2 Yardımcı Aranıyor (Render + Upload )

Özgün bir kaç proje üzerinde çalıştığım için spama çok zamanım kalmıyor . Bu yüzden 2 arkadaşla birlikte spam çalışmak istiyorum . ( Lütfen Okuyup Yazın ) Skype : wildwood3335

ARANAN ÖZELLİKLER
------------------------------------------------

- günde 4 saat zaman ayırabilecek ve gün içerisinde iletişim kurulabilecek

- Az çok youtube ve vds bilgisine sahip ( değilse hızlıca eğitimden geçirilir . )

- Hemen başlayabilecek ve en az 3 ay çalışabilecek

- 1000 TL sermayesi olan : 500 TL Vds - Server ve bana özel bazı donanım ve ekipman masraflarıdır (3 aylık )

500 TL kaporadır . Kapora 500 TL yi aşan ilk ödemede iade edilir . 3 ay içerisinde ödeme alınsın ya da alınmasın tek koşul ile iade edilir .
Koşul : En az 3 ay süre ile çalışılması . Eğer çalışan arkadaş 3 aydan önce herhangibir sebeple çalışmayı bırakırsa iade yapılmaz.
(kapora neden alınır : İlk ekip çalışmalarımda samimi olmama rağmen işi ve içerikleri öğrenip yarı yolda bırakan arkadaşlar yüzünden )

- Dürüst ve Güvenilir olması ( En Önemli Özellik )

İŞ TANIMI :
-----------------------------------

- Spam çalışılacak . Çalışma sistemi tarafımdan öğretilecektir. Alışılmış spamın dışında yöntemler izlenecektir .

- Kullandığım programlar tarafımdan yüklenecek ve öğretilecektir.

- Adsense ve partner çalışılabilir .

- İçerik Başlık ve açıklamalar tarafımdan verilecektir. nasıl yapıldığı öğretilecektir. içeriklerin telif riskleri minimumdur . (Yabancı içerik )

- Kanal Ayarları tarafımdan yapılacak .

- Kazanç %50 paylaşılacaktır .

- Gösterdiğim şekilde render alıp videolar yüklenecek . Sistemli ve düzenli çalışılacaktır . Render çok teferruatlı değil. Çok basit işlemlerle yormayacak şekildedir .

- Videoları tetiklemek için çeşitli index ve imleme çalışmaları tarafımdan yapılacaktır.

- Verdiğim içeriklerin zamanında yüklenmesi önemlidir . Çalışılacak olan arkadaş çalışmak istemediği bir gün varsa önceden belirtmesi ya da özel durumlarda bir gün önceden haber etmesi yeterlidir. ( Bunlar konuşulup ayarlanabilecek şeyler )

- Kazama ihtimalimiz çok yüksektir , ancak youtube dengesiz olduğu için kazanç garantisi yoktur.

- İçerikler sürekliliği olan içeriklerdir .

3 ay çalışıldığı taktirde Vds - Server ve Ekipman masraflarımız dışında bir kaybınızda yoktur . (Kapora iade edilecektir )

- İşimizi severek , isteyerek , motivasyonlu yapıcaz . Hakkımızda hayırlısı .

Not : Bu kriterlerin dışına çıkılmayacaktır Sadece 2 kişi arkadaşlar . Lütfen 3. için ısrar etmeyin . Teşekkürler

Herkese hayırlı bol kazançlar ...

Referans Konuları :

http://www.ytpara.com/youtube-edito...ece-4-kisiye-full-kazanc-sistemi-hizmeti.html

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/54050-wildwood-adli-uyeye-mutesekkirim.html

Vaktim olsa biraz daha tecrübe kazanmak için havada kapacağım iş. Umarım iyi çalışma arkadaşları kazanırsınız, onlarda tecrübe edinirler.

Yeni ve farklı bir proje için SADECE 1 arkadaşa daha ihtiyacım var. interneti hızlı olan arkadaşlar direk pc den de yükleme yapabilirler. Vds kullanmak istiyorsanız vdsden de yapabilirsiniz .

Özellikle benimle sıkı iletişim halinde olabilecek güvenilir bir arkadaş arıyorum . Çalışılacak içerik ve yöntem benim için çok özel . 2 ay Spam Sonra %100 özgün çalışılacaktır . Uzun soluklu kazanç düşünen varsa iletişime geçelim .

Direk PC den yükleme yapabilecek arkadaşlara öncelik tanınacaktır.

Herhangibir ücret talep edilmemekte sadece 500 Tl kapora alınmaktadır. 3 Ayın sonunda birlikte çalışılıyor oldugu taktirde kapora iade edilecektir. Sebebini konuda anlattım .

---------------------
Daha önceki ekip arkadaşlarımıza da burdan sonsuz TEŞEKKÜR etmek isterim . Azimle , sabırla çalıştık ve cok güzel dostluklar kurduk . Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim

Bana yt yi anlatan kazanmama vesile olan kişidir [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Allah işini rast getirsin.
Bu çalışmanız da sizinle olmak isterim.Fakat son zamanlarda çalıştığım iş ile ilgili çok yoğunum.Fazla aktif olamıyorum.İnşaallah ekibinize katılacak kişi sizden çok şeyler öğrenecek ve kazanacaktır.

bu işte yükselip iyi bişeyler kazandıysam baş mimarı wildwood dur kendisiyle çalışacaklar kıymetini çok iyi bilsin benden söylemesi

edit not : yardımcısı vardı 1 tane wildwood onu çok överdi ona ne oldu acaba trilyoner olmuştur Allah bilir :D:D :D

bu nedirya bı benmı tanımıyorum arkadası herkes ısteklı guvenıyor:)
yoksa bende talıp olabılırım ama tanımıyorum malesef.

Ben talibim

---------- Spam Engelliyici 18:21 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

Geçen sefer kaçırdım lütfen :(

bu işte yükselip iyi bişeyler kazandıysam baş mimarı wildwood dur kendisiyle çalışacaklar kıymetini çok iyi bilsin benden söylemesi

edit not : yardımcısı vardı 1 tane wildwood onu çok överdi ona ne oldu acaba trilyoner olmuştur Allah bilir :D:D :D
sağol kardesim Allah razı olsun . Sana kırgınım ama biraz. 2 adım ötedesin bi çayımızı içmeye gelmedin .

bu nedirya bı benmı tanımıyorum arkadası herkes ısteklı guvenıyor:)
yoksa bende talıp olabılırım ama tanımıyorum malesef.

Nasib hocam , tanışırız bi gün :)

Bence sen tanımıyorsun :)

Arkadaş işinde number One dır...

Hem forumdan hem reelden tanırım , ortak bişiler yapmasak yine girerdim :D

Sen rahatına bak ben senin yerine çalışırım :D. Sen paraları say :)

Ben talibim ����

---------- Spam Engelliyici 18:21 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

Geçen sefer kaçırdım lütfen :(

Bir arkadaşla anlaştık hocam , tekrar ihtiyac olursa tekrardan konusalım ...

sağol kardesim Allah razı olsun . Sana kırgınım ama biraz. 2 adım ötedesin bi çayımızı içmeye gelmedin .

Bendeki şans ta anca bu kadar olur zaten 2. Ci fırsatta kaydı elimizden :)

Adamsın :cool:
Anca beraber , kanca beraber ...
Ben SENİNLE elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım ;)

cvp

Bence sen tanımıyorsun :)

Arkadaş işinde number One dır...

Hem forumdan hem reelden tanırım , ortak bişiler yapmasak yine girerdim :D

hayır ıskıllendım talepmı yaratıyorsunuz yoksa gercekten ıyımısın..
hocam..
ozmana snınle calıscak arkadaslara basarılar dılerım..
bellı sonucları ucasagı bes yukarı kestırebılsek bende calısmak ısterım ozaman:)

ben anlamadım tam 1000 tl vericek kanalları yapıcak kazanç paylaşılacak burda bi mantıksızlık yok mu?

ben anlamadım tam 1000 tl vericek kanalları yapıcak kazanç paylaşılacak burda bi mantıksızlık yok mu?

Kendi açımdan ne kadar böyle çalışmalı ekip işlerini desteklemesemde,
Youtube da bireyselliğin fayda getirdiğini düşünen biriyim.

Bu konuda arkadaş haklı, insanlar beş para etmeyecek bi sistemi bile parayla satmaya calısıyorlar artık.
Size sistemini entegre edip beraber yol alacağınız yani fifty fifty mantığında çalışmada bu durum makuldür diye düşünüyorum.
Yarın tüm bilgilerini verdikten sonra arkadaşı yarı yolda bırakırsa kazançlı çıkan ve zaman calan biri olarak kalır.
Bu şekilde karşı tarafda sorumluluğunu bilir diye düşünüyorum en azından.

not: genede bu tür çalışmaları desteklemiyorum.

Kapora olarak 500 verip 3 ay sonra geri alabiliyosunuz hocam . Tek şart 3 ay düzenli yani ara vermeden birlikte çalışmaktır . ( aradan kastım 1-2 gün degil )500 tl vds ve ekipman ücretleridir .

Ben de konuda belirttiğim şartları saglarım .

Konu bu şekilde olmasına ragmen , ekipte ki arkadaşlarla sıkı dost olduk . Farklı projelere de girdiğimiz arkadaşlar oldu . Benim %100 özgün içerik üretip yükledğim , arkadaşların sadece %50 paylarını aldıgı kanallarda var :). 3 senedir ekiple çalışıyorum . Ekiple çalışmaya sağlık nedenlerimden dolayı pcde cok oturamadıgımda basladım . Daha sonrasında da birlikte kazanmak ve istişare ile gelişmek daha tatlı geldi. Ekiple çalışmaya başladıgımdan beri ne insanlar gördüm tahmin edebilirsiniz az çok , iş öğrenip kaçanlar , kazancı bitince tekrardan selam verenler :)...

Bu arada yazdım ama görülmemiş olabilir . Bir arkadaşımızla anlaştık :). Hakkımıza hayırlısı ...

Son düzenleme:
eskıden daha gencken:) onlıne bir oyun oynardık benden daha yaslı bır arkadasım vardı baska sehırde.bırbırımıze okadar guvenırdıkkı hesaplarımızın sıfrelerı vs herseyı bırbırımızde olurdu ısteyen neye ıhtıyacı varsa ordan alırdık tam anlamıyla kardes gıbıydık..yanı butur kalıtelı arkadaslıklar oldukca artnıyetsız bırseyler olur gelısır.ama kalıtelı ınsan bulmak zor ozlelıkle paranın dondugu ıslerde...
bulundugu zamanda kıymetını bılmek lazım..
umarım umdugunuz gıbı ıs cıkartırsınız..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri