2 Haftalık Ücretsiz VDS alma! 10mb up/down

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
Şu java olayını çözemedim ya sanal pc 'de kuramıyorum bir console'ye giremedim .

Selamun aleykum arkadaşlar.

Forumda son zamanlarda vds isteği baya arttı malum :) hem denemek isteyenler hemde yedek sistem arayanlar için yararlı olacağını düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Özellik olarak göz doyurmasada free bir servis olarak gayet ideal diyebilirim.

kardeş cok sağ ol her konundan faydalanıyorum :)

Kod:
Hey,

your UpCloud account has been temporarily suspended. It has been suspended
for one or more of the following reasons:

* False personal information (including address)
* False information regarding payments and use of unauthorised payment methods
* Inapproriate use of service (please see our AUP here: http://en.upcloud.com/customers/terms)

To open your account, please be in contact with our customer support through
this e-mail address. You can reach our customer support at [email protected].

serverı açtıktan bir gün sonra bu maili aldım yeni bir server daha açıcam hatamı biri belirtirse iyi olur bi daha banlanmasın teşekkürler.

hocam peki bu vdsden kanallarıma vıdeo yuklesek spamdan dolayı felan kapanırmı kanallar ?

Arkadaşlar Freemake Downloader yükleyemenler için;

Google'ye Microsoft Framework 3.5 offline installer yazın ve indirin kurun.. daha sonra freemake downloader veya free youtube downloaderi yükleyebilirsiniz.

teşekkürler bunu bilmiyordum

Ben bunu denemistim suan vermiyorlardı sanırım

Selamun aleykum arkadaşlar.

Forumda son zamanlarda vds isteği baya arttı malum :) hem denemek isteyenler hemde yedek sistem arayanlar için yararlı olacağını düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Özellik olarak göz doyurmasada free bir servis olarak gayet ideal diyebilirim.

Özellik olarak windows server 2003, 1gb ram,1cpu ve 10Gb hdd alanı sağlıyor. Up/down olarak 10MB, takdir edersiniz ki 100mb olarak satılan paketlerin up hızı bile 1mb oluyor malesef.

Gerekli olanlar.

1 adet mail ( yandex mail açın diğerlerini kabul etmiyor ) yapamayanlar için.

Hala mail sorunu yaşayanlar varsa burdan mail alabilirler.

1 adet telefon sms ( istediğiniz kadar kod alabılırsınız )
1 adet internete bağlı pc :)

Sıfırdan sisteme kayıt olma ve server 2003 kurulumunu yapıp speed teste kadar video çektim.

Buradan izleyebilirsiniz videoyu Link

Youtube linki eklendi : Free VDS two weeks - YouTube

Umarım işinize yarar.

Bu yazı YTPara & R10 üyeleri için RockNRolla tarafından yazılmıştır.

Selametle kalın.

ben şimdi aldım videoyu izledim sonuna kadar sorunsuz kurulumu yaptım kullanıyorum şimdi teşekkürler [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

bu ne şimdi ya tam her şey tamam deyip sevinirken bağlanamadım ve maili kontrol ettim bu gelmiş bizdeki şansa bak ya çözümü bilenler yardımcı olabilir mi bana olayı tam anlayamadım ..

Hey,

* Inapproriate use of service (please see our AUP here: http://en.upcloud.com/customers/terms)

Best regards,
UpCloud Support team

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

Maile doğrulama linki geliyor. Kayıt olduğunuz telefon numarasına da kod gelecek. Doğrulama linkine tıkladıktan sonra kod ve kullanıcı adı şifre girip aktif edeceksiniz. Server kurma işlemini yaptıktan sonra ayrıca maile windows login şifresi gelecek. Bende 5 dakika önce yaptım :)

10 dakika sonra: şu an kitlendi vps ve girmiyor. şaka gibi.

Patladı herhalde bu sistem 1 haftalık bile olsa razıyım az bi işim var başka firma var mı acaba ücretsiz veren :)

Ben bunu denemistim suan vermiyorlardı sanırım

Veriliyor yanlız aşırı alımlardan dolayı daha önce aynı ip'den işlem yaptıysanız direk bir suspend maili alırsınız kapatırlar.

bu ne şimdi ya tam her şey tamam deyip sevinirken bağlanamadım ve maili kontrol ettim bu gelmiş bizdeki şansa bak ya çözümü bilenler yardımcı olabilir mi bana olayı tam anlayamadım ..

Hey,

* Inapproriate use of service (please see our AUP here: The Terms of Use | UpCloud)

Best regards,
UpCloud Support team

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

Daha önceden aynı İp üzerinden işlem yapmadıysanız kayıt bilgilerinde bir sorun olmuş olabilir farklı uzantılı mail temiz ip'den tekrar deneyin istersenız ve kurulumda lokasyonu London değil Helsinki'yi seçin.Yine aynı sorun olursa firmaya ticket atın.

Maile doğrulama linki geliyor. Kayıt olduğunuz telefon numarasına da kod gelecek. Doğrulama linkine tıkladıktan sonra kod ve kullanıcı adı şifre girip aktif edeceksiniz. Server kurma işlemini yaptıktan sonra ayrıca maile windows login şifresi gelecek. Bende 5 dakika önce yaptım :)

10 dakika sonra: şu an kitlendi vps ve girmiyor. şaka gibi.

Upcloud panele giriş makınenın durumu nedir bakabılırsın shutdown yap start ver erişimi mumkunse tight vnc ile yapın.

Patladı herhalde bu sistem 1 haftalık bile olsa razıyım az bi işim var başka firma var mı acaba ücretsiz veren :)

Öyle ki defalarca nerdeyse herkese tw ile destek verdim çok not defterı gördüm 20 tane almış IP:Password şeklinde not etmiş, sonrada kalkıp burda bi daha yazmaya üşenmemiş " bi tane daha almaya kalktım olmadı yardım edermısınız" diyenleri, Olsada 1gün içinde hepsini bitirir zeki,çevik ve ahlaklı olduğunu düşünenler ;)

Hocam aynı Ip'de başvurmuştum ama alamamıştım bende direk satın alma seçenekleri çıkıyor

Upcloud panele giriş makınenın durumu nedir bakabılırsın shutdown yap start ver erişimi mumkunse tight vnc ile yapın.

Panelde aktif gözüküyor, restard diyorum ama işlemiyor. Console ayrı ekranda açıyorum ekran geliyor ama tuşlar basmıyor maus işlemiyor donmuş gibi sanki. Dün gece uzak masaüstü bağlanıp flaş player yükleyecektim donduydu. Panelde kapama açma vb tuşlarda işlemiyor.

Panelde aktif gözüküyor, restard diyorum ama işlemiyor. Console ayrı ekranda açıyorum ekran geliyor ama tuşlar basmıyor maus işlemiyor donmuş gibi sanki. Dün gece uzak masaüstü bağlanıp flaş player yükleyecektim donduydu. Panelde kapama açma vb tuşlarda işlemiyor.

Genelde bu takılma java'dan kaynaklanıyor panelden shutdown yapın yapın yeniden açın restart ile uğraşmayın, olmazsa firmaya ticket atın ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri