2 ihtar almış kanalım kapatayım mı parayı alabilecekmiyim ne yapmalıyım

• Kullanıcı heisenberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

heisenberg

Kayıtlı Üye
Merhaba

tek tek elimle yabancı videolar yüklediğim bir kanalım var telife çok dikkat etmeme rağmen ben görene kadar yüklediğim videolarda 4 5 gün sonra telif çıkmış ihtar geldi

şimdi 3. telif gelirse kanal kapanıyormuş 250 tl civarı para var adsensede bunun durumu ne olur

bide bu iki ihtarı kaldırmanın yolu yok mu sadece kanalım mı kapanır adsenseye bişey olur mu

kıyamıyorum hocam tamamen hile hurdasız yaptım bu kanalı tek tek yükledim 100lerce abone kendi abone oldu yorum yazdılar durduk yere hiç alakası olmayan videolara ihtar geldi bu kanalı böyle devam ettircem bi şekilde sonuç ne olur

aynı şey benimde başıma geldi bugün hepsini özele aldım mecburen

gizle hemen sorgu sualsiz para kazanmanı kapatırlar alamazsın paranı

kanalı gizle yok alt kanallarda...Kanalı kapatsak silsek ne olur ?

şuan günlük 20 - 25 tl geliyor o yüzden risk alıp kapatmıcam kanalı gittiği yere kadar gitsin ama şu ihtarları kaldırmanın bir yolu yok mu

Silmene gerek yok telif gelirse kanalın kapanır ödeme alırsın.. benim her hafta bir kanalım kapanıyor mutlaka teliften 7 aydır böyle yani hepte paramı aldım, sadece para kazanma devre dışı kalırsa ozaman ödemenin bir kısmını alabiliyorsun sanırım..

şuan günlük 20 - 25 tl geliyor o yüzden risk alıp kapatmıcam kanalı gittiği yere kadar gitsin ama şu ihtarları kaldırmanın bir yolu yok mu

ihtarı atanla iletişime gecmen lazım geri cekmesi için...

---------- Mesaj saat 03:08:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:07:57 civarında gönderildi. ----------

Silmene gerek yok telif gelse kanalın kapanır ödeme alırsın.. benim her hafta bir kanalım kapanıyor mutlaka teliften 7 aydır böyle yani, para kazanma devre dışı kalırsa ödemenin bir kısmını alırsın

2 ihtarla yolculuk ederse, para kazanma ilerde devre dışı kalalabilir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri