2. Adsense Aynı İsimle Aynı Adresle Açılır mı?

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
onu denemediğim için bilemem posta gelirmi gelmezmi bişe diyemem yani deneyıp cozum aldıgım ıcın bı tane al sımdılık dene

Çok teşekkürler arkadaşlar deneyecem sonucu yazarım.Bu forumda olmasa ne yapacaz.

:D yaw cidden mı yazıyorsun dostum ? at kafadan adres dostum ... ama sana ulaşmaz ise kımlık doğrulama yapacaksın yanı video yuklerken sıralamana dıkkat et... kımlık doğrulama yapınca iş ortaya çıkar adres sana mektup gelecek gibi yapmandan yana... örnek:
1 kerekımlık doğrulama yapınca ondan sonra farklı bılgılerını goreceklerınden 2 lerde kımlık doğrulama hakkın olmaz :D yabancı alman sıtede birinin başa gelmiş
3 adsende yapmış adam 2 farklı videolarla bunalrdna para kazanıyor adam ama kımlık doğrulama istemışler... adam da malum kımlıklerı gonderıyor aynı kımlık olunca 2 adsense açamamış. demek sahte kımlıkle başvurmak gereklı fotopopı oynama :D neyse bunuda paylaşmış oldum mana ile :D

sonuçta adres farklı (senin kuzeninde adsense yapacak oldu ve karşı evde oturuyor ve senle aynı isimde)

---------- Mesaj saat 19:54:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:49 civarında gönderildi. ----------

bankaya doğrulama için para göndermediyse yani sen banka ıbanını yazıpta onaylamadıysan olur.....

tamam çok sağolun hocam.

aynı isimle aynı adresle aynı banka hesabı ile kullanılmaz ama farklı isimle aynı adresle farklı banka hesabıyla kullanılır

PTT yıllık posta kutusu kiralıyor cüzi bir fiyata.Yakındaki PTT ye danış.Adresi PTT posta kutusu gösterirsin.

en kolayı bu aslında bunuda yapabılırsın

---------- Mesaj saat 20:07:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:42 civarında gönderildi. ----------

aynı isimle aynı adresle aynı banka hesabı ile kullanılmaz ama farklı isimle aynı adresle farklı banka hesabıyla kullanılır

ozaman benı banlarlar yakında düzeltme yapayım isim aynı adres değil... banka aynı değil farklı hesap aynı değil ıban aynı degıl farklı ama benım adıma

en kolayı bu aslında bunuda yapabılırsın

---------- Mesaj saat 20:07:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:42 civarında gönderildi. ----------

ozaman benı banlarlar yakında

ya arkadaş sormuş risk azaltma, yakalanmayı azaltma adına yazmışlar...tedbir amaçlı olan farklılıkdır elbette. ama sen şanslısın,

Başvurumu gönderdim eğer kabul olursa.
Bu sokağın adı 3 senede 3 kere değişti 1 hakkım daha olacak inşallah.

---------- Mesaj saat 20:11:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:09:46 civarında gönderildi. ----------

:D yaw cidden mı yazıyorsun dostum ? at kafadan adres dostum ... ama sana ulaşmaz ise kımlık doğrulama yapacaksın yanı video yuklerken sıralamana dıkkat et... kımlık doğrulama yapınca iş ortaya çıkar adres sana mektup gelecek gibi yapmandan yana... örnek:
1 kerekımlık doğrulama yapınca ondan sonra farklı bılgılerını goreceklerınden 2 lerde kımlık doğrulama hakkın olmaz :D yabancı alman sıtede birinin başa gelmiş
3 adsende yapmış adam 2 farklı videolarla bunalrdna para kazanıyor adam ama kımlık doğrulama istemışler... adam da malum kımlıklerı gonderıyor aynı kımlık olunca 2 adsense açamamış. demek sahte kımlıkle başvurmak gereklı fotopopı oynama :D neyse bunuda paylaşmış oldum mana ile :D
Kusura bakma ama pek bir şey anlamadım şiveden dolayı sanırım.Şimdi 2 adsense aynı isimle açılmaz mı diyorsun?

Görmeyenler için bir up çekeyim arkadaşlar.

Evet evinin eski adresi olan varsa ki bütün sokak isimleri değişiyor artık versin aynı isim aynı mahalle sadece sokak adı değişik kabul etti.

---------- Mesaj saat 11:24:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:22:48 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]

Valla bizim adres daha 1 2 ay önce değişti..Eğer dediğin gibiyse vallaha çok iyi olur zaten eğer para kazanmaya başlarsam tekrardan başka bankada hesap açarım orası sorun değil

dediklerımı yap. banka içinde enpara . com a başvur 1 haftada sıfır komisyon ile bankada hesabın açılır... adresı dedığım gıbı yap .. başarı %100 bnde araştırdım sorsum soruşturdum çözum budur.[/QUOTE]

Saol kardeş senin dediğin gibi yaptım sayende onaylandı hesabım sıfırdan ;)

Ayrıca banka işine gelince enpara.com diyorsun ama pek güvenmiyorum nedense ufak bankalara.:D

aynı isim olması sorun olmaz cünkü o isim soyadda bir sürü insan var fakat banka hesabını ve ev adresinin farklı olması senn için iyi olur sıkıntı olmaz ileriye dönük

aynı isim olması sorun olmaz cünkü o isim soyadda bir sürü insan var fakat banka hesabını ve ev adresinin farklı olması senn için iyi olur sıkıntı olmaz ileriye dönük

yok ev adresi aynı ama evin 3 sene önceki adresini verdim..Ayrıca yeter ki para kazanma aşamasına gelelim de yeni banka açarız sorun değil.

Herşeyiyle aynı adresi olan 2. adsense hesabım var yani evet açılır.

google kuralları buna müsade etmiyor. aynı isimle olur ama aynı adresle olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri