20 Aralık 2015 Toplu Adsense Banları (Anket)

20 Aralık 2015 Toplu Adsense Banları

• Adsense Banlandı

Oy: 208 69,6%
  • Adsense Banlanmadı

Oy: 91 30,4%

• Kullanılan toplam oy
    299
Sayın Kullanıcımız, Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Ağlamaaaa yaaaaar ağlamaaaa aanaaaa :(

Tabi kardeşim hali hazırda kanallarınızı baglayıp binler kazanın diye bekliyorlar. Ondan sonra paket. :D

Şimdi baktım içinde 3 haneli bir adsensem vardı ödeme limitinin 2 katı banlanmamış pin girilmemişti daha 3. pini isteyecektim bu da mantıksız :D:D

Bu nasıl ne saçma bi iştir yahu
Spama düşen banlanıyo anlarımda
spama düşmiyende banlanıyo
tek kanla bağlı adsanse banlanıyo
Hiç video kapanmamış temiz adsanse banlanıyo
Hiç telif/dünya engeli yemiyen kanal banlanıyo
pinli banlıyo
pinsiz banlanıyo
vds ile girince banlanıyo

lvYy8X.jpg

Adsensedeki kanalları silmiştim içindeki parayı alıyım diye.. acaba ban yermi bu durumda ..

pini bu ay girmiştim girdikten 1gün sonra geçen ayın ödemesini almıştım üstelik adsenseye bağlı hiç kanal yoktu bu ayın ödemesini alcakken 18:38 de banlanmış.

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Adsensedeki kanalları silmiştim içindeki parayı alıyım diye.. acaba ban yermi bu durumda ..

ben aynı şekilde yaptım içindeki kanalları sildim bekliyodum 15-20 gündür banlanmış

400 tl ye aldığım adsense spam'a girmişti banlanmış.

Ödeme alıcak tüm adsenseler aynı saatlerde banlanmış, sadece -200ler kalmış. Muhtemelen ödeme alacağı zaman onlarda gidicek.

Allah belanızı versin banlanmış ne haliniz varsa görün ne diyim elimde kalan son parayıda bota yatırmıştım tam sevindim herşey yoluna girdi derken gene hüsran.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri