2 hesabımda banlandı...

benimde adsense hesabım kapatılmıştı aynı internet ama farklı mac adresi uzerinden ve farklı bilgiler ile kaydolmuştum 2 buçuk hafta felan oldu bir sıkıntı yok

1 ipden 4adsense yönetiyorum. Bende merak ediyorum açıkcası bu olayı aynı ip den çok adsense kullanmak ban sebebi mi diye. Takipteyim.

ban sebebi değil aslında inceleme yapıldığında banlamak için bahane ayrıca detaylı bır arama yapıyorlardır elbet aynı pc yı kullanan 2 kişinin 2 adsensensın farklı kişilere ait olduğunu google bence cok rahat anlayabılır buda demek oluyorkı bır kişinin çoklu hesap kullandığınıda rahatlıkla fark edebilir banlanırmı bilemem ama google a sebeb vermeye gerek yok

---------- Mesaj saat 14:55:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:29 civarında gönderildi. ----------

Merhaba Arkadaşlar...

Dün başıma kötü bir olay geldi...2 adsense hesabım ban yedi...Politikalara uymuyormuş...Aynı pc ve net ile kullanıyordum...Hesaplar 3 aylıktı...

Açıkçası yeni hesap açmak istiyorum ama aklıma takılan kısım diğer hesap aynı ip den dolayı kapanmış...

Bu durumda nasıl hareket etmem gerekiyor?

Farklı bir net mi kullanmalıyım, pc ye format atıp modemi mi resetlemeliyim vs...

İyi çalışmalar...

ben yerınde olsam format atıp ailemden birinin üzerine tekrar alırdım format attıgında mac adresi değişir işe yararmı bilemem çünkü pcdeki her parcanın değişmeyen benzersiz kimliğide vardır bunları detaylı inceleyeceklerini sanmıyorum garantiye al işini formatı bas

ne alaka bilgisayara format atıp modemi resetlesen olmuyormu ? ip sabit değilse değişiyor haliyle....

Hi Hi Evet oluyor, o adamlarda salak ya at modeme reseti git yeni bir hesab ac.!!

senin mantigin ile yola cikarsak bilgisayar format atmayada gerek yok ne alaka pc ye format atma ?? nerde gorulmus engellenen bir kisima pc ye format atilarak tekrar girildigi ???

mac adresi var hd serino ve bir çok bilgiyi Google depoluyor;)

mesela biz 2 arkadaş aynı ip kullanıyoruz zaman zaman ikimizinde de farklı adsense hesapları var farklı bilgisayarlar onun hesabı banlanırsa benim hesap da banlanırmı ?

---------- Mesaj saat 19:52:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:51:16 civarında gönderildi. ----------

Hi Hi Evet oluyor, o adamlarda salak ya at modeme reseti git yeni bir hesab ac.!!

senin mantigin ile yola cikarsak bilgisayar format atmayada gerek yok ne alaka pc ye format atma ?? nerde gorulmus engellenen bir kisima pc ye format atilarak tekrar girildigi ???

cahilliğime ver arkadaşım.

2005 yılından bu yana 5 AdSense kontrol ediyorum sürekli girip çıkıyorum her hangibir sorun yok . Eğer Yanlış birşey yaptıysan kara listeye alırnırsın . Sürekli Takipte kalırsınız.
Fakat eski yayıncı oldugum için benim yaptığım her hangibir hatayı göz ardı edebilirler [Kendi Fikrimdir]

Kesinlikle kardeşime katılıyorum benimde 2,5 senelik adsense hesabım 1 ay paraya çok sıkıştım hile yapmak zorunda kaldım yaklaşık 2000 dolar almıştım o ay sonra yapmadım ama dediğim gibi eski hesap her zaman 1-0 önde başlar. Bazı arkadaşlar adsense hesabı alıyorlar. Mutlaka ve mutlaka adsense hesabının yaşına bakın yeni açılan hesaplarda aşırı denetim var tecrübe konuşuyor.

Arkadaşlar Dns ayarlarım 8.8.8.8 - 8.8.4.4--------- 1 tane adsensem var sorun olurmu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri