2 Haftalık Ücretsiz VDS alma! 10mb up/down

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
peki upload işini tarayıcıyla mı hallediyon?

---------- Mesaj saat 17:07:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:01:59 civarında gönderildi. ----------

Acil yardım arkadaşlar. VDS bulduk dosya upload edemiyoruz! Bir parti tarayıcıdan yükledim ama tarayıcı işi baya sıkıntılı oluyor ekran kartı olmadığından. VDS kullananlar nasıl upload yapıyor?

---------- Mesaj saat 17:52:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:07:31 civarında gönderildi. ----------

Koca forumda bi yardım eden çıkmadı yaaa. Helal olsun.

skype gonderdım ekleyin. ;)

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]
Hocam bende sürekli donuyor yeni açtım vps yi , chrome indirdim fakat google girince hiç bişeye tıklayamıyorum donuyor , sorun nedir anlamadm ?? yardım lütfen

vds yi açtıktan birkaç saat sonra suspended oluyor ? neden acaba?

gelen mailde sebep olarak aşağıdakiler yazmakta.
* False personal information (including address)
* False information regarding payments and use of unauthorised payment methods
* Inapproriate use of service (please see our AUP here: UpCloud)

arkadaşlar hepsi bir tarafa da hesap toplamda 9.99 gb, sistem kurulumu sonrasıda size net 4.5 gb falan kalıyor, merak ediyorum acaba 4.5 gb ile nasıl kanal çekeceksınız ? Emek verip paylaşan ve video çeken arkadaşımızın ellerıne sağlık lakin bu ücretsiz vps lerden iş olmaz. Eğer bu işten ekmek yiyebiliyorsanız 25-30 liranızı verin sağlam bir vps alın derim

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]
Hocam bende sürekli donuyor yeni açtım vps yi , chrome indirdim fakat google girince hiç bişeye tıklayamıyorum donuyor , sorun nedir anlamadm ?? yardım lütfen

server kurulumundan sonra java ile baglanmıyoruz artık uzak masaüstü ile baglanın sorun hala devam ediyorsa upcloud panelinden makinayı shutdown request yapın java ile baglanıp oturum acın sonra uzak masaüstünden devam edin olmadı skype ekleyin bi bakalım.

10dan fazla hesap denedim herhangir bir sorun yaşamadım ancak bu sorunu alan bi kaç ardadaş daha var tutku.com veya benzeri mail adresi ile yeni bir vds almayı deneyın.

Ben teşekkür ederim hocam maksat herkes için yararlı olmak ve dediğinize katılıyorum konudada belirttim zaten Hem denemek isteyenler hemde yedek sistem arayanlar için diye çoğu kişi vdsle ilk defa baglantı kurdu. Çok ahım şahım bir sistem donanımı yok vdsin sonuçta. ;)

Aynen 20 dk sonra banladılar.
Emek verip konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkürler.

farklı bir mail adresi ile tekrar deneyin

you have insufficient funds in your account for starting the server.would you like to add funds your account?

3-4 gündür sorunsuz kullanıyodum bugün açamadım vps'yi bende upcloud'un sitesinden girdim vps kapalıymıs .Starta bastığım zaman üstteki mesajı veriyo ne yapmam gerekiyor?

call basınca 1 dk içinde açıyorlar.

---------- Mesaj saat 02:20:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:19:43 civarında gönderildi. ----------

call basınca 1 dk içinde açıyorlar.

tmm hocam ama ben daha önce hiç dikkat etmedim bu call tuşu nerde acaba?:)

call tuşunu görmen için üyelik bilgilerini o ekranda girip giriş yap sonraki ekranda çıkıyor.

tmm hocam teşekkür ederim deneyeceğim en kısa sürede ;)

---------- Mesaj saat 02:35:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:08 civarında gönderildi. ----------

call tuşunu görmen için üyelik bilgilerini o ekranda girip giriş yap sonraki ekranda çıkıyor.

yok hocam denedim ama control paneli geliyo aktivasyon keyi istiyo call tuşunuda bulamadım:)

peki upload işini tarayıcıyla mı hallediyon?

---------- Mesaj saat 17:07:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:01:59 civarında gönderildi. ----------

Acil yardım arkadaşlar. VDS bulduk dosya upload edemiyoruz! Bir parti tarayıcıdan yükledim ama tarayıcı işi baya sıkıntılı oluyor ekran kartı olmadığından. VDS kullananlar nasıl upload yapıyor?

---------- Mesaj saat 17:52:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:07:31 civarında gönderildi. ----------

Koca forumda bi yardım eden çıkmadı yaaa. Helal olsun.
aynı sorun bendede var 0xc0000005 hatası. upload işlemini naısl yapıyorsunuz

Selamun aleykum arkadaşlar.

Forumda son zamanlarda vds isteği baya arttı malum :) hem denemek isteyenler hemde yedek sistem arayanlar için yararlı olacağını düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Özellik olarak göz doyurmasada free bir servis olarak gayet ideal diyebilirim.

Özellik olarak windows server 2003, 1gb ram,1cpu ve 10Gb hdd alanı sağlıyor. Up/down olarak 10MB, takdir edersiniz ki 100mb olarak satılan paketlerin up hızı bile 1mb oluyor malesef.

Gerekli olanlar.

1 adet mail ( yandex mail açın diğerlerini kabul etmiyor ) yapamayanlar için.

1 adet telefon sms ( istediğiniz kadar kod alabılırsınız )
1 adet internete bağlı pc :)

Sıfırdan sisteme kayıt olma ve server 2003 kurulumunu yapıp speed teste kadar video çektim.

Buradan izleyebilirsiniz videoyu Link

Umarım işinize yarar.

Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

Selametle kalın.

Hocam , bende bu bilgisayar uzak masa üstüne bağlanamıyor uyarısı veriyor ... ilk kurduğumda çalştı ama ikinci seferde açılmıyor , ayrıca donatlardaki uzak masa üstü bağlantısı simgesi silindi yanlışlıkla sorun ondan kaynaklı olabilirmi , sorun o ise nasıl düzeltirim acaba yardım edermisiniz

Hocam , bende bu bilgisayar uzak masa üstüne bağlanamıyor uyarısı veriyor ... ilk kurduğumda çalştı ama ikinci seferde açılmıyor , ayrıca donatlardaki uzak masa üstü bağlantısı simgesi silindi yanlışlıkla sorun ondan kaynaklı olabilirmi , sorun o ise nasıl düzeltirim acaba yardım edermisiniz

skype adresi gönderdim yardımcı olurum ;)

Bende de açılmıyor sanıyorum adamlar aşırı derece türk akımından kapattı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri