2.el not 3 alıyorum

caner1992

Kayıtlı Üye
nasipse arkadaşlar yarın sahibinden bugun eklenen bir ilan dikkatimi çekti bana adres olarak yakınlıgından dolayı bayan biri
fiyat olarak
TURKCELL'DEN KVK GARANTİLİ TEMİZ KULLANILMIŞ NOTE 3 BEYAZ - Samsung Cep Telefonu Modelleri sahibinden.com'da - 197451775

ben 0 alacaktım lakin 1700 lira vermek istemiyorum neyse 1200 lira olur dedi

yarın sabah bulusucaz ortak bir noktada bana tavsiyelerinizi bekliyorum

faturasını telefonu kutusunuda getirecek paraya ihtiyacından satıyormus

whatsaptan yazdı orta yaşta bir bayan

Dikkat etmem gerekenler neler birde neye dikkat etmeliyim pastane veya cafede oturabiliriz incelersiniz dedi

nasipse arkadaşlar yarın sahibinden bugun eklenen bir ilan dikkatimi çekti bana adres olarak yakınlıgından dolayı bayan biri
fiyat olarak
TURKCELL'DEN KVK GARANTİLİ TEMİZ KULLANILMIŞ NOTE 3 BEYAZ - Samsung Cep Telefonu Modelleri sahibinden.com'da - 197451775

Dikkat etmem gerekenler neler birde neye dikkat etmeliyim pastane veya cafede oturabiliriz incelersiniz dedi
şimdi geri kafalı diyenler olucakdır belki ama sadece telefoncudan100-200 fazla vericeksin diye orta yaslı bir bayanın gel gör pastanede cafede oturalım bak vs demesi bana pek mantıklı gelmedi ilandada farklı bir model alınacagından dolayı demiş ne bileyim pek mantıklı gelmedi yani kadınların bu konuda daha çekingen olması lazım diye düşünüyorum dikkat etcegin şey bence kadının davranısları olsun hocam oturcagınız mekanı o değilde sen belirle bence

Ahizeden ses geliyormu , ses gidiyormu test et. Şarkı varsa aç çalıyormu. Kamera bak nasıl çekiyor çizik felan varmı. İnternete giriyormu bak. Wifi çekiyormu bir bak ama nasıl bakacaksın onu bilmiyorum. Pastane felan varsa oralarda ağlardan çıkar zaten.

şimdi geri kafalı diyenler olucakdır belki ama sadece telefoncudan100-200 fazla vericeksin diye orta yaslı bir bayanın gel gör pastanede cafede oturalım bak vs demesi bana pek mantıklı gelmedi ilandada farklı bir model alınacagından dolayı demiş ne bileyim pek mantıklı gelmedi yani kadınların bu konuda daha çekingen olması lazım diye düşünüyorum dikkat etcegin şey bence kadının davranısları olsun hocam oturcagınız mekanı o değilde sen belirle bence

aynen katılıyorum senin bildiğin bi yere gidin telefon alacam diye böbrekten olma :D

Valla bende şaşırdım böyle satıcılar varmıydı :D Hemde sahibinden sitesinde. Pastanede otururuz bakarız felan ilgincime geldi :D

---------- Spam Engelliyici 02:32 ---------- Önceki Mesaj 02:32 ----------

aynen katılıyorum senin bildiğin bi yere gidin telefon alacam diye böbrekten olma :D

Gece gece iyi güldüm :D :D

fiyat olarak

Hocam bir kez başıma geldi. Kadına laptop satıcam; eline aldı kutusunu bile açmadan tamam alıyorum, sen bunu sattım diye bi kağıda yaz ver ben de paranı vereyim dedi. Dedim satmadım daha, ver paramı satmış olayım :D ondan sonra yok hık mık, yok bankada eft saati gçti vs bişeyler dedi gitti bi daha da aramadı. Sen sen ol aklında bulunsun yani. Güle güle kullan.

5166-birbirinden-komik-caps-ler-520b760d65852.jpg

Valla bende şaşırdım böyle satıcılar varmıydı :D Hemde sahibinden sitesinde. Pastanede otururuz bakarız felan ilgincime geldi :D

---------- Spam Engelliyici 02:32 ---------- Önceki Mesaj 02:32 ----------

Gece gece iyi güldüm :D :D

neyse kadıncagızın günahını almayalım ama pek alısılagelmiş birşey değil yani:d:D

Telefoncuda nereye sorduysam bundan kat kat kötü telefonlara 1300 dedi ve çogundan bundaki kadar yoktu ama arkadaşın dediklerini kagıda yazıcam
yeri ben belirledim adreside zaten kadın cok yakın yerde :)

fiyat olarak

hocam marka takıntın yoksa General Mobile Dıscovert Elite 32 gb Telefonu ben 1250 Tlye aldım 2 aya yakın oldu sıfır almıstım bir gözat istersen özelliklerine

Vallahi aynı espriyi yapmıştım konuyu ilk okurken, senin espriyi görünce ben bu Dean e boşa gardaş demiyorum dedim :D :D

sahibinden deki felefon numarasını, facebookta sorgulattım. bana hiç böbrek sever bir abla gibi gelmedi :D hanım hanımcık bir ablamız. nekadar önyargılısınız arkadaşlar :p

Ya ben şunu merak ediyorum. Diyelim satın aldın kadın mesela çaldırdım derse ne oluyor ? sonuçta kaybolan faturayı tekrar çıkartabilen kurumlar var. İçine kurt düşürmek için değil hocam da bu tarz şeyler içinde notere mi gitmek gerek illa?

hocam marka takıntın yoksa General Mobile Dıscovert Elite 32 gb Telefonu ben 1250 Tlye aldım 2 aya yakın oldu sıfır almıstım bir gözat istersen özelliklerine

marka takıntısından degil hocam baya zamandır almak vardı planlarımda işte 1700 fazla geliyordu 1200 500 lira oynuyor tabi insallah :D böbrekler gitmezde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri