- Web sitesi
- www.filmhdizleindir.com
Sizde haklısınız. Ama bari kazanç tablosu koysanız örnek bi kanalın
İleri zamanlarda koyarım hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sizde haklısınız. Ama bari kazanç tablosu koysanız örnek bi kanalın
Benin kafan karıştı. Anladığım bizim standart yaptığımız kanalı icine bilmedigimiz bir video atarak para kazanmasi acilmis sekilde mi biz satin aliyoruz
Hocam arkadaş kendi içerik bulup kanala atıyor para kazanmasını açıp veriyor.
20tl için ne kayıtı istiyosunki adam yapacak tutarsa parada kazandırmayabilir telifte gelebilir sansına kalmış artıkYazılan yorumlara cevap bile verilmemiş. Bana güvenebileceğim kayıtlar gösterirseniz alabilirim bir adet kanal.
20tl için ne kayıtı istiyosunki adam yapacak tutarsa parada kazandırmayabilir telifte gelebilir sansına kalmış artık
al gör hocam hayrını hayırlı olsunOnun yaptığı şeyleri ben de yaparım zaten kendi kanalıma. Ne farkı var diye görmek istiyorum belki? 20 tl için yazmışsın, isterse 1 tl olsun alıcı adayı olarak hakkımı istiyorum. Muhalefet olmayın üstünüze vazife olmayan şeylere lütfen.
Onun yaptığı şeyleri ben de yaparım zaten kendi kanalıma. Ne farkı var diye görmek istiyorum belki? 20 tl için yazmışsın, isterse 1 tl olsun alıcı adayı olarak hakkımı istiyorum. Muhalefet olmayın üstünüze vazife olmayan şeylere lütfen.
Hocam alıcı adayi olabilirsinde ne hakkıni istiyn ?? Biraz sakin olun
paasını vermeden adama ne hakkından bahsediyosun sana adam almadan içerik verecek değilya aç sende sat böyle konu neymiş aynısını yaparmışYok dostum ya , yorum yapan arkadaşa tepkim o. Benim burada soru sormak hakkımdır. Gelmiş buna yorum yapıyor![]()
paasını vermeden adama ne hakkından bahsediyosun sana adam almadan içerik verecek değilya aç sende sat böyle konu neymiş aynısını yaparmış
gerek yok zaten ama adam sana 20 tl için kaçlira kazanç göstersinSen niye karışıyorsun arkadaşım ?
Ne parası ?
okuma yazman kıt mı senin ?
Ne diyorum kayıt cart curt bir şey göster , ne bunlar , tam olarak ne yapıyorsunuz vs . hayır sana ne oluyo ? benim burada yorum yapmakta satışın detaylarını istemekte bu konuda soru sormak hakkımdır . Aynı şekilde seninde öyle.
Anlamadan bilmeden atlamayın şöyle her şeye.
gerek yok zaten ama adam sana 20 tl için kaçlira kazanç göstersin
belge sunsun adamı tanımam etmemde sizde soru sorarken içerik çizgi dizi film vs sorabilirsiniz
nerde kıt zekalı varsa diyenin kendidir
tamam dostum uzamasın, kıt zekalıyım ben ( kazanç istiyorum diye bir şey bile yazmamama rağmen) hayırlı akşamlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.