20 Tl'ye Para Kazanması Açık Kanallar

• Kullanıcı crazy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş İlanları
Benin kafan karıştı. Anladığım bizim standart yaptığımız kanalı icine bilmedigimiz bir video atarak para kazanmasi acilmis sekilde mi biz satin aliyoruz

Benin kafan karıştı. Anladığım bizim standart yaptığımız kanalı icine bilmedigimiz bir video atarak para kazanmasi acilmis sekilde mi biz satin aliyoruz

Hocam arkadaş kendi içerik bulup kanala atıyor para kazanmasını açıp veriyor.

Hocam arkadaş kendi içerik bulup kanala atıyor para kazanmasını açıp veriyor.

Hocam belli başlı grafikler verilmesi lazim degilimi :( yani bende 30 video atarim para kazanmayi acarim uzun vudeo olur ama izlenmez :( amacim konu baltalamak degil sadece konuyu net anlamaya calsiyorum

Fiyatlar uygun gibi duruyor.Ama kafama takılan birşey var 20 tl lik kanalı aldık içinde videolu şekilde 6 ay 2 lira bile kazanmama ihtimali var değilmi?Alacak kişiyi neye göre neyin hesabını yapacak bunu merak ettim hayırlı satışlar.

Yazılan yorumlara cevap bile verilmemiş. Bana güvenebileceğim kayıtlar gösterirseniz alabilirim bir adet kanal.

20tl için ne kayıtı istiyosunki adam yapacak tutarsa parada kazandırmayabilir telifte gelebilir sansına kalmış artık

Onun yaptığı şeyleri ben de yaparım zaten kendi kanalıma. Ne farkı var diye görmek istiyorum belki? 20 tl için yazmışsın, isterse 1 tl olsun alıcı adayı olarak hakkımı istiyorum. Muhalefet olmayın üstünüze vazife olmayan şeylere lütfen.

Onun yaptığı şeyleri ben de yaparım zaten kendi kanalıma. Ne farkı var diye görmek istiyorum belki? 20 tl için yazmışsın, isterse 1 tl olsun alıcı adayı olarak hakkımı istiyorum. Muhalefet olmayın üstünüze vazife olmayan şeylere lütfen.
al gör hocam hayrını hayırlı olsun

Hocam alıcı adayi olabilirsinde ne hakkıni istiyn ?? Biraz sakin olun

Yok dostum ya , yorum yapan arkadaşa tepkim o. Benim burada soru sormak hakkımdır. Gelmiş buna yorum yapıyor :)
paasını vermeden adama ne hakkından bahsediyosun sana adam almadan içerik verecek değilya aç sende sat böyle konu neymiş aynısını yaparmış

paasını vermeden adama ne hakkından bahsediyosun sana adam almadan içerik verecek değilya aç sende sat böyle konu neymiş aynısını yaparmış

Sen niye karışıyorsun arkadaşım ?
Ne parası ?
okuma yazman kıt mı senin ?
Ne diyorum kayıt cart curt bir şey göster , ne bunlar , tam olarak ne yapıyorsunuz vs . hayır sana ne oluyo ? benim burada yorum yapmakta satışın detaylarını istemekte bu konuda soru sormak hakkımdır . Aynı şekilde seninde öyle.

Anlamadan bilmeden atlamayın şöyle her şeye.

Sen niye karışıyorsun arkadaşım ?
Ne parası ?
okuma yazman kıt mı senin ?
Ne diyorum kayıt cart curt bir şey göster , ne bunlar , tam olarak ne yapıyorsunuz vs . hayır sana ne oluyo ? benim burada yorum yapmakta satışın detaylarını istemekte bu konuda soru sormak hakkımdır . Aynı şekilde seninde öyle.

Anlamadan bilmeden atlamayın şöyle her şeye.
gerek yok zaten ama adam sana 20 tl için kaçlira kazanç göstersin
belge sunsun adamı tanımam etmemde sizde soru sorarken içerik çizgi dizi film vs sorabilirsiniz
nerde kıt zekalı varsa diyenin kendidir

gerek yok zaten ama adam sana 20 tl için kaçlira kazanç göstersin
belge sunsun adamı tanımam etmemde sizde soru sorarken içerik çizgi dizi film vs sorabilirsiniz
nerde kıt zekalı varsa diyenin kendidir

tamam dostum uzamasın, kıt zekalıyım ben ( kazanç istiyorum diye bir şey bile yazmamama rağmen) hayırlı akşamlar.

tamam dostum uzamasın, kıt zekalıyım ben ( kazanç istiyorum diye bir şey bile yazmamama rağmen) hayırlı akşamlar.

sanada hayırlı akşamlar herkesin aklı fikri vardır sakın ayırma kimseyi kıt akıllı vs herkesin aklı kendine yeter

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri