200 TL Barajını geçme umudu :)

• Kullanıcı erola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları
Benimde ödeme almadığım hesap yattı yani ödeme alması şart değil

Teşekkürler içimi rahatlattın

bende odeme almadım az once sildim mail geldi 10 doalrdan fazlaysa gelecek donemde hesabınıza yatacak diye.

banada mail geldi ama bir sonraki dönem ne zaman acaba ne zaman yatıcak.

ay sonuna kadar yatsa süper olurdu :)

---------- Spam Engelliyici 15:24 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

ya birde adsense hesabı hala açık ekranda ve bende uyarı şu çıkıyor.

Tüm geri ödemeleri yapmanız ve ödenmemiş tüm ücretleri ödemeniz gerekiyor - Sorunu düzelt diye bir uyarı çıkıyor

Teşekkürler içimi rahatlattın

banada mail geldi ama bir sonraki dönem ne zaman acaba ne zaman yatıcak.

ay sonuna kadar yatsa süper olurdu :)

---------- Spam Engelliyici 15:24 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

ya birde adsense hesabı hala açık ekranda ve bende uyarı şu çıkıyor.

Tüm geri ödemeleri yapmanız ve ödenmemiş tüm ücretleri ödemeniz gerekiyor - Sorunu düzelt diye bir uyarı çıkıyor

Adsense gir çıkış yap bugta kalmış olabilir. Kapattıysan ona mail gelip kapanmayı onayladıysan birşey yapmayacaksın. Ödeme yöntemine banka ekleyip doğrulama yaptıysan 1-2 güne hesabında olur para.

Geçmiş olsun iyi harcamalar. : = )

Bilgi olarak paylaşmak istedim geçen ay kana kapandı üstüne yeni kanal bağlayıcı hemen kapanıyordu ayin 15 ine kadar bekledim kesinleşmedi adsenseyi kapattım ertesi gün sabah 9 15 de hesaptaydi

Adsense gir çıkış yap bugta kalmış olabilir. Kapattıysan ona mail gelip kapanmayı onayladıysan birşey yapmayacaksın. Ödeme yöntemine banka ekleyip doğrulama yaptıysan 1-2 güne hesabında olur para.

Geçmiş olsun iyi harcamalar. : = )

Teşekkür ederim

Ödeme hesaba gelmedi.

Teşekkürler bilgilendirme yapan arkadaşlar şimdi bu adsense hesabını tekrar aktif edebilirmiyim.

Eğer daha evvel adsenseden ödeme alındıysa kapatır kapatmaz öteki günün sabahında hesapta olur.Yok daha evvel ödeme alinmadiysa genelde bu sonraki gün değil 2 gün içinde hesapta oluyor.3 defadan fazla denedim böle oluyor genelde.Dikkat edilmesi gereken ödeme alınmayan adsensede ödemeyi birincil yapmayı unutmamak

Eğer daha evvel adsenseden ödeme alındıysa kapatır kapatmaz öteki günün sabahında hesapta olur.Yok daha evvel ödeme alinmadiysa genelde bu sonraki gün değil 2 gün içinde hesapta oluyor.3 defadan fazla denedim böle oluyor genelde.Dikkat edilmesi gereken ödeme alınmayan adsensede ödemeyi birincil yapmayı unutmamak

Ödeme şimdi düştü. teşekkürler

şimdi tekrar'dan bu adsenseyi pinli şekilde aktif edebilirmiyiz.

banada gelemdi birşey yarını bekleyelim.

Geldi şimdi bana bilginiz olsun.

2 gün önce iptal ettiğim adsenseler bugün gelmiş bilginize

parayı aldım cevap veren yardımcı olanlara teşekkürler

Bir sorum olacaktı şimdi bendede böyle bir adsense var daha önceden ödeme aldığım. Eğer bu adsenseyi silsem para hesaba yatsa adsenseyi tekrardan aktive edip kanal bağlayıp kullanmaya devam edebilir miyim ?

Bir sorum olacaktı şimdi bendede böyle bir adsense var daha önceden ödeme aldığım. Eğer bu adsenseyi silsem para hesaba yatsa adsenseyi tekrardan aktive edip kanal bağlayıp kullanmaya devam edebilir miyim ?

evet oluyor bizzat denedim oldu tekrar aktif ettim.

Bende de 25tl var :D Her ay ort. 3-4 tl geliyor açık kanallardan :D İnşllah Bir kaç seneye çekeriz...

eet 20 TL üstü bir kazanc olursa adsenseyi iptal edip odemeyi hesaba çekince tekrar aktif edersiniz

ama 25 TL için değermi bilemiyorum.

evet oluyor bizzat denedim oldu tekrar aktif ettim.

eet 20 TL üstü bir kazanc olursa adsenseyi iptal edip odemeyi hesaba çekince tekrar aktif edersiniz

ama 25 TL için değermi bilemiyorum.

Şimdi bende adsense ayarlarından sildim adsenseyi (adsenseyi iptal et dedim), yoksa komple gmailimi silmem lazımdı tekrar adsenseyi açıp kullanabilmek için ? Bide yatarsa ne kadar zaman içinde yatar hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri