2 günlük kazanç nasıl

roketatar

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bütün adsenselerim banlandı artıkdürüst olcam bu konularda dün akşam açtım adsenseyi izlenmeler sizce güzelmi ?

çok çalışmalısın ben günde 10 dolar kazanıyordum inan 3 4 dolara düştü nerde yanlış yaptım diye düşünüyorum ve yanlış yapmadım daha fazla çalışmam lazım daha fazla kanal açmam lazım fazla kanal fazla video yükle izlenim al tıklarını özelliklerini geliştir

Yeni kanal ve yeni videolarda kalitesiz reklam cikiyor. Ozellikle niche calisma yapmadiysan vşdeona. Kesinlikl kalitesiz reklam cikiyor. V tik cok azaliyor. 2 ay sonra falan verim alamaya basliyorsun.

10 kanal aç hergün 10 video yükle delicousa imle o videoların hepsini günlük 5-10 dolar kazanırsın niche olmadan nicheyide yaoarsan daha fazla gelir para

kusura bakmayında niche ne demek,tam olarak,etiket bilgisimi

evet kardeşim kısaca niche demek sana çok para kazanıdıracak kelimlerdir ve tek güvenilir bulma yolu google keyword dur

bir ara konu açıcam zaman bulursam... niche ile ilgili

---------- Mesaj saat 17:09:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:08:08 civarında gönderildi. ----------

hocam su delicious u biraz anlatırmısın nasıl yapıyoruz işe yarıyomu ?

ben bir onu kullanıyorum birde vk yı günlük hayattada hep vk kullanıyorum sosyal medya olarak... ayrıca imlemeleride çok güçlüdür

evet kardeşim kısaca niche demek sana çok para kazanıdıracak kelimlerdir ve tek güvenilir bulma yolu google keyword dur

bir ara konu açıcam zaman bulursam... niche ile ilgili

---------- Mesaj saat 17:09:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:08:08 civarında gönderildi. ----------

ben bir onu kullanıyorum birde vk yı günlük hayattada hep vk kullanıyorum sosyal medya olarak... ayrıca imlemeleride çok güçlüdür
Hocam şimdi delicious 2 3 video yükledim tag fln yazdım bu kadar yeterli mi baska bişey yapcakmıyım ?

yok kardeşim bu kadar yapacagın....
yalnız delicious sadece ingilizce içerige izlenim veriyor yani rusça hintçe ispanyolca türkçe kanallarınındaki videoarı imleme boşuna...

dostum merhaba :

delicus hakkında bilgin var galiba...bi sorum oalcaktı...delicusa video atıyorum ingilizce etiket açıklama giriyorum ama izlenim sayıları en fazla 100-200 oluyor sence az değilmi ? bana çoka z geliyor ? veya neyi nasıl yapıyorsun sen ? şimdiden teşekkürler

dostum merhaba :

delicus hakkında bilgin var galiba...bi sorum oalcaktı...delicusa video atıyorum ingilizce etiket açıklama giriyorum ama izlenim sayıları en fazla 100-200 oluyor sence az değilmi ? bana çoka z geliyor ? veya neyi nasıl yapıyorsun sen ? şimdiden teşekkürler

dostum bak benim kanal amerikan kanalları hepsi şöyle düşün amerikayla aramızda 7 saatlik bir fark var ben imlemeleri gece saat 1-2 gibi yapıyorum o zaman gündemde oluyor anladın mı... yani arka sıralara düşmüyor

yapacagın tek şey bana göre saat farkını ayarla ona göre zmanında imle bana 1 k izlenim geldigi de oldu 20 izlenim geldigi de oldu o sana baglı degildir..
birde bu etiketi coşturma :D en fazla 3-4 tane yeter

dostum bak benim kanal amerikan kanalları hepsi şöyle düşün amerikayla aramızda 7 saatlik bir fark var ben imlemeleri gece saat 1-2 gibi yapıyorum o zaman gündemde oluyor anladın mı... yani arka sıralara düşmüyor

yapacagın tek şey bana göre saat farkını ayarla ona göre zmanında imle bana 1 k izlenim geldigi de oldu 20 izlenim geldigi de oldu o sana baglı degildir..
birde bu etiketi coşturma :D en fazla 3-4 tane yeter

HIMMM....GECE 1 -ORDA 20:00 EVET MANTIKLI...TEŞEKKÜRLER iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri