2 tane özgün kanalımda kapandı spam diye

• Kullanıcı murato25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

murato25

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar 1 ay önce aççtığım 2 tane özgün kanalım vardı ikiside özgündü kesinlikle spam yoktu ikisindede bi kaç video vardı izlenim alıyordu azda olsa dün baktığımda kanallar spam diye kapanmış spam kanallarım ayakta ama özgün kanallarım kapanmış bu youtube yenge kafayı yedi herhalde :D işleri karıştırdı

Özgünse videoların sizin olduğu ispatladığınız zaman kapanan kanalınızı açıyorlar diye biliyorum.

Videoları kendiniz çektiyseniz bir şekilde açabiliyordunuz galiba farklı bir emailden iletişime de geçebilirsiniz.

Hocam özgünden kastınız ne? sizin cekdiğiniz videolar mı yoksa olan videoların üstüne kesme bicme yaparak mı yapdınız kanalı özgün diye?

merhaba arkadaşlar 1 ay önce aççtığım 2 tane özgün kanalım vardı ikiside özgündü kesinlikle spam yoktu ikisindede bi kaç video vardı izlenim alıyordu azda olsa dün baktığımda kanallar spam diye kapanmış spam kanallarım ayakta ama özgün kanallarım kapanmış bu youtube yenge kafayı yedi herhalde :d işleri karıştırdı

hocam özgünden kastınız ne? Sizin cekdiğiniz videolar mı yoksa olan videoların üstüne kesme bicme yaparak mı yapdınız kanalı özgün diye?

edıt.

Son düzenleme:
Aynen kardeşim özgün kanalın nasıldı? Biraz daha açıklarmısın?

Özgün kanal sahibi olarakdan böyle konular görünce içim ürperiyor.

Videolar kendi kayıtların mı yoksa başka türlü mü?

Dün burada bir arkadaş, başkalarının çektiği komik videoları yüklediği kanalı özgün kanalım diye bizlere sundu. Özgün ifadesi çok farklı anlaşılabiliyor bazen. Bu arada kanalların için geçmiş olsun.
Biri oyun biride kendi cektigim garip fotoraflar

Bana kalırsa her 2 kanala aynı pcden ve ip değiştirmeden cerezleri silmeden çok sıklıkla girmenizden dolayı kapanmış olabilir diye düşünüyorum.
Kanallara kapanmadan en son 1 hafta önce girmistim

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

Aynı telefonla onaylanmış başka kapanan hesabın oldu mu acaba, aklıma bi tek bu geliyor.

Bana çok oldu. Bir kanal ihlalden kapandığında aynı telefonla açılmış günahsız kanallarda gidiyor
Ayni telle onaylandi farkli iplerle acildi
.s ama ozgundu spam degil o telle io cerezle acilan spam.kanal yoktu başka ve bu pcde nedenle spam kanala girmem vdsden girerim tek o 2 kanala giriyodum en sonda 1 hafta once girmistim

Oyun kanallarinin genelde yaptigi bisey var. Basliklari sanki cizgifilmmis gibi gosteriyorlar, sende o sekilde yaptiysan o tarz kanallar kapaniyor zaten. (Hatri sayilir miktarda abonen yoksa tabii)

Oyunun kurulumunu anlatıyorum

Oyun kanallarinin genelde yaptigi bisey var. Basliklari sanki cizgifilmmis gibi gosteriyorlar, sende o sekilde yaptiysan o tarz kanallar kapaniyor zaten. (Hatri sayilir miktarda abonen yoksa tabii)

yok bi oyunun kurulumunu anlatıyordum sadece o kadar

youtube saçmalıkları

rakiplerin özgünde olsa 20-30 flag atıyor. böylece youtube diyorki bu kanal spam kesin kapansın hadi diye incelemiyorda tam ... sonra açmak için uğras dur.

itiraz edersen açıyorlar. benim başıma geldi bir kere. giriş yaptığında kanalının kapandığını gösteren sayfada, itirazlar için bir başvuru formu var. oradan itiraz et.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri