aslında bu gibi sitelere sormak gerekir özgün çalısanlara vs. para destegi saglıyormusunuz diye ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar konusma, yani tl gonderme işlemini hazır kart kontor kodları gibisinden gönderiyor kodu onu normal eskiden kontor kartında olan rakamları girerek tl yuklenıyor. Sıkıntısı yok kesinlikle ben kendımden bılıyorum. Ancak öle herkes ben şu kadar yuklerım bu kdar yuklerım demekle olmuyorben 2005 den beri bu net işindeyım videolarla ugrasıyorum öle 10 bin 100 bin video atarım zengin olurum, mantığı ile olmuyor bu işler bi süre sonra insan bunalıyor sıkılıyor nereye kadar diyor ben şimdi o işle ilgilenmiyorum
açıkcası zor geliyo bana öle ugrasmak
![]()
bu işin mantığı nedir peki ,siz ne yapıyordunuz nasıl videolar koyuyordunuz ,mesela gidip halıyı çeksem ve 200 kere aynı halıyı çeksem kabul ederler mi?Senin taktiğin neydi
Misal, örnek vereyim. Şu tarzda kısa kısa videolar işimi kolaylaştırıyor mesela, Hapşırmaktan Bitap Düşen Kedi | İzlesene.com Video
hocam ben öyle videoları açtırdığım özgün hayvanlar kanalıma koyuyorum. dediğim gibi 200 kere halıyı çekip koysam onaylamazlar mı.![]()
200 kere cektıgın o videoda bi amaç var mı ?![]()
Eğer bu iş hala varsa aklıma öyle birşy geldiki o siteyi sırf benim yüzüümden kapatırlar ciddiyim![]()
hocam amaç diyorsan yani özgün olarak uğraşılası videolar at diyorsan uğraşılmaz. Ha bir de bu var bir kağıda mesaj yazarım barış mesajları diyelim 200 kere ondan çekerim al sana amaçlı video ,olur mu?![]()
Aga senin o düşündüğünü çoğu kişi düşünmüş durumda.Onlar hesap kitap yapıyorlar şimdi.![]()
Emin ol aklıma geleni yazsam aklınız durur![]()
düz mantık adam öldürür yapma eyleme.
İlle sen bir şeyler yapmak zorunda değilsin kısa kısa videolar, komik videoların dolaştığı bir çok site var milyonlarca videolar var kısa kısa komik hayvanlar vs.vs. ille ben çekicem özgün olucam kendi videolar olucak diyorsan, youtube işini arttır ne işin var orda
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.