2 adet sorum var

black5410

Kayıtlı Üye
1-Bir haftadır 3 defa adsense başvurusu yaptım isim adres değiştirere,hiçbiri kabul edilmedi nasıl kabul edilebilirim?
2-Videoları gizlide atarsak dünya engeli işlermi işlemezmi?

1-Bir haftadır 3 defa adsense başvurusu yaptım isim adres değiştirere,hiçbiri kabul edilmedi nasıl kabul edilebilirim?

2.soruna cevap vereyim. dünya engeli 2 aşamalı sanırsam birisi video yüklenince direk çıkıyor diğeri ise sonradan gelebiliyor. yani gizli olması bişeyi değiştirmez :)

1 skype eklerseniz adsense açayım size.
2 işler.

Edit: Adresimi sildim.Pm atarsınız lazım olur ise.

Son düzenleme:

Ülkeyi değiştirince galiba çok çabuk onaylıyor.

2. soruya gelince Videoları Gizlide yükleyince %80 %90 ı dünya engeline yakalanmıyor. Fakat genele aldıktan sonra 2 3 gün sonra veya videoya bağlı bir süre sonra tekrar dünya engeli geliyor

1. aynı telefon no dan yaptğından olabilir
2. evet işler

1)açma şeklin yanlış forumda araştır konusunu bulursun.
2)videoyu gizli yüklemen hiçbirşeyi değiştirmez

Ülkeyi değiştirince galiba çok çabuk onaylıyor.

2. soruya gelince Videoları Gizlide yükleyince %80 %90 ı dünya engeline yakalanmıyor. Fakat genele aldıktan sonra 2 3 gün sonra veya videoya bağlı bir süre sonra tekrar dünya engeli geliyor

hocam yanlıs bilgi vermeyelim. gizli, gizli degil hiçbirşey fark etmez. Dünya engeli anında gelir. hatta geçen bir mesajda görmüştüm arkadaşın videosu daha işlenme aşamasındayken gelmiş dünya engeli :) gizliye alınca %80 90 engeli geçiyorsa ben yalandan onlarca kanalı heba ettim

Videoyu gizliden yüklerken youtube'daki kullanıcılar için görünmez görüntü-ses-dünya engeli bunların her biri youtube sistemi ile alakalıdır kimden neyi gizliyorsunuz siz :D

hocam yanlıs bilgi vermeyelim. gizli, gizli degil hiçbirşey fark etmez. Dünya engeli anında gelir. hatta geçen bir mesajda görmüştüm arkadaşın videosu daha işlenme aşamasındayken gelmiş dünya engeli :) gizliye alınca %80 90 engeli geçiyorsa ben yalandan onlarca kanalı heba ettim

Yanlış bilgi vermiyorum. Ben Dünya engelli bir dizide çalışıyorum videoları gizlide yüklüyorum 0 dünya engeli açıyorum tekrar 1 hafta sonra geliyor dünya engeli. Gelene kadar para kazanıyorum.

Not : Videoyu 1 ay gizlide tuttum hiç dünya engeli gelmedi herkese açık yaptım 1 hafta sonra dünya engeli geldi hepsine

Yanlış bilgi vermiyorum. Ben Dünya engelli bir dizide çalışıyorum videoları gizlide yüklüyorum 0 dünya engeli açıyorum tekrar 1 hafta sonra geliyor dünya engeli. Gelene kadar para kazanıyorum.

Not : Videoyu 1 ay gizlide tuttum hiç dünya engeli gelmedi herkese açık yaptım 1 hafta sonra dünya engeli geldi hepsine

Bu sadece tesadüf olmuş videolarımı düzenlemek için hep gizlide yüklerim daha demin bile yedim dünya engeli

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:06 ----------

ayrıca vereyim bi dünya engelli video linki gizlide yükle bakalım nolcak

valla arkadaşın dediği gibi tesadüf olabilir:) yada bir bug bulmuş olabilirsinizki bu dönemlerde pek mümkün degil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri