Skype'den yazdım hocam 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hizmet şahane ilk defa TTNET li olasım geldi.![]()
Skype'den yazdım hocam![]()
baltalamak gıbı olmasınımı kaldı hocam keyıflerı kacırdın dıyebılırımendısen olmasın bugune kadar kımseyı magdur etmedım edılenede el uzattım
herhangı bır etken unsuru olusturmuyor
Hocam korkar gibi oldum ya 69 yerine 55 lira ödeyeceğim oh güzel az para değilama ne bilim şimdi nasıl böyle bir şey olabiliyor ?
Bize işin teknik kısmını anlatmayın yöntemi anlatmayın da yani bu işle hiç ilgisi olmayan birine anlatmak için 2 cümle ile daha açıklar mısınız lütfenOlursa hep size göndereceğim.
R10 da vardı böyle bir arkadaş...
Yukarıda tanıyan biri değinmiş zaten...
Umarım sonunuz aynı olmaz![]()
biri vardı böyle bazı sitelerden yarı yarıya indirimli vs alıyordu hatta videoyap botuda almıştı bi yıllık sitede satmaya çalıstıgında ortaya çıkmıştı. bildiğim kadarıyla yabancı sitelerden bulunan kredi kartlarıyla alıyorlar bilgileri çalınmış.Tabi arkadaş nasıl ödüyor bunu bilmiyorum.O yüzden birşey diyemem ama biraz daha aydınlatırsanız daha iyi olur
Bazı forumlarda da yüzde 50 indirimle ödenir gibi konular var Allah hayra getirsin
anlasılan kımsenın gonlu ferah degıl, [MENTION=9224]mNote[/MENTION] 'yede aktardıgım gıbı bılgıyı sızlede paylasayım oyleyse, vpos aracılıgı ıle halledıyorum duzenleyen acenta içi fırması oldugu ıcın, tabi kımseyı zor kılmıs bır hale getırmıyorum burada bırkac arkadasın ıslemını yaptım bıdahakı aya kadar sıkıntı cıkmadıgı surece dahada cıkmaz halıyle kı sızın tabırınızce tabı bu yınede acıklık getıreyım dedım
Yanlış anladın hocam...
Ben hizmetine süpheyle yaklaşmadım, sadece geçmişte bu işi yapan kişilerin insanlara neler yaşattığına şahit oldum...
Ben demiyorum ki sen güvenilmezsin
Ne güzel yukarda birçok arkadaş demiş zaten ödedi faturamı diye...
Dediğim gibi temennimiz zaten sonunun aynı olmaması yönünde![]()
en son r10 da böyle birşey olmuştu.Sonuçları çok kötü olmuştu. Umarım sorun çıkmaz.
bu kadar kısı boyle dıyorsa ben ıse devam edemıcem olacagı yoksada olur bu laflardan sonra![]()
Hocam kimse seni suçlamak için yazmıyor. Ama emin ol r10.net de bu olay olduğunda burky nickli üyeye fazlası ile güveniyorlardı. Hatta ödemelerin sonunda 2-3 ay sorun çıkmayan vardı. Yani belki bir süre sonra sorun belli de olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Sen rütbeli bir arkadaşa bu işlemini kesin ve net bir şekilde kanıt sunarsan, o yetkilide buraya gelip gerekli açıklamayı yaparsa kimse burada sorun çıkarmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.