2 İş Gücü Var Yapacak İş Yok

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Paran varsa sanal iş yerine real bir iş kurup onları çalıştır

Allahım fakiri fukarayı garibi gurabayı düşürmesin insan kendi kanından olanı bile gösteriş yapmak için kullanır olmuş

Önerim: Sen git salatalık toplamaya Hollandaya biraz para nasıl kazanılıyormus gör ögren gel yoksa yaşın hergün ilerlicek ama içindeki çocugu salıncakdan indiremiceksin bir türlü

nikini okudum direk REPORT ettim :D

Akıllılar becerirler dersen android app eğitimi verdir onlara maaşlarını da koy ceplerine orta ve uzun vadede kazandırırlar sana ama elini cebine atman lazım biraz admob a sarıl derim yt bugun var yarın yok

benımde unv arkdasım hollandaya çalısmaya gitti. bahçe temizliyor gunde 8 saat ortalama 3000 euro maas alıyor ve bütün haklarıda var. inan bana burdaki insanlar hollandada yaşasa spamla ne ugrasmazlar. :)

Hadi hepimiz Hollanda'ya hüloğğğ :D

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

Paran varsa sanal iş yerine real bir iş kurup onları çalıştır

uzun vadeli değerli fikir, ama şuanda internette değerlendirmek istiyorum

Site işine girmek hep aklımda var da, 1 site günlük 20 TL civarı bırakır dimi o da ancak 5-6ay oturduktan sonra, 1 web adsense'ye kanal gibi çok site bağlamada bir sakınca var mı :D özgün site spamı :D

Aynen 5-6 ay sonra düzgün bir hal alırsa 40-50 lira bile bırakır. Ama full özgün ve iç dış seo su temiz bir şekilde modernize edilmiş olmalı. Web adsense olunca istediğin kadar siteye ekleyebilirsin tabi adsense politikalarına uyması gerekir sitelerin. :)

Özgün site olacak hocam 100 kelime 1-1,5 lira arası yazarlar satıyor.

Akıllılar becerirler dersen android app eğitimi verdir onlara maaşlarını da koy ceplerine orta ve uzun vadede kazandırırlar sana ama elini cebine atman lazım biraz admob a sarıl derim yt bugun var yarın yok

Bu Mobil uygulama'ya inanılmaz ilgim var ve ordan da ciddi kazançlar elde edilebilir gibi hissediyorum da, bu sektör konusunda pek hareket yok webmaster forumlarında, aslında eğlenceli ve güzel de. Benim kuzenleri aşar :D

onlaraya ytyi öğret. kendi paralarını kendileri kazanmaya çalışsınlar. burdan birilerine bağlı olcaklarına, direk yt'ye bağlı olsunlar. Kendi bacaklarından asılsınlar

Aynen 5-6 ay sonra düzgün bir hal alırsa 40-50 lira bile bırakır. Ama full özgün ve iç dış seo su temiz bir şekilde modernize edilmiş olmalı. Web adsense olunca istediğin kadar siteye ekleyebilirsin tabi adsense politikalarına uyması gerekir sitelerin. :)

Özgün site olacak hocam 100 kelime 1-1,5 lira arası yazarlar satıyor.

Her siteye 300 makale yazdırırım, diğer siteye geçerim. çok mantıklı.

O zaman 1 adsense'ye politikalara uygun 5 site bağlasam, günlük 100-200 TL uzun süreli kazanç oturur sanırım.

Şuanda siteler üzerinden adsense kazancı sağlayanlar var dimi hala ?

Her siteye 300 makale yazdırırım, diğer siteye geçerim. çok mantıklı.

O zaman 1 adsense'ye politikalara uygun 5 site bağlasam, günlük 100-200 TL uzun süreli kazanç oturur sanırım.

Şuanda siteler üzerinden adsense kazancı sağlayanlar var dimi hala ?

Var hocam olmaz mı var. R10 adsense kategorisine bir göz atın ve site satın bölümüne göz atın derim. Ama site işi hemen kazanç sağlayan bişi değildir. Çok zaman ister ama oturdu mu tam oturur.

onlaraya ytyi öğret. kendi paralarını kendileri kazanmaya çalışsınlar. burdan birilerine bağlı olcaklarına, direk yt'ye bağlı olsunlar. Kendi bacaklarından asılsınlar

işte o da süreç istiyor baya, ben de ilk 1-2 ay öğrenirken bana çalışsınlar sonra özgür olurlar diye düşündüm, çünkü inan zamanım da yok başkasını karşılıksız düşünmeye şuan :)

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

Siz olsanız kendiniz için ne yaptırırdınız yani işgücüne ?

işte o da süreç istiyor baya, ben de ilk 1-2 ay öğrenirken bana çalışsınlar sonra özgür olurlar diye düşündüm, çünkü inan zamanım da yok başkasını karşılıksız düşünmeye şuan :)

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

Siz olsanız kendiniz için ne yaptırırdınız yani işgücüne ?

yaw ne süreci. abilik et. ver ellerine 20-30 tane quiz. 2 de bot. bi de biraz içerik ver. kendilerine kanalları çekip dursunlar. 2 ay sonra bişeyler kazanmaya başlarlar zaten :) Sonrasını onlara bırak

ben kendim hollandalıyım ve hollandada köyde oturuyorsan eğer zenginsindir köye git hep ferrari lamborghini porsche görürsün ve orda çalışanlara da iyi para alır sonra kaçak çalışsınlar iş imkanı çok geçe çalışsınlar aylık benim gördüğüm 2500 euro oda 12 saat çalışırsan türkiyede millet sanayide 12 saat çalışıo 750tl 1000 tl ye orda 1 sene çalış bide 2 kişiler 5000 euro aylık gelir desen 1000 inin harcasalar 4000x12=48.000 euro yapar oda 3x48= 144.000 tl yapar 1 sene çalışma ve aylık 1000 euro harcama ile 1 sene dişini sık bilemedin 2 sene dişini sık git güzel bi kafe aç yada başka bir iş yap önemli olan kendine bir hedef koymak ve o hedefe ulaşmak için çabalamak hollandada herşey serbest sen sabah akşam ot çek karı kızla para ye sonra iş ara oldu yavrum

yaw ne süreci. abilik et. ver ellerine 20-30 tane quiz. 2 de bot. bi de biraz içerik ver. kendilerine kanalları çekip dursunlar. 2 ay sonra bişeyler kazanmaya başlarlar zaten :) Sonrasını onlara bırak

İlla rakip istionuz yani, olabilir :D

---------- Spam Engelliyici 23:13 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

ben kendim hollandalıyım ve hollandada köyde oturuyorsan eğer zenginsindir köye git hep ferrari lamborghini porsche görürsün ve orda çalışanlara da iyi para alır sonra kaçak çalışsınlar iş imkanı çok geçe çalışsınlar aylık benim gördüğüm 2500 euro oda 12 saat çalışırsan türkiyede millet sanayide 12 saat çalışıo 750tl 1000 tl ye orda 1 sene çalış bide 2 kişiler 5000 euro aylık gelir desen 1000 inin harcasalar 4000x12=48.000 euro yapar oda 3x48= 144.000 tl yapar 1 sene çalışma ve aylık 1000 euro harcama ile 1 sene dişini sık bilemedin 2 sene dişini sık git güzel bi kafe aç yada başka bir iş yap önemli olan kendine bir hedef koymak ve o hedefe ulaşmak için çabalamak hollandada herşey serbest sen sabah akşam ot çek karı kızla para ye sonra iş ara oldu yavrum

Vallaha 6 ay çalıştı gitmek istemiyor şimdi, işçi olarak sömürüyorlar gece gündüz hıyar toplamış, dedim sen bu kafayla o işlere girme kapasite var gel ben sana temiz kazandırcam aynı parayı :)

Yahu konu "iş" üzerine açılmış yorumlara bakıyorsunuz herkeste ayrı afra taflar var alex 2 iş gücüm var yapacak işim yok diyorsun güzel kardeşim aklıma geçenlerde açtığın konu geldi ve tüm sistemini oturtan birisi nasıl olurda yapacak işi olmaz ki ? diye düşünür herkes haklı olarak. Bende de bir iş gücü var aslında 16 tane filan hemde :D ama elden bişey gelmıyor neyse sonuç olarak boş yere kalpler kırılmasın ;)

forumu tavsiye et ) yol goster olsun bitsin )

Bitane film sitesi açarım ellerine 1'er vds veririm hadi koçum film indir sitemi üzerine yaz render yap 1 tl

Yahu konu "iş" üzerine açılmış yorumlara bakıyorsunuz herkeste ayrı afra taflar var alex 2 iş gücüm var yapacak işim yok diyorsun güzel kardeşim aklıma geçenlerde açtığın konu geldi ve tüm sistemini oturtan birisi nasıl olurda yapacak işi olmaz ki ? diye düşünür herkes haklı olarak. Bende de bir iş gücü var aslında 16 tane filan hemde :D ama elden bişey gelmıyor neyse sonuç olarak boş yere kalpler kırılmasın ;)

Tüm sistem oturduğu için insana iş kalmadı işte, yok be kalp neden kırılsın ki değerli çok insan var burda diğerleri de eğlencemiz :) saol güzel msj için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri