2. Adsensem Kapandı

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Allah rızası için bi yardım edin. Ben bu işe başlayalı 20 gün oldu. İlk adsensemi aldım bu ayın 12sinde reklam tıklamalarından dolayı banlandı saolsun arkadaşlarım tıklamışlar sürekli ve banlatmışlar. Neyse gittim yeni bi banka hesabı açtırdım 2004 gmail buldum 3 gün önce yeni bi adsense başvurusu yaptım 1 dakka sonra kabul edildi fakat iban falan giremiyordum. kanalıma 4 5 video attım denemek için reklamlara tıklamayı bırak videoları bile açmadım. Her hangi bi 3. telif uyarısı bile almadım ama bugün uyandığımda adsense hesabım durdurulmuş.
Gelen mail :

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Nasıl bunun kanısına varmışlar ? Bu adsensemi tekrar açtırabilirmiyim şimdiden çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

sanmıyorum.çok kolay tespit ediyorlar...
evden başkasının adına aç ...

ip değiştir. tarayıcı çerezlerini temizle. aynı isimle açabilirsin ancak farklı bir adres ve iban nosu kullan. kapatılan 2 adsensin iban nolarınından başka bir iban kullan 3. adsense için. Bu şekilde 12 tane adsense açtım.

ip değiştir. tarayıcı çerezlerini temizle. aynı isimle açabilirsin ancak farklı bir adres ve iban nosu kullan. kapatılan 2 adsensin iban nolarınından başka bir iban kullan 3. adsense için. Bu şekilde 12 tane adsense açtım.

Hocam kesin olur mu dersiniz 80 lira 80 lira yıllık kart ücreti ödemek zorunda kalacağım bu gidişle birde bir sorum daha olacak bu mailleri tekrar kullanmam bir sorun teşkil edermi

Hocam kesin olur mu dersiniz 80 lira 80 lira yıllık kart ücreti ödemek zorunda kalacağım bu gidişle birde bir sorum daha olacak bu mailleri tekrar kullanmam bir sorun teşkil edermi

yeni mail açmak çok basit ve ücretsizken fişlenmiş mail adreslerini kullanma.

Nerede açık verdiğini bilemem ama ip adresini değiştirip, tarayıcı çerezlerinide tam olarak silersen sorun olacağını sanmıyorum. forumda bir kaç kişi birden fazla adsense hesabına aynı ip den girdiğini ve sorun olmadığını söylüyor ama ben adsenseler arası geçiş yaparken temizlik ve ip değişikliği yapıyorum. Bu güne kadarda sorun yaşamadım.

Fişlenmiş olan banka hesaplarını sadece adsense için açtırdıysan kapattır. Sonuçta işine yaramayacak artık. Yenisini açtırırsın. YEni hesapla da uğraşmadan aile üyelerinin birinin hesabını kullan ancak dediğim gibi başka bir adrese iste pin kodunu.

teşekkür ederim hocam çok saolun aslında bi hesap kartım daha var kullanmadığım isimden fişleme gibi birşey yapmaları mümkün mü yani ip değiştirdim çerezleri temizledim tekrar yeni bi mail alsam aynı isimle başvursam adresi farklı yazsam yine fişleme yaparlarmı ki

teşekkür ederim hocam çok saolun aslında bi hesap kartım daha var kullanmadığım isimden fişleme gibi birşey yapmaları mümkün mü yani ip değiştirdim çerezleri temizledim tekrar yeni bi mail alsam aynı isimle başvursam adresi farklı yazsam yine fişleme yaparlarmı ki

Bu noktada bir tecrübe edinmedim ancak yerinde olsam şansımı zorlamadan soyadı farklı biri üzerinden alırdım 2 hesabımda kapansaydı.

Şevkin kırılmasın ve garanti olsun diye bir tanıdığının üzerinden al ilk adsensini. 1 den fazla lazım olursa kendi adına açarsın tekrar. hem aradan zaman geçmiş olur.

Kendi adına 2. hesabı açacaksan aynı adresi yazma ve reklamlara arkadaşların değil sanki sen tıklamışsın gibi geliyor.
Adsense fazlasıyla risklidir. Reklamın üzerinden mausla kaç kere geçtiğinin bile istatistiğini tutuyorlar.
Bence şimdi yapman gereken bilgisayarındaki tüm çerezleri temizle ve yeniden başvuru yap, akraba veya eş dost üzerine bir hesap al tertemiz yoluna devam et.

Kendi adına 2. hesabı açacaksan aynı adresi yazma ve reklamlara arkadaşların değil sanki sen tıklamışsın gibi geliyor.
Adsense fazlasıyla risklidir. Reklamın üzerinden mausla kaç kere geçtiğinin bile istatistiğini tutuyorlar.
Bence şimdi yapman gereken bilgisayarındaki tüm çerezleri temizle ve yeniden başvuru yap, akraba veya eş dost üzerine bir hesap al tertemiz yoluna devam et.

Hocam öyle yaptım nişamlımın üstüne açtım adsense hayır ben belki 1 kere tıklamışımdır denemek amaçlı arkadaş ortamında kanalımı vs biliyorlardı reklamlara tıklandıkça para geliyor dedim onlarda boyuna tıklamış. Şimdi ben bidaha kendi adıma adsense açamayacakmıyım yani hiç düzelme imkanı yok mu bunun ?

Hocam öyle yaptım nişamlımın üstüne açtım adsense hayır ben belki 1 kere tıklamışımdır denemek amaçlı arkadaş ortamında kanalımı vs biliyorlardı reklamlara tıklandıkça para geliyor dedim onlarda boyuna tıklamış. Şimdi ben bidaha kendi adıma adsense açamayacakmıyım yani hiç düzelme imkanı yok mu bunun ?

Farklı adres ve farklı banka hesabıyla açılıyor.

yıllk kart ucretı ıcınde muakkak bankayı ara odemek ıstemedıgını aksı taktırde hesabı kapatıcagını ısrarla soyle almıyorlar aldıklarınıda gerı verıyorlar emın ol

Kardeşim 12 adet açtın aynı isimle bu ne kadar gitti sana

---------- Mesaj saat 15:31:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:30:00 civarında gönderildi. ----------

Hocam açılıyor kendi adına farklı banka bilgisi,farklı adres yap açılır ip değiştir bunlarıda yap açarsın üzülme fazla daha 20 günlük adsense bir daha aynısı açarsın arkadaşlarınıda bu işten uzak tut

Kardeşim 12 adet açtın aynı isimle bu ne kadar gitti sana

---------- Mesaj saat 15:31:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:30:00 civarında gönderildi. ----------

Hocam açılıyor kendi adına farklı banka bilgisi,farklı adres yap açılır ip değiştir bunlarıda yap açarsın üzülme fazla daha 20 günlük adsense bir daha aynısı açarsın arkadaşlarınıda bu işten uzak tut

öyle yapacağım hocam ilginiz için teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri