Sömürmek istediğiniz kanalın linkini ve kendi kanalınızın bilgilerini P.M atın.
2 kişiye kanal kopyalayacağım, elimde çok hızlı bir server mevcut.
tamamen içimden geldi ama 250 videoyu geçmesin kanallar.
20-25 dakika içinde hazır halde teslim edeceğim, bir de beleş diye gidip 100 tane uzun film videosu olan kanal seçmeyin : )
evet 2 kişiye istedikleri kanalı kendi kanallarına anında yüklüyorum.
bismillah diyelim, sonra da yatarım
---------- Mesaj saat 14:50:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:45:31 civarında gönderildi. ----------
herkes partnerci mi oldu istemiyor mu kimse
15 dakika içinde kimse gerekli bilgileri P.M atmazsa yatıyorum son ikazım : )
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım 3. taraf, uzun videoları aktif edilmemiş kanal tarzı aksaklıklardan dolayı işlemleri tamamlanmayan arkadaşlar kusura bakmasınlar, kanal seçimleri aceleye geldi sanırım biraz, başka bir gün yine telafi ederiz, hepiniz sağlıcakla kalın, ben artık yatar
2 kişiye kanal kopyalayacağım, elimde çok hızlı bir server mevcut.
tamamen içimden geldi ama 250 videoyu geçmesin kanallar.
20-25 dakika içinde hazır halde teslim edeceğim, bir de beleş diye gidip 100 tane uzun film videosu olan kanal seçmeyin : )
evet 2 kişiye istedikleri kanalı kendi kanallarına anında yüklüyorum.
bismillah diyelim, sonra da yatarım
---------- Mesaj saat 14:50:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:45:31 civarında gönderildi. ----------
herkes partnerci mi oldu istemiyor mu kimse
15 dakika içinde kimse gerekli bilgileri P.M atmazsa yatıyorum son ikazım : )
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım 3. taraf, uzun videoları aktif edilmemiş kanal tarzı aksaklıklardan dolayı işlemleri tamamlanmayan arkadaşlar kusura bakmasınlar, kanal seçimleri aceleye geldi sanırım biraz, başka bir gün yine telafi ederiz, hepiniz sağlıcakla kalın, ben artık yatar