2 adet ünlem geçme yöntemi videolu anlatım

• Kullanıcı moonlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Teşekkürler, Güzel bir konu.
Mozaikten daha hızlı herhalde ilk videodaki yöntem deneyeceğim onu bir ara.

bu ilk yöntemi bir kaç kanalda denedim sıfır kanalda dahil olmadı. bakalım bir kaç işlemle daha deniyorum geçersem yazıcam onu

Ses ile ilgili eşleşeni nasıl geçiyorsunuz acaba?
Bazı ülkelerde engellendi uyarısı alıyorum devam lı

Ses ile ilgili eşleşeni nasıl geçiyorsunuz acaba?
Bazı ülkelerde engellendi uyarısı alıyorum devam lı

Clip speed filan hikaye. Ses eşleni geçmek için sese degisik ses ekle 2 saniye ara ile 1 dakikalik videoyu 2 saniye bir ses ekle herhangibi bir ses .

hocam camtasiada kenarlardan nasıl küçültüyorsunuz ben yapamıyorum

Linux icin Camtasia Bulamadım. internette convert videosu buldum ama gerçekten çok meşakatli. bana yardımcı olurmusunuz? Vds kullanıyorum linux tabanlı. Camtasia Mac ve Microsoft icin var malesef linux bulamadım.. Teşekkürler.

1.yöntem işe yarasaydı benim kadar mutlusu olmazdı heralde:(para kazanmalardan sonra açtığım bütün kanallarımın hepsi ünlem oldu bir tane bile dolar yanmadı.

1. videoyu izledikten sonra 2. sini hiç izlemedim. Ghost Van Crash adlı video ünleme düşmüş ve düzenleyi tıklıyor. daha sonra orada çektiği videoyu durdurmuş sanırım. düzenle dedikten sonra başka bir videonun düzenlemesine giriyor. asıl ünlem alan video hala aynı fakat muhtemelen kendi upload ettiği bir videoyu da sonunda para kazanmaya açarak en baştaki ünlemli videoyu para kazanmaya açmış gibi gösteriyor gibi geldi bana. dikkatli izlerseniz anlarsınız. zaten ünlemli videoyu düzenle dedikten sonra görüntü iyileştirmeye giriyor ordan sonra videonun başlığı başka bir video dikkat ederseniz. bana öyle geldi.

1. videoyu izledikten sonra 2. sini hiç izlemedim. Ghost Van Crash adlı video ünleme düşmüş ve düzenleyi tıklıyor. daha sonra orada çektiği videoyu durdurmuş sanırım. düzenle dedikten sonra başka bir videonun düzenlemesine giriyor. asıl ünlem alan video hala aynı fakat muhtemelen kendi upload ettiği bir videoyu da sonunda para kazanmaya açarak en baştaki ünlemli videoyu para kazanmaya açmış gibi gösteriyor gibi geldi bana. dikkatli izlerseniz anlarsınız. zaten ünlemli videoyu düzenle dedikten sonra görüntü iyileştirmeye giriyor ordan sonra videonun başlığı başka bir video dikkat ederseniz. bana öyle geldi.

kardeşim ünleme düşen video zaten asla para kazanmaya açılmaz adam ünleme düşen videoyu tekrar yükleyip nasıl para yakılcağını göstermek için önce ünleme düşürmüş insanları yargılamadan önce bir düşünün işiniz gücünüz hazıra konmak..

Teşekkürler kardeşin deneyeceğim bu yöntemleri...

Helal olsun ifşa oldum sayende.:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri