsinde para kazanma aktif diyor? Dün 225 gösterim 1 tık aldım ve ordan 1.20 $ kazandim

1 tıka 1,20$ mı ? böyleyse TBM müthiş inş tıklamaların artar.Birde bazen aktif gözüksede video içinde reklam çıkmaz bu gibi problemler olabiliyor.Yada reklama tıklayan olmamış dicemde 2000 gösterime mutlaka tıklanır.Valla bilmiyorum biraz acayip durum.

Hocam reklam olmasa zaten görüntülenme sayısı artmaz. Sadece reklam alamamışsın hocam, kısaysa video ihtimali var, ya da çok büyük şanssızlık diyebilirim. Başka mantıklı hiç bir açıklama bulamadım.

hocam video kaç dk ? uzun bir video mu ?

Videolar minimum 2 dk :mad:

---------- Mesaj saat 02:52:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:48:11 civarında gönderildi. ----------

1 tıka 1,20$ mı ? böyleyse TBM müthiş inş tıklamaların artar.Birde bazen aktif gözüksede video içinde reklam çıkmaz bu gibi problemler olabiliyor.Yada reklama tıklayan olmamış dicemde 2000 gösterime mutlaka tıklanır.Valla bilmiyorum biraz acayip durum.

komedi videoları var normal video içeriği ile ilgili etiket vardı niche çalışması mı yapsam belki o zaman reklam gelir?

Videolar minimum 2 dk :mad:

---------- Mesaj saat 02:52:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:48:11 civarında gönderildi. ----------

komedi videoları var normal video içeriği ile ilgili etiket vardı niche çalışması mı yapsam belki o zaman reklam gelir?

Valla bilemiyorum hocam deneyin isterseniz

Sebebini soyliyeyim ustad ama yanlis anlama lutfen.

Bana gore sebebi cok etkisiz ve gereksiz ilgi cekmeyen izlensede Youtube gozunde reklam degeri olmaya nvideolar yuklemissin sanirim.
Yada,cok sansizsin hic tiklayan olmamis.

ikisinden birisi yani.Hayirli geceler bol kazanclar.

dostum argo kelımeler var ise ele onları , +18 mesela atıyorum sexy, çıtır, göğüs, yada yabancı dil ass,boobs aynı mana yagelıyor :D bu tip kelimeler geçiyorsa etıkette bazı firmalar reklamlarının çıkmasını istemıyor yanlış uyuşma oluyor.. etıketlerını kontrol et bence... varsa argo yada +18 yada şiddet mesela kill , ölüm ölü gibi oda reklam veren çakışmışsa reklemını vermeye bılıyor tık olsa bile olumsuz sayıla bılıyor...
( bir nevi şehir efsanesi işte :D forumlardan genel izlenimler...)

Sebebini soyliyeyim ustad ama yanlis anlama lutfen.

Bana gore sebebi cok etkisiz ve gereksiz ilgi cekmeyen izlensede Youtube gozunde reklam degeri olmaya nvideolar yuklemissin sanirim.
Yada,cok sansizsin hic tiklayan olmamis.

ikisinden birisi yani.Hayirli geceler bol kazanclar.

tahminimce ilk dediğiniz hocam

dostum argo kelımeler var ise ele onları , +18 mesela atıyorum sexy, çıtır, göğüs, yada yabancı dil ass,boobs aynı mana yagelıyor :D bu tip kelimeler geçiyorsa etıkette bazı firmalar reklamlarının çıkmasını istemıyor yanlış uyuşma oluyor.. etıketlerını kontrol et bence... varsa argo yada +18 yada şiddet mesela kill , ölüm ölü gibi oda reklam veren çakışmışsa reklemını vermeye bılıyor tık olsa bile olumsuz sayıla bılıyor...
( bir nevi şehir efsanesi işte :D forumlardan genel izlenimler...)

tamam hocam çok sağol dediğine uydum hepsine niche yaptım şimdi zaten 25 video falan var hepsinde reklam çıktı :)

Geçen günlerde başıma geldi dostum, Topluluk kurallarını , Content ID'yi falan bi kontrol et. Bende birinde kırmızı yanıyordu ve para kazanmalar aktif olmasına rağmen ama para getirmiyordu, en azından anallyticsde öyle gösteriyordu. Ama Analyticsde 0 gösterip, adsense'e yansıma ihtimali de var ki ben böyle düşünüyorum. Biraz kafa karıştırdım gibi ama benim düşüncelerim bu şekilde.

bizlerde forumlardan öğrendık, öğrendiğimiz kadarı ile yardımcı olma sevdasındayız. eywallah... rica dostum...

Cevap: Re: 2.800 gösterim ama kazanç yok (Tam raporlara da baktım)

Geçen günlerde başıma geldi dostum, Topluluk kurallarını , Content ID'yi falan bi kontrol et. Bende birinde kırmızı yanıyordu ve para kazanmalar aktif olmasına rağmen ama para getirmiyordu, en azından anallyticsde öyle gösteriyordu. Ama Analyticsde 0 gösterip, adsense'e yansıma ihtimali de var ki ben böyle düşünüyorum. Biraz kafa karıştırdım gibi ama benim düşüncelerim bu şekilde.

Yok hocam Estağfurullah hiç kafa karıştırmadınız iş ortağı doğrulandı ve 3 ü de yeşil ışık

---------- Mesaj saat 03:20:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:11:30 civarında gönderildi. ----------

Meyve verdi beyler niche çalışmasi yaptiktan sonra iki tıklama geldi tbm 0, 15 ti 0, 30 kazandım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri