edit : kapanabilir hocam
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beşiktaş maçından sonra herkes cevabımı alıcak kimse kimsenın kalbini kırmasın
ve astalivasta senı severim ama yorumunu hiç mantıklı bulmadım ayıp.
beşiktaş maçından sonra herkes cevabımı alıcak kimse kimsenın kalbini kırmasın
ve astalivasta senı severim ama yorumunu hiç mantıklı bulmadım ayıp.
Kalp kırma amacı ile söylemedim. Senin amacını öğrenmek için sordum yani bişey öğrenmeye mi çalışıyorsun yoksa birşey mi öğreteceksin...
Liverpool maçından sonra nasıl, neyi açıklayacaksınız hocamKanallar kapandı bizimi yiyorsunuz yoksa
![]()
Liverpool maçından sonra nasıl, neyi açıklayacaksınız hocamKanallar kapandı bizimi yiyorsunuz yoksa
![]()
Bu tarz bir işlemde illaki kapanır yeter ki biri spamdan kapansın arkası gelir.. Yani google bir kanalı incelemeye aldığında hepsi ya topluluktan yada spamdan gider ömrü maksimum 1 aydır. Sonuçta aynı ıpden bir günde 200 kanala giriş yapılmış. İllaki incelemeye takılacaktır. Şu ana kadar kaç tanesi kapandı kaç tanesi açık kaçı kullanımda iyi bir incelemek lazım
Kanalın açılışı daha önemli ama bu tarz bir işlem bana göre sakat.. Kalkıpta kendi kanalımda bile olsa denemem.. Ne gerek var risk almaya siz bu işi yapmış hatta kanalları insanlara satmışsınız.. Belki hiç sıkıntı da olmayabilir simdilik.. Ama yapmayacağım şeylerden bir tanesi yapsamda satmam o kanalışimdiye kadar hiçbir şikayet yok ve kendi kanallarım da aynı şekilde spamdan kapananlar da oldu ama toplu kıyım filan yok bota bağlı 85 kanalım var bunlar aynı işlemden geçti hepsine girdim ve tek tek bota bağlıyıp izinlerini verdim.
şuan 85 kanaldan 81 kanal var normal olarak 4 kanal uçmuş ve devam ediyoruz
Kanalın açılışı daha önemli ama bu tarz bir işlem bana göre sakat.. Kalkıpta kendi kanalımda bile olsa denemem.. Ne gerek var risk almaya siz bu işi yapmış hatta kanalları insanlara satmışsınız.. Belki hiç sıkıntı da olmayabilir simdilik.. Ama yapmayacağım şeylerden bir tanesi yapsamda satmam o kanalıHerkesin bir yöntemi var ama sizin yöntemi riskli gördüm açıkçası.. Birde ıp niz sabitse yani hiç değişme imkanınız yoksa illaki bir gün bir yerden yakalayacaktır. Ip karalisteye girince ne yapsan boş
![]()
aynı ip den girme olayı tamamen saçmalıktan başka birşey değil![]()
ne yani benim belirli içeriklerim var aldım senden kanal yüklevim videoları..10 bin dolar kazanç oldu kapandı bloke oldu..karşılıcan mı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.