200 tane gmail i aynı ipden girmek

kapanır mı kapanmaz mı ?

• Kapanır

Oy: 141 51,1%
  • Kapanmaz

Oy: 43 15,6%
  • Şansın varsa kapanmaz

Oy: 68 24,6%
  • hiçbir şey olmaz(çünkü)...

Oy: 24 8,7%

• Kullanılan toplam oy
    276
hepsi ayakta neyine şaşırsınız anlamadım ?

3 era botum var toplam 3 üne 2 gün içinde 500 kanal ekledim imacros kod ile daha fazla açıklama yapmaya gerek aslında yazmayacaktım ama sevdiğim insanlarda konuya yazınca cevaplıyım dedim

yanlış yoldasın kardeş. 1 2 3 4 neyse de 200 tane ne demek. bugün patlamasa yarın patlayabilir.

200 de sıfır iddasına gırerım ama kendı hesaplarımla :D

ahaha senden aldıgım hesaplarda açık niye kendıne güvenmıyorsun :D

---------- Spam Engelliyici 22:32 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

yanlış yoldasın kardeş. 1 2 3 4 neyse de 200 tane ne demek. bugün patlamasa yarın patlayabilir.

bin 2 bin kanal için ip mi değişem :D ama bot değişmiyor o nasıl olacak ?

Son 1 yıldır hergün aynı ipten en az 100 kanala kesin giriyorum. Kanallar taş gibi o aynı ip olayı şehir efsanesi. Tamamen kanal acimi ile alakali. Mail saglamsa hiç bişe olmaz çürük ise girmeden bile kapanır.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle düşün. Her girdiğin gmail'de bir ayak izi bıraktığını düşün. Toplamda araziye 200 tane ayak izi bırakıyorsun ve bu arazinin sahibi Youtube.

Eğer Youtube botları izini yakalarsa seni pompalı ile indirecekler aşağıya. Umarım net açıklayabilmişimdir :D

Son 1 yıldır hergün aynı ipten en az 100 kanala kesin giriyorum. Kanallar taş gibi o aynı ip olayı şehir efsanesi. Tamamen kanal acimi ile alakali. Mail saglamsa hiç bişe olmaz çürük ise girmeden bile kapanır.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aradığım böyle bir cevapta saolun hocam

valla herkes prof maşallah benım gibi olanlarda yazdı sizin konuşmanızla iş yapacak değilim 1 2 tane kendını çok bilmiş var gibi yazıyor onlara diyorum herkes üstüne alınmasın hem üyelik tarihi yeni olanlar

bende her kanala girerken ip değiştirirdim şimdi videoyapa aynı ip ile 40 kanal bağlıyorum hikaye beyler mailiniz saglam açılmışsa aynı ip ile girin çıkın , videoyu hemen basmıcaksanız

hacı hunharca ardı ardına açmışsan kapanır ama sakince güzelce açıp ne bilim profil resmi filan koymuş direk video atmamışsan kapanmaz yani kapanırsa en az 170 i gider kapanmazsa bereket gelsin mailleri açma şekline bağlı o olay yani

bende her kanala girerken ip değiştirirdim şimdi videoyapa aynı ip ile 40 kanal bağlıyorum hikaye beyler mailiniz saglam açılmışsa aynı ip ile girin çıkın , videoyu hemen basmıcaksanız

bir çok kişi aynı şeyi söylediğine göre demekki aynı ip den kaç kanala girildiğinin pek önemi yok ben tek ip den 15 kanal diye boşuna kasıyorum herhalde , düşük bi vds alıp deneyeceğim saolun

Hocam dün 2 Ana maile girdim bugun 8 alt kanal ve bir ana mail olmak üzere patlamış. Demek istediğim geçmiş olsun %70 i spamdan kapanabilir yarın baktıgında

bunu daha az miktar kanalla demiyecem ben ıp değiştirip girmeye korkuyorum helal valla sana :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri