Arkadaşlar 2 tane onaylı adsense hesabım var.Bir tanesini kullanıyorum 2sini aynı bilgisayarda kullansam ba nyermiyim.Ban sebebimidir 2 adsense kullanan arkadaşlar varmı nasıl yaparız ? cevapplarsanız sevinirim .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi ben uydunetim ip değişmiyorbirisi banlanırsa diyeride banlanma ihtimali vardır (her zaman)
benim 3 tane var
edit: 1 tanesini sildim![]()
şimdi ben uydunetim ip değişmiyoro yüzden korkuyorum biraz.Partnere bağlayacagım adsense varken partnere yönelmiyeyim diyorum.
İp değişmiyorsa siz asla YT spam yapamazsınız. Malesef.şimdi ben uydunetim ip değişmiyoro yüzden korkuyorum biraz.Partnere bağlayacagım adsense varken partnere yönelmiyeyim diyorum.
Spam yapıyorum kardeşim ve 3 haneli ödememi aldım.Bu ay 4 haneli olacak ödemezler diye korkuyorum.2. adsense yavaş yavaş yeni kanallarımı eklemek istiyorumİp değişmiyorsa siz asla YT spam yapamazsınız. Malesef.
Tek adsense devam et 20.000'e kadar öderler.Tecrübeyle sabitSpam yapıyorum kardeşim ve 3 haneli ödememi aldım.Bu ay 4 haneli olacak ödemezler diye korkuyorum.2. adsense yavaş yavaş yeni kanallarımı eklemek istiyorum
Tecrübeyle sabit olan kardeşim spam mı çalısıyor acab ?Tek adsense devam et 20.000'e kadar öderler.Tecrübeyle sabit![]()
Spam kardeşim ama render olarak çalıştığım için günde max 50 video.Tecrübeyle sabit olan kardeşim spam mı çalısıyor acab ?
teşekkürler kardeşim sağolasın.tek adsense deva medeyim o zaman.Spam kardeşim ama render olarak çalıştığım için günde max 50 video.
Kapanan kanalları kalıcı olarak silersen sorun yaşamassın ödeme konusunda.teşekkürler kardeşim sağolasın.tek adsense deva medeyim o zaman.
2 adsense ban sebebıdır,ad adres banka aynıysa
şimdi ben uydunetim ip değişmiyoro yüzden korkuyorum biraz.Partnere bağlayacagım adsense varken partnere yönelmiyeyim diyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.