Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
*ARKADAŞLAR LÜTFEN SİYASETİ YORUMA KARIŞTIRMAYALIM..
İlk videodan sonra Artı ve Eksiklikleri bildirmeniz adına paylaşıyorum..
yorumlarınız önemli, teşekkürler..
*izin vermeyenleri video ya eklemedim yoksa daha iyi işler çıkmıştı.
Türkiye'de Sihirbazım Ayağına Kızları Öpmek - YouTube
Aferin asker![]()
arkadaşlar bu forumu asla unutmam =)..
evet aynen 3k da kaldı izlemem . tahminimce 3 milyon izlenmiştir tüm kanallarda..
bugun taksim e çıktım ve gerçekten 3-5 kişi tanıdı bunlar ilk duygular bakıolar falan kızlar yanındakıne gosterıo bu o falan ben ne tepki vereceğimi şaşırdım tabi gel seni de öpeyim diyecek halim yok ya :d haha güzel duygular yaa :d
bu arada nasıl hak talep ederim hürriyetten falan
Senle takılsak iyi kızlar dusururuz hebende az degilim o konuda hele taksimde baya lesim var
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
arkadaşlar bu forumu asla unutmam =)..
evet aynen 3k da kaldı izlemem . tahminimce 3 milyon izlenmiştir tüm kanallarda..
bugun taksim e çıktım ve gerçekten 3-5 kişi tanıdı bunlar ilk duygular bakıolar falan kızlar yanındakıne gosterıo bu o falan ben ne tepki vereceğimi şaşırdım tabi gel seni de öpeyim diyecek halim yok ya :d haha güzel duygular yaa :d
bu arada nasıl hak talep ederim hürriyetten falan
Sen boş ver onu telif hakkı sende dava aç para kazan videonu izinsiz paylaştılar
nasıl yapabilirim onu ya hürrüyettv ye mesaj attım 1dk önce, başka ne yapabilirim
nasıl yapabilirim onu ya hürrüyettv ye mesaj attım 1dk önce, başka ne yapabilirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.