hee öyle desene adil kullanım hakkı öyle olmuyor işte![]()
benim bildiğim telifli videoların ufak bi kısmını alabiliyosun o kısımda önemli kısmını ana temasını anlatan kısım olmucak diye biliyorum doğrusu nedir hocam bi bilgin varmı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hee öyle desene adil kullanım hakkı öyle olmuyor işte![]()
tekniğin iyi ama geliştirmen lazım,işin özü daha komik videolar yapabilirsin dostum inanıyorum sana.
benim bildiğim telifli videoların ufak bi kısmını alabiliyosun o kısımda önemli kısmını ana temasını anlatan kısım olmucak diye biliyorum doğrusu nedir hocam bi bilgin varmı ?
müdür iyide çok kısa daha çok espri gerekir bu kadar kısa olmazz...![]()
ama güzel yani gidişat olucak olucak +1
işi tam bi öğreniyim inş oda olucak hocam zamanla bunlar ısınma turlarıama bu telif işi sıkıntı çıkaracak gibi artık eski filmlerden alıntı yapıcam riski azaltıcam
kardeş telif vereceğini sanmıyorum aralara kendi görüntünü koyarsan bak şundan örnek alabilirsin. kendini geliştirsen on numara olur
https://www.youtube.com/watch?v=viRSB4kH1Mc
Nasıl oluyor ya bu valla yapmayı bilsem her filme koyarım kendimi cılkını çıkarırdım![]()
Güzel başarılı devam sadece kalite düşük kendini çektiğin kamera kalitesi biraz düşük birde video kalitesi
![]()
Gayet başarılı devam et bi kanalın gümlemiş galibaneyse olur böyle şeyler azimle devam et
![]()
ayı tedyses kötü biraz
Nasıl oluyor ya bu valla yapmayı bilsem her filme koyarım kendimi cılkını çıkarırdım![]()
Güzel başarılı devam sadece kalite düşük kendini çektiğin kamera kalitesi biraz düşük birde video kalitesi
![]()
hocam after efeckt de çok basit yapılır bu.Önce kendini videoya çek arkanda yeşil perde olması işini kolaylaştırır.Sonra karşılıklı diyologu olan filmden al sahneyi.Sonra kendi çektiğin videodan kendi kafanı kes diyologda konuşan adamınkine koy oldu bitti![]()
hocam after efeckt de çok basit yapılır bu.Önce kendini videoya çek arkanda yeşil perde olması işini kolaylaştırır.Sonra karşılıklı diyologu olan filmden al sahneyi.Sonra kendi çektiğin videodan kendi kafanı kes diyologda konuşan adamınkine koy oldu bitti![]()
teoride kolay gözüküyor ama pratiği hiçte öyle değil. bi kere senkron ve renk uyumu çok önemli, çok küçük hatalar hemen çok amatör havası katabiliyor. yeşil perdenin güzel kaldırılmaması etrafta yeşil bir buğu bırakıyor ve göze çok batıyor. yeşil perdede öyle photosptaki gibi kolayca kalkan birşey değil ışık çok önemli oradada. yani kısacası hiçte kolay bir iş değil bu. en az 5-6 saat harcanır iyi bir iş için.
teoride kolay gözüküyor ama pratiği hiçte öyle değil. bi kere senkron ve renk uyumu çok önemli, çok küçük hatalar hemen çok amatör havası katabiliyor. yeşil perdenin güzel kaldırılmaması etrafta yeşil bir buğu bırakıyor ve göze çok batıyor. yeşil perdede öyle photosptaki gibi kolayca kalkan birşey değil ışık çok önemli oradada. yani kısacası hiçte kolay bir iş değil bu. en az 5-6 saat harcanır iyi bir iş için.
hocam naptın sen çokmu basit yapılır30 sn lik video ne kadar uğraştırıyo bi bilsen sesi görüntüyü birbirne oturmak ışığı ayarlamak felan keşke dediğin kadar kolay olsa günde birsürü video editlerim sadece ae ile bitse keşke yanında yardımcı programlarda illaki şart dediğin gibi oldu bitti olsa keşke
---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------
aynen hocam çok açıklayıcı bi cevap olmuş dediğin gibi 5-6 saatten aşşa sürmüyo 30 saniyelik bir video görüntü ve sesi oturmak baya zahmetli
kardeş cok kotu olmuş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.