2 Haftalık Ücretsiz VDS alma! 10mb up/down

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
Güzel paylaşım emeğine sağlık.

hocam konuda tek sizi online gördümde :D
bişi sorucam üye olurken şifre kısmında hata verip duruyor ne yazzam
işte diyor büyük küçük ve rakamlar vs ler kullanabilirsiniz diyor ama ne yapsak olmadı yani başka hatalı bir kısım yok bnce mail yandex tel var net var
yardımcı olabilecek varmı 15 dkdır uraşıyorumda :D sıkıldım valla :/

hocam konuda tek sizi online gördümde :D
bişi sorucam üye olurken şifre kısmında hata verip duruyor ne yazzam
işte diyor büyük küçük ve rakamlar vs ler kullanabilirsiniz diyor ama ne yapsak olmadı yani başka hatalı bir kısım yok bnce mail yandex tel var net var
yardımcı olabilecek varmı 15 dkdır uraşıyorumda :D sıkıldım valla :/

Hocam konu eski ve ben bu sistemi kullanıp kullanmadığımı dahi hatırlamıyorum onun için malesef yardımcı olamayacağım..

hala kullanan var mı bu sistemi

ben kullanıyordum da 3 gün önce falan. Bilgisayar kendi kendine res falan atıyor uzak masaüstü bağlantısı arada yapılıyor arada yapılmıyor. Arada pc donuyor. Pc'yi aç diyorum açarken donuyor kalıyor kapat diyorum kapatıyor tekrar aç diyorum tekrar donuyor falan filan. Çok kafa sıkıyor bende kullanmıyorum artık...

Beleş mail değilde başlangıçta verilen yerden mail almayı deneyin ben şimdi aldım bir tane. Orada internet explorerin ayarıyla oynamak için ne yazıyor onu okuyamadım bir türlü :/ Orayı söyleyen olursa sevinirim

6sv0.png

Tıkanıp kalıyor. :S ne yapmam lazım bilen varmı?

Bu videoyla ilişkilendirilen YouTube hesabı feshedildiğinden bu video artık kullanılamıyor.
Bu sorundan dolayı özür dileriz.

Yazıyor. Acaba videoyu yeniden yükleyebilir misiniz? Teşekkürler.

Kısa süre içinde tüm videolarımın yenilemesini yapacağım ;)
Teşekkürler hocam sağolun bu arada ben ufak bir bilgilendirme yapayım diğer vds konunuzdaki vds firması şuan için alımları durdurmuş yakın zamanda tekrar açıcaz diyorlar 1 hafta felan oldu ara ara takipteyim açılırsa belirtirim :)
bu arada başka free vds vps vs varmı yönlendirebileceğiniz
vds olursa tabi çok makbule geçer

beyler yardım edin ben açtım ama internete bağlanamıyorum google açılmıyor videoda yapılanların aynısını yaptım ama yinede bağlanmıyor to enable ie esc for all users diye bişey var altta start diyo administrative tools diyo buraya kadar geliyom ama sonra server manager diyo o yok onu bulamıyorum nolur yardım edin internet yok

yükleme aşamasında yukardaki ekran görüntüsü gibi kalıyor.
ayarlardan restart yapıyorum ama onun da işareti dönüp duruyor restart atmıyor herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri