2 hesabımda banlandı...

gokhan.83

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar...

Dün başıma kötü bir olay geldi...2 adsense hesabım ban yedi...Politikalara uymuyormuş...Aynı pc ve net ile kullanıyordum...Hesaplar 3 aylıktı...

Açıkçası yeni hesap açmak istiyorum ama aklıma takılan kısım diğer hesap aynı ip den dolayı kapanmış...

Bu durumda nasıl hareket etmem gerekiyor?

Farklı bir net mi kullanmalıyım, pc ye format atıp modemi mi resetlemeliyim vs...

İyi çalışmalar...

1 ipden 4adsense yönetiyorum. Bende merak ediyorum açıkcası bu olayı aynı ip den çok adsense kullanmak ban sebebi mi diye. Takipteyim.

Aynısı bir arkadaşımın başına geldi bilmiyorum böyle birşey var mı ama kurallarda bir tane adsense hesabı banlandı ondan sonra ne açtıysa onayları geçiyor ertesi gün yine banlanıyor çalışmayan hesap yani çözümü internet sağlayıcısını değiştirmekte buldu

2005 yılından bu yana 5 AdSense kontrol ediyorum sürekli girip çıkıyorum her hangibir sorun yok . Eğer Yanlış birşey yaptıysan kara listeye alırnırsın . Sürekli Takipte kalırsınız.
Fakat eski yayıncı oldugum için benim yaptığım her hangibir hatayı göz ardı edebilirler [Kendi Fikrimdir]

Hesabımın biri 1 senelik hesaptı...Diğeri de 3 aylık hesaptı...Kanalıma video yüklemekten başka bir şey yapmadım...Kazancım azdı ama yine de kazandırıyordu...

Acaba ne yapılması gerekiyor? ip yi bnlamışlar mıdır bu durumda?

2005 yılından bu yana 5 AdSense kontrol ediyorum sürekli girip çıkıyorum her hangibir sorun yok . Eğer Yanlış birşey yaptıysan kara listeye alırnırsın . Sürekli Takipte kalırsınız.
Fakat eski yayıncı oldugum için benim yaptığım her hangibir hatayı göz ardı edebilirler [Kendi Fikrimdir]

eski yayincilikla alakasi yok politikalarini ihlal edersen gereyini yaparlar, sen politikalarina uymadigini bile bile basina bir is gelmedigini dusunuyorsan yaniliyorsun goz ardi etmiyorlardir farkina varmiyorlardir.

---------- Mesaj saat 13:24:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:23:43 civarında gönderildi. ----------

Hesabımın biri 1 senelik hesaptı...Diğeri de 3 aylık hesaptı...Kanalıma video yüklemekten başka bir şey yapmadım...Kazancım azdı ama yine de kazandırıyordu...

Acaba ne yapılması gerekiyor? ip yi bnlamışlar mıdır bu durumda?

banlanma sebebi tam olarak nedir ?

Bu durum banlanma durumuna gore degisir

editt..

---------- Mesaj saat 13:43:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:42:09 civarında gönderildi. ----------

eski yayincilikla alakasi yok politikalarini ihlal edersen gereyini yaparlar, sen politikalarina uymadigini bile bile basina bir is gelmedigini dusunuyorsan yaniliyorsun goz ardi etmiyorlardir farkina varmiyorlardir.

---------- Mesaj saat 13:24:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:23:43 civarında gönderildi. ----------

banlanma sebebi tam olarak nedir ?

Bu durum banlanma durumuna gore degisir

Kardeş zaten eski yayıncıysan tecrübelisindir . [yani reklam politikalarını ihlal etmiyorsun demektir. ] Reklam politikalarını uzun bir zaman ihlal etmediysen ancak eski bir AdSense yayıncısı olabilirsin.. Eski yayıncıya her zaman şans verilir. Fakat yeni AdSense yayıncısı ufak bir hata yaparsa Gözünün üstünde neden kaş var der banlar . [örnekleri çoktur ]Banlayacak sebep arar. Bunu zaten Başta R10 Formu olmak üzere herkes bunun detayını bilir

editt..

---------- Mesaj saat 13:43:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:42:09 civarında gönderildi. ----------

Kardeş zaten eski yayıncıysan tecrübelisindir . [yani reklam politikalarını ihlal etmiyorsun demektir. ] Reklam politikalarını uzun bir zaman ihlal etmediysen ancak eski bir AdSense yayıncısı olabilirsin.. Eski yayıncıya her zaman şans verilir. Fakat yeni AdSense yayıncısı ufak bir hata yaparsa Gözünün üstünde neden kaş var der banlar . [örnekleri çoktur ]Banlayacak sebep arar. Bunu zaten Başta R10 Formu olmak üzere herkes bunun detayını bilir
Ben Haric :)

sanıyorum bir adet web kamerayla alakalı video paylaşmıştım...ama kendim biraz değiştirmiştim...Sanıyorum bu sebepten bnlandı...Politikalara uymadınız deniyordu...

Şimdi sorun bu internt ile tekrar açarsam tekrar bnlanır mıyım?

sanıyorum bir adet web kamerayla alakalı video paylaşmıştım...ama kendim biraz değiştirmiştim...Sanıyorum bu sebepten bnlandı...Politikalara uymadınız deniyordu...

Şimdi sorun bu internt ile tekrar açarsam tekrar bnlanır mıyım?

Web cam goruntusu Adult goruntu ise bildigim kadariyla topluluk uyarisi alirsiniz
Normal birine ait ise ve o sikayet etmisse telif ihtai alirsiniz ama bu durum 3 kez tekrarlandiginda youtube hesabiniz fesh edilir adsenseniz degil.!!

Adsense youtube hesabina bagli olan gmail hesabina bagli ise etkisi olabilir ama buda her iki adsenseyi ayni kapattirmaz

baska birsey olmali birkez kural ihlli taptin diye her iki hesab kapatilmaz ayni hatayi tekrarlamis olamalisin her iki adsensede ayni anda kapatildiysa bunda ip adresiniz rol oynamis olabilir bu durumda gecici yol proxy kullanmaktir yada ip gizleme programlaridir fakat bunlar anlik cozumdur gecici olarak bir engeli atlamaktir adsense hesabi acip devamli olarak rahat birsekilde kullanmak istiyorsaniz internet saglayicinizi degistirebilirsiniz internet saglayicinizdan memnun iseniz size sunu tavsiye ederim, internetinizi kapattirin bir hafta sonra tekrar abonelik icin basvurun farkli ip ile acilacaktir.!!!

adsense support mail adresi neydi bilen varmı? adsense ile ilgili mail atmam gerekiyor.

Web cam goruntusu Adult goruntu ise bildigim kadariyla topluluk uyarisi alirsiniz
Normal birine ait ise ve o sikayet etmisse telif ihtai alirsiniz ama bu durum 3 kez tekrarlandiginda youtube hesabiniz fesh edilir adsenseniz degil.!!

Adsense youtube hesabina bagli olan gmail hesabina bagli ise etkisi olabilir ama buda her iki adsenseyi ayni kapattirmaz

baska birsey olmali birkez kural ihlli taptin diye her iki hesab kapatilmaz ayni hatayi tekrarlamis olamalisin her iki adsensede ayni anda kapatildiysa bunda ip adresiniz rol oynamis olabilir bu durumda gecici yol proxy kullanmaktir yada ip gizleme programlaridir fakat bunlar anlik cozumdur gecici olarak bir engeli atlamaktir adsense hesabi acip devamli olarak rahat birsekilde kullanmak istiyorsaniz internet saglayicinizi degistirebilirsiniz internet saglayicinizdan memnun iseniz size sunu tavsiye ederim, internetinizi kapattirin bir hafta sonra tekrar abonelik icin basvurun farkli ip ile acilacaktir.!!!

ne alaka bilgisayara format atıp modemi resetlesen olmuyormu ? ip sabit değilse değişiyor haliyle....

Benim anlamadığım tarafı şurası...

Daha öncede bu şekilde bir hesabım bnlanmıştı...Aynı pc den giriş yapmıştım ve farklı isimliydi...İkinci hesabım bir gün sonra bnlanmıştı ama diğer hesaba bir şey olmamıştı...Şimdi de ikinci hesabı aynı şekilde aldım ve bu sefer ikisine de bn verdiler...

Gitti bütün emeklerim...R10 da bu işlerden iyi anlayan biriyle görüşmüştüm daha önceden...Hatta kitap yazmış birisi...Adam bir pc de ikiden fazla hesap kullanmayın diyordu...Riske atarsınız demişti...Adam haklıymış...

ne alaka bilgisayara format atıp modemi resetlesen olmuyormu ? ip sabit değilse değişiyor haliyle....

ip ile alakası yok durumun. bilgisayar ile alakası war. tek bilgisayardan 2 hesapta sürekli dolaşırsan banlanma ihtimali yüksek. 1 kişinin 1 hesabı olur. 1 kişinin hesabı kapatılırsa o kişi bir daha hesap açamaz. Google bunu çok önemsiyor. Konuyu açan arkadaşın hakkı bitti. Artık banlanan hesaplar kimin adınaysa artık hesap açamaz. Büyük ihtimalle artık hesap açsada banlanır.

ip ile alakası yok durumun. bilgisayar ile alakası war. tek bilgisayardan 2 hesapta sürekli dolaşırsan banlanma ihtimali yüksek. 1 kişinin 1 hesabı olur. 1 kişinin hesabı kapatılırsa o kişi bir daha hesap açamaz. Google bunu çok önemsiyor. Konuyu açan arkadaşın hakkı bitti. Artık banlanan hesaplar kimin adınaysa artık hesap açamaz. Büyük ihtimalle artık hesap açsada banlanır.

adsense oluşturma tarihi "açılış gününe" nereden bakabiliriz ?

Hesaplar youtube uzerinden mi alindi , yoksa normal site,blogger adsense mi ?

evvel zaman önce bir site kurmuştum adsense olayına bağlamaya çalıştım ayarlayamadım hatta mesajı duruyor www....com için yaptığınız başvuru inceleniyor diye uyarı mayetinde "youtube işine gireli daha 2 ay oldu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri