200 Tl degerinde ciddi bilgi ciddi kazanc

Bu bilgileri iyi okuyun ve arastirin biraz ......ufkunuzu acin youtube hangi derleme videolar izlenior .. vs vs ? Yani biraz dusunun

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Arkadaslar kusura bakmayin ama birsy yapmak o kadar kolay degl soncta kendi isteginizle almissnz ve o konuda garantisi yok diyip duryordu satici iste demekki bu da kilifiymis bu kazigin,,, yani diyorum ya tecrube satn almis olduk iste
Allaha sukur baska yerdn kazaniyrm zaten o parayi da coktn kazandm ama iste bi kotu bir ani oldu ve birkac kisinin de bu tarz seylere inanmasini engelleybllirsem ne mutlu bana.

Hocam netten ne alırsanız yasal olarak 1 hafta içerisinde iade etme hakkınız var.

bu önerileri forumda konu açsan söyler.....benımde başıma geldii r10'da hakkkımı sonu kadar aradım moderator haklı buldu..para iadesini yapmak zorunda kaldı kişi....tabıkı benım konu daha farklıydı...hakkınızı hak hukuk edep üzerinde savunun ve r10 moderatöre şikayet ediniz...şikayet kısmından ıncelemer sonuçda haklı bulunursanız...iade yapmak zorunda...

ben yattım sonuçunda para iadesi gerçekleşti..

çok geçmiş olsun o adamada yazıklar olsun böyle basit bir şeyi nasıl o fiyata satıp insanların hakkını çalarsın vicdanı sızlamayacak mı acaba o kişinin resmen terbiyesizlik yapmış...

öncelikle geçmiş olsun..
güzel bi konu olmuş güvenmediğiniz ve tanımadığınız adamlardan sakın olaki alışveriş yapmayın..
yanlış anlaşılmasın: vardır forumda kalbi temiz saf olan kardeşlerimiz abilerimiz onlarada bi gösterge olsun..
karşındaki ticaret yapacağın kişiyi tanımadan hiçbişeyine güvenme
webcam'da açsa 1 ay seninle arkadaşlıkta yapsa iyi adam diyip aldanmayın bunlar sosyal mühendislik olayıdır..
sosyal medya'da karşındakini empati yoluyla dolandırmadır..

Forumda güvenilir insanlarımızla alışveriş yapmanızıda şiddetle öneriyorum ki, bunlarıda siz çok iyi biliyorsunuz ve birbirinizide..ayrıca Allah'a şükür forumumuzda böyle bi husumete rastlamadık ve forum Aileleri olarak bunlara izin vermeyeceğiz.
saygılar bi daha hiçbir yerde böyle olmaması dileğiyle..

birde r10 üyeliği peşindesiniz alın size örnek orası full dolandırıcı sahtekar düzenbaz dolu beyler ha bu sahtekarlığı yapan şerefsizler o parayı yerken rahat ederlermi bunu yapan onuda yapar böyle karaktersiz bunlar geçmiş olsun para veren tüm arkadaşlarada

birde r10 üyeliği peşindesiniz alın size örnek orası full dolandırıcı sahtekar düzenbaz dolu beyler ha bu sahtekarlığı yapan şerefsizler o parayı yerken rahat ederlermi bunu yapan onuda yapar böyle karaktersiz bunlar geçmiş olsun para veren tüm arkadaşlarada

Hocam nedense r10'a karşı siteminiz var affedersiniz ama bu siteminiz neden.60 bin adamın içinde çürükler olabilir ve temizlenir zamanla.Ben şu ana kadar r10'dan yüklü miktarda para kazandım ve 1 kere bile sıkıntım olmadı.Herkes aynı değil ticaret yaptığın kişiye dikkat edersen sorun olmaz.Bir siteyi 1 kişi veya 10-15 kişi uğruna bu kadar kolay harcayamazsınız bence.

Saygılar.

Valla verdiğiniz paralar üzüldüm , indirip baktımda bu bi ergen , daha kelimeleri bile yanlış yazıyor , önem bile göstermemiş ki bence okuma yazmayı da fazla bilmiyor. Aldığı paraları yani haksız kazandığı paraları umarım kendi gibi sahtekar birine kaptırır , Geçmiş olsun

Yaptığı şerefsizliğin farkında sonunada
"Üzdüysem kırdıysam hakkınızı helal edin." diye yazmış. Ayıptır ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri