onu denemediğim için bilemem posta gelirmi gelmezmi bişe diyemem yani deneyıp cozum aldıgım ıcın bı tane al sımdılık dene
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok teşekkürler arkadaşlar deneyecem sonucu yazarım.Bu forumda olmasa ne yapacaz.
sonuçta adres farklı (senin kuzeninde adsense yapacak oldu ve karşı evde oturuyor ve senle aynı isimde)
---------- Mesaj saat 19:54:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:49 civarında gönderildi. ----------
bankaya doğrulama için para göndermediyse yani sen banka ıbanını yazıpta onaylamadıysan olur.....
PTT yıllık posta kutusu kiralıyor cüzi bir fiyata.Yakındaki PTT ye danış.Adresi PTT posta kutusu gösterirsin.
aynı isimle aynı adresle aynı banka hesabı ile kullanılmaz ama farklı isimle aynı adresle farklı banka hesabıyla kullanılır
en kolayı bu aslında bunuda yapabılırsın
---------- Mesaj saat 20:07:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:42 civarında gönderildi. ----------
ozaman benı banlarlar yakında
Kusura bakma ama pek bir şey anlamadım şiveden dolayı sanırım.Şimdi 2 adsense aynı isimle açılmaz mı diyorsun?yaw cidden mı yazıyorsun dostum ? at kafadan adres dostum ... ama sana ulaşmaz ise kımlık doğrulama yapacaksın yanı video yuklerken sıralamana dıkkat et... kımlık doğrulama yapınca iş ortaya çıkar adres sana mektup gelecek gibi yapmandan yana... örnek:
1 kerekımlık doğrulama yapınca ondan sonra farklı bılgılerını goreceklerınden 2 lerde kımlık doğrulama hakkın olmazyabancı alman sıtede birinin başa gelmiş
3 adsende yapmış adam 2 farklı videolarla bunalrdna para kazanıyor adam ama kımlık doğrulama istemışler... adam da malum kımlıklerı gonderıyor aynı kımlık olunca 2 adsense açamamış. demek sahte kımlıkle başvurmak gereklı fotopopı oynamaneyse bunuda paylaşmış oldum mana ile
![]()
[/COLOR]
Valla bizim adres daha 1 2 ay önce değişti..Eğer dediğin gibiyse vallaha çok iyi olur zaten eğer para kazanmaya başlarsam tekrardan başka bankada hesap açarım orası sorun değil
aynı isim olması sorun olmaz cünkü o isim soyadda bir sürü insan var fakat banka hesabını ve ev adresinin farklı olması senn için iyi olur sıkıntı olmaz ileriye dönük
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.