2. Adsense Aynı İsimle Aynı Adresle Açılır mı?

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

bojan54

Kayıtlı Üye
Foruma bakıyorum 2 saattir bulamadım.

1 kanal yüzünden 3 kanal gitti yani adsense 6 ay bekle diyor ama beklenecek gibi değil..Bu senede üniversite bitti bir şeyler yapmam lazım 2.adsense için hiç mi şans yok? Başvuru yaptım ama kabul edilmedi.

Sorunun cevabı ise açılır :D Dün bu konuda çok tartışmıştık ve 1 kişi evinin eski adresini ver demişti ve bende verdim..Sonuç adsense hesabım onaylandı.:D Şuan acayip mutluyum.Sıfırdan başladım ama öteki adsense de zaten 21 TL vardı çok bir şey değil.

çok merak etttiğim bir konu.bunca zaman öğrendıgım seye gore konusursam eger bence kabul edılmez gıbı ama adres farklı banka hesapları farklı olursa kabul olacagını dusunuyorum.... yıne de kımseyı yanıltmak ıstemem...

Kardeşim aynı isim farklı adresle farklı ipden aç anında açılır.Bu 1 ikincisi 6 ay sonra içerdeki parayı alabılıyor muyuz kı o para yalan oluyor diye biliyorum.

Kardeşim aynı isim farklı adresle farklı ipden aç anında açılır.Bu 1 ikincisi 6 ay sonra içerdeki parayı alabılıyor muyuz kı o para yalan oluyor diye biliyorum.
Farklı adres verecek biri yok..Mecbur aynı adresle devam etmek zorundayım.

banka hesabı ve adresi kapı no bile olsa farklı yazcaksın

ilk adsense hesabımı ailemin oturduğu ev adresiyle açmıştım, pinimi girmiştim ordan ödeme alabiliyorum.

ikinci adsense hesabımı öğrenci evimin adresiyle açtım 2 pin istedim ikisi de gelmedi. ben de aynı şekilde ailemin oturduğu eve göndermeyi düşünüyordum ve bu yüzden gönderemiyorum.

banka hesabı ve adresi kapı no bile olsa farklı yazcaksın
Sizin birden çok hesabınız vardır kesin.
Şimdi diyelim kafadan sallama bi adres verdik diyelim pin gelmeyecek zaten bende yeni pin isterken ptt ye istesem olur mu acaba?

Sizin birden çok hesabınız vardır kesin.
Şimdi diyelim kafadan sallama bi adres verdik diyelim pin gelmeyecek zaten bende yeni pin isterken ptt ye istesem olur mu acaba?

ptt ye gelmez pin verdiğin ilk adrese gelir...........

açılır tabikide... neden çasılmasın ??
türkiyede atıyorum ali can
murat can
recep turk
yanı aynı ısımlı soy ısımlı okada rçok kişi var kimantıken açılır.açılması doğru olandır ;)

ama adres kısmında değişiklik yapmalısın birde , adsensedeki bankanda... çunku aynı adresde aynı isim soyisim olmamalı, aynı banda tr iban no bir tanedir dunyada , oda değişik olmalı.... kolay gelsın.

adres: atıyorum adresın : Ataturk mahallesi ahmet vefik paşa caddesi ,ahmetcan apatartmanı kat:4 diyelim
bunu yabancı anlamaz, sen değişiklik yap. örnek : Ataturk mah. Ahmet Ahmet vefik ppaşa Cad. ahmetcan apt. daire no: 44 (yanı yanlışlış varmış gibi ya zkı postacı adından senı bulur maksat google değişik bir site yada değişik bir adres zannetsin. işe yarar yanı yontem. bunun gibi sende kısaltmalarla yada adresdeğiştirmelerle oyna postacı senı bulur. not: cep tel telefon yazıyorsa aynısını yazma iletişimde farklı tel yaz aynı telden yakalarlar dikkat.)

Adres aynı ama sadece kapı no farklı girsek sorun olur mu hocam ? No 4 yerine No 5 girsek mesela sıkıntı çıkar mı ?

sonuçta adres farklı (senin kuzeninde adsense yapacak oldu ve karşı evde oturuyor ve senle aynı isimde)

---------- Mesaj saat 19:54:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:49 civarında gönderildi. ----------

Peki daha önce pin almamışsam ve yeni adsensede aynı hesap versem kabul olur mu?

bankaya doğrulama için para göndermediyse yani sen banka ıbanını yazıpta onaylamadıysan olur.....

Peki daha önce pin almamışsam ve yeni adsensede aynı hesap versem kabul olur mu?

şöyle yap isim aynı adres aynı ama şöyle olcak mahalle adını şuanki adıyla değil eski adıyla yazacaksın şehir rehberinde 90 öncesi mahalle cadde isimleri değişen bi çok yer var heryerde olmuştur biz bilmiyoruz tabi o şekilde sadece eski mah. adını girerek aynı adresi göstereceksin ozaman oluyo.. sebebide şu normalde adres yanlışlığı olarak ptt de kalıyo bu mektublar ama bızım postacılarımız sağolsun eski mah. cad. isimlerini ezbere bildi için anlıyolar bu adam bizim eski bakkalın orayı tarif etmiş dio ve getirio postayıo tabi :D adsensemi boyle açtım yenisini banka hesabımıda gene kendi adıma ama ıban no başka banka ve halıyle baska noyu kullanarak verdim buda ek bilgi sana ...

[/COLOR]

bankaya doğrulama için para göndermediyse yani sen banka ıbanını yazıpta onaylamadıysan olur.....[/QUOTE]
Hemde dün onayladım banka hesabını 72 kuruş göndermişler :eek:

---------- Mesaj saat 19:58:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:57:10 civarında gönderildi. ----------

şöyle yap isim aynı adres aynı ama şöyle olcak mahalle adını şuanki adıyla değil eski adıyla yazacaksın şehir rehberinde 90 öncesi mahalle cadde isimleri değişen bi çok yer var heryerde olmuştur biz bilmiyoruz tabi o şekilde sadece eski mah. adını girerek aynı adresi göstereceksin ozaman oluyo.. sebebide şu normalde adres yanlışlığı olarak ptt de kalıyo bu mektublar ama bızım postacılarımız sağolsun eski mah. cad. isimlerini ezbere bildi için anlıyolar bu adam bizim eski bakkalın orayı tarif etmiş dio ve getirio postayıo tabi :D adsensemi boyle açtım yenisini banka hesabımıda gene kendi adıma ama ıban no başka banka ve halıyle baska noyu kullanarak verdim buda ek bilgi sana ...

Valla bizim adres daha 1 2 ay önce değişti..Eğer dediğin gibiyse vallaha çok iyi olur zaten eğer para kazanmaya başlarsam tekrardan başka bankada hesap açarım orası sorun değil

[/COLOR]

Valla bizim adres daha 1 2 ay önce değişti..Eğer dediğin gibiyse vallaha çok iyi olur zaten eğer para kazanmaya başlarsam tekrardan başka bankada hesap açarım orası sorun değil[/QUOTE]

dediklerımı yap. banka içinde enpara . com a başvur 1 haftada sıfır komisyon ile bankada hesabın açılır... adresı dedığım gıbı yap .. başarı %100 bnde araştırdım sorsum soruşturdum çözum budur.

Hemde dün onayladım banka hesabını 72 kuruş göndermişler :eek:

---------- Mesaj saat 19:58:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:57:10 civarında gönderildi. ----------

Valla bizim adres daha 1 2 ay önce değişti..Eğer dediğin gibiyse vallaha çok iyi olur zaten eğer para kazanmaya başlarsam tekrardan başka bankada hesap açarım orası sorun değil

tmm işte başvur hemen eski adıyla sadece mah. adını değiştir bak nası kabul oluyo :d[/QUOTE]
Mahalle adı değişmedi yalnız..Ayrıca bizim sokağın adı 3 senede 3 kere değişti. O zaman 3 tane alabilir miyim.:p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri