2 dolara uçak bileti!

kredi kartları kopyalanmasın :)

Kartınıza sahip çıkın - Sondakika Ekonomi Haberleri

istanbul’da restoranların kuryeleriyle anlaşıp, kredi kartı kopyalayan POS cihazlarıyla, 3 milyon liralık vurgun yapan çete, polis operasyonuyla çökertildi...Peki benzer yöntemle dolandırılan tüketiciler nasıl bir yol izlemeli? Uzmanına sorduk....

"BANKA DOLANDIRICILARI SÜREKLİ YÖNTEM DEĞİŞTİRİYORLAR ADETA İNOVASYON YAPIYORLAR..."

Çetenin kurduğu tezgah şöyle işliyor; kuryeler müşterilerin siparişini götürürken çalıştıkları yerin pos cihazının yanı sıra çetenin verdiği kredi kartı kopyalayan benzer bir pos cihazı da götürüyor.. Müşterinin kartını önce sahte cihazdan geçirip kopyalıyor; cihaz "kart geçersiz" uyarısı verince, gerçek pos cihazlıyla ücret tahsil ediliyor..

Artan şikayetler üzerine emniyet harekete geçti.. Çete liderinin Türkiye’deki restoran müşterilerinden çaldığı binlerce kredi kartı bilgisiyle Endonezya’nın tatil adası Bali’de yaşadığı tespit edildi. İstanbul ve Endonezya’da eşzamanlı operasyonlar düzenlendi; 18 kişi gözaltına alındı, 13ü tutuklandı...

Bir bit yeniği var gibi.
Alacaklar önce bir güzel siteyi araştırsın.
Sonra kartlarım kopyalandı şu kadar çekildi vs diye bu başlıkta yazarlar.

Akıl kârı iş değil. İyice araştırılması lazım.

ben de kart kullanmıyorum 5 kişilik bilet alabilen olursa + 20 lira komisyon veririm :D

direk notere gidelim evi arabayı üstlerine yapalım. sitenin tipinde tip yok. sonra vay efendim dolandırıldık.

Bu tür yöntemlerle universitede hocam 5000 TL dolandirildi.Dikkat edelim

2 dolara i7 laptop satıyorum, minimum alım 100 adet.
Ürünler a4 kağıdı üzerine yazıcı ile baskı yapılarak adresinize kargolanacaktır.
Duvarınıza bol bol asarsınız

Bileti kağıt olarak satıyordur ama uçağa biniş için kullanılamaz sadece eğlence amaçlıdır diye altına da not düşüyordur. iyi bir iş

bu arada tabi girdik farklı destinasyonlara baktık, normal fiyatlar 2 dolar olayı nasıl oldu bilmiyorum

Son düzenleme:
ben bulamadım başka bir taktiğimi var acaba.

Ben 5 TL ye Antalya'dan İstanbul a uçuştum hatta uçak içerisinde portakalsuyu ve poğaça ikramı da yapılmıştı :D aero bilet aracılığı ile indirimli almıştım :)

Arkadaşlar alan varmı
Benim uygun kartım yok olan kartlarım da borçtan ötürü kapalı bana 18 nisandan öncesine Kahramanmaraş için bilet alabilecek olursa çok makbule geçer
ben ödemesini nakit olarak banka hesabınıza yollarım ya da izmir içi elden verebilirim

Pöh arkadaşım var 18'i Hakkariye geçicek uzun süre görüşemeyeceğiz benim ve onun işinden ötürü ve şuan maraşa da ulaşım pahalı benim de o kadar bütçem yok :)
sistem işliyorsa güzel olur benim için :D
yardımcı olabilirim diyenlere şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri