20.11.2015 Kasım Ayı Adsense Banları

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

20.11.2015 Adsense Ban

• Adsense Spama Düşmüştü Banlandı

Oy: 25 18,1%
  • Adsense Spama Düşmeden Banlandı

Oy: 13 9,4%
  • Adsense Hesabım Banlanmadı

Oy: 100 72,5%

• Kullanılan toplam oy
    138
Öyle olsa benimde ban yemem lazımdı ama şuan sağlam adsense

Kesin bi yargı değilki benimki kardeşim gecen ay benim ilk uçanlar yüksek kazanclılardı ayrıca banlanmamıs olman kesin banlanmıcaksın anlamına gelmiyor ama inşallah banlanmazsın banlanmayız.

[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] aklına uyduk açtık adsense AL Bak ne oldu? :D

Sayın Kullanıcımız, Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.
Mevcut hesap durumu:: Devre dışı
Gerekli işlem: Yok

AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir. Bu kapsama aşağıdakiler dahil olabilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

• diğer kaynaklardaki metin içeriklerinden bölümler kopyalama
  • diğer barındırıcıların yerleştirilmiş videolarına ayrılmış siteler
  • akla uygun gelmeyen veya otomatik olarak oluşturulmuş gibi görünen anlamsız içeriğe sahip web siteleri
  • kullanıcılara yinelenen içerik sunan şablon siteler veya önceden oluşturulmuş web siteleri
Daha fazla bilgi edinmek için AdSense program politikalarını, kopyalanmış içerik hakkındaki bu yardım makalesini ve Google’ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ni inceleyebilirsiniz.

2 ay önce 1 kanal telif yedi 3 saat sonra sildim sıkıntı olmadı
Geçen ay 1 kanal spamdan kapandı 5 6 saat sonra sildim direk
Bugün 1 kanal teliften kapandı ve sildim inşallah kötü bir şey olmaz.

neye göre sınır koyabilr ki. adamın biri bir video atar günlük 1k kaldırır belki şans işi bu. bir limit oldugunu dusunmuyorum. fakat evet "hayvan gibi şiii" yapmamak lazım bundan sonra :)

Gecen banlanmalarda arkadaşla aynı günlerde adsense açtık aynı icerikleri çalıştık benim 20 günde 5k birikti hemen banladılar arkadasın hala sağlam bu tesadüf olamaz bence

Gecen banlanmalarda arkadaşla aynı günlerde adsense açtık aynı icerikleri çalıştık benim 20 günde 5k birikti hemen banladılar arkadasın hala sağlam bu tesadüf olamaz bence

eşleşen dünya engeli vs gelmediyse tesadüf değildir bence de. o zaman zamana yayarak kazancı artırmak lazım. ama zaten pek izlenim almıyor videolar. birden yükseleceğini sanmam.

Banlandın mı hocam anlayamadım? Adsenseye bağlı kanal var mıydı yoksa 1 aydır boş mu adsense ?

Hocam Adsense'ı 2 ay önce açtım, 3 tane kanal bağladım.
1.5 ay önce, 1'i kapandı hemen o gün sildim. 2. si de kapandı onu da aynı gün sildim. Son kanal 1 ay kazandırdı geçen ay sonlarına doğru kapandı hemen onu da sildim.

O zamandan beri ne kendi bilgisayarımda ne VDS'lerimde korkudan 1 tane Youtube kanalı açmadım, partner kanallarımı bile kontrol etmedim(Gerçi dün onlar da gitti) ve girmedim. Bakın net kafeye gidip Adsense açacaktım hiçbir bağlantısı olmadığı halde ne olur ne olmaz dedim isim akraba falan riske girmeyeyim şu parayı alayım dedim... SÜRPRİZ!!!

Koskoca Google üçkağıtçılık, hırsızlık yapıyor Allah bin türlü belalarını versin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam var mı sizin yöntem ile banlanan adsense'niz

Hocam Adsense'ı 2 ay önce açtım, 3 tane kanal bağladım.
1.5 ay önce, 1'i kapandı hemen o gün sildim. 2. si de kapandı onu da aynı gün sildim. Son kanal 1 ay kazandırdı geçen ay sonlarına doğru kapandı hemen onu da sildim.

O zamandan beri ne kendi bilgisayarımda ne VDS'lerimde korkudan 1 tane Youtube kanalı açmadım, partner kanallarımı bile kontrol etmedim(Gerçi dün onlar da gitti) ve girmedim. Bakın net kafeye gidip Adsense açacaktım hiçbir bağlantısı olmadığı halde ne olur ne olmaz dedim isim akraba falan riske girmeyeyim şu parayı alayım dedim... SÜRPRİZ!!!

Koskoca Google üçkağıtçılık, hırsızlık yapıyor Allah bin türlü belalarını versin.

Geçmiş olsun kardeşim.

Buyuk ihtimalle Spama düşmeyen adsense banlandi 18.17 de içinde de COOk işime yarayacak para vardı.

üzülerek söylüyorum ama pazartesiye kadar bu banlanmadı ya oy verenlerde gidecek gibi çünkü basıma çok geldi durcak gibi değil malasef :(

Adsense in banlandığını nasıl anlıyorsunuz. İlla girip bakmak şart mı? Korkuyorum açıkçası hepsine tek tek girmeye.

içinde kesinleşmemiş para olan adsense hesabı banlanan varmı ?

gelirse adsense in mailine geliyordur hocam. ona da girmiyorum. Ben sadece kanallara bakıyorum. galiba girmeden öğrenme şansımız yok.

Girdiğin kanallarda para kazanma gitmişse de adsense banlanmış olabilir. 2-3 gün önce deneme amaçlı açtığım adsense banlanınca ona bağladığım birkaç kanalın para kazanması da gitmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri