20 dakikada 100 dolar yapıyor adam

bu seferlik olmuştur video arkasında emin ol 1700 kaybediyordur.Forex işi büyük balık işi

izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum, madem bedava öğretiyorsa 100 tl ile gir zararlı çıkmazsın işe yarıyorsa o 100 tl ile zengin ol 1000 tl ile veya 10.000 tl ile değil..

izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum, madem bedava öğretiyorsa 100 tl ile gir zararlı çıkmazsın işe yarıyorsa o 100 tl ile zengin ol 1000 tl ile veya 10.000 tl ile değil..

100tl ile girilmiyor sanırım hocam adamın taktik farklı

iniş ve çıkışları analız ediyor basit mantık

artıştaysa hisseler önce 5dolar koyuyor dalgalanmaların mantığını çözmüş

kaybederse 20 koyuyor
yine kaybederse 50 koyuyor
yine kaybederse 150 koyuyor
en son kazanınca 220 dolar koyup 250 dolar felan kazanıp kara geçiyor
yani bakiye olması lazım . idda ettiğine göre %90 4. adımda alıyor

biz emek veriyorz yani spam helaldir demiyorum ama. Zarar yoktur, uğraşırsın gelirse gelir gelmese nasip. Kumar da ise kazanman için birinin kaybetmesi gerekiyor.

Emek veriyorsun ancak video sana ait değil.Senin kazanman demek video sahibinin kazanamaması demek yani zarar etmesi demek.Öyle değil mi? :)

Emek veriyorsun ancak video sana ait değil.Senin kazanman demek video sahibinin kazanamaması demek yani zarar etmesi demek.Öyle değil mi? :)
O zaman sen niye spam forumunda takılıyosun haramsa git tövbe et namaz kıl takılma buralarda
Çok ironiksin çok
O zaman sen torrentdan oyun indiriyosun oda haram film izliyosun oda haram internetini komple kes

Adamın bakiyesinde kendisini üst üste kaybetmeye karşı riske atabilecek kadar bakiye var. Düşük bakiyeler ile işlemeyen bir sistem bu

Hocam bu forex değil. İkili opsiyon işlemleridir. Forexte analizler eder araştırır sonuca varırsınız fakat 100$la olacak iş değil. Yatırdığınız paranın dayanma gücü olmalı.
Videodaki işlem ise ikili opsiyon işlemidir. Yatırdıgınız paraya ne kadar alacağınız bellidir. Fakat aldığınız emtea yada parite 30 sn içinde aldıgınız fiyatın altınamı düşer yoksa üstünemi cıkar tahmin işlemidir. Bu bir nevi kumar sayılıyormuş. İddaa gibi ben denemek istiyorum şansımı derseniz 20 tl gibi bi tutar yatırarark minimum 2 tl'lik işlem açarak oynayabileceğiniz sistem var.Demo hesap açarakta işlem yapabilirsiniz. Dilerseniz Pmden link atabilirim burdan belki reklama girebilir.

Not: 20 lirayla girip gün sonunda 150 lira yaptığım oldu. parayıda 3 gün içinde gönderdiler.

O zaman sen niye spam forumunda takılıyosun haramsa git tövbe et namaz kıl takılma buralarda
Çok ironiksin çok
O zaman sen torrentdan oyun indiriyosun oda haram film izliyosun oda haram internetini komple kes

Bu forumda özgün olanlar da var. :) Kılmadığımı kim söyledi. :)
Ben oyun oynamıyorum. Film izlemek nasıl haram oluyor onu anlamadım. :)
Konu tartışmaya doğru gidiyor.En iyisi burda bırakalım. :)

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:31 ----------

GÜNAH anlamında demedim ben risk anlamında dedim,,spamcı olmayan mı var

Yanlış anlamışım,özür dilerim.

yazdığımı bir daha okursan cevabını alırsın zaten. Ben spam iyi birşey demiyorum ama kumar gibi riskli değil. Ayrıca video sahibi zaten bu işten kazanmak istiyorsa telifini eşleşenini gönderiyor kazanmak istemiyor veya haberi yoksa senin yüklemenin ona zarar yok ha adamın hakkını yiyorsun ama ona birşey kaybettirmiyorsun. Aksine çoğu zaman onun reklamına bile sebeb olabiliyor bir videon.

İkili opsiyonla forexin karıştırılması forexe yaklaşmadan kaçırıyor milleti.

Konuya bakmadım ama eğer forex ise ben 30 saniye de 160 lira kazanmıştım. Tabi en son ne oldu derseniz şuan 300 lira ile başladığım forex'ten 17.25 tl kalmış durumda. 1 yıl oldu bırakalı. Toplam 800 tl ye yakın para kaybettim. Sonra enpara da TDi verisini takip edip 2 dakika içinde 1500 lira kazandım ve bıraktım bu ekonomik işleri :) (Tabi parayı harcamam asıl sebep burada, yoksa bırakılacak gibi değil :))

İkili opsiyonun Ruletten farkı yok. Sizin işlem yapacağınız saniyeye kadar analiz edip o saniye itibariyle işleminizi yaparsınız, olur yada olmaz. Yani bildiğiniz şans işine giriyor.
Forex için yatırımcının daha spesifik bilgilere sahip olması gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri