200 Video Yükle 25 TL Kazan!

aslında bu gibi sitelere sormak gerekir özgün çalısanlara vs. para destegi saglıyormusunuz diye ?

ne oldu bilgisi olan varmı hala devam ediyormuymus?

vivivodo ya üye olayım dedim üyelik sözleşmesi açılmıyor sizde de aynı durum var mı? Yoksa sözleşmede bi oyun varda bilerek mi açmıyorlar

böyle bir şey mümkünse ben yatmayı bile düşünmüyorum 24 saat boyunca video atarım arkadaş 1000 video =125 lira / 10000=1250 lira / 100000=12500 öyle bir şeyse zengin olunur

Kesin bir bilgiye ulaşan var mı ? Bende mesaj atıp ürkütmeyeyim şimdi adamları :)

üye oldum profil e tıkladım sağ yan tarafta Kazanılan Konuşma (0 TL) böyle bir link var galiba dogru ama sözleşmeyi de okumak lazım.. Bence bu işte bir iş var :) sözleşme açılmıyor. kandırmasınlar sonra bizi

Arkadaşlar konusma, yani tl gonderme işlemini hazır kart kontor kodları gibisinden gönderiyor kodu onu normal eskiden kontor kartında olan rakamları girerek tl yuklenıyor. Sıkıntısı yok kesinlikle ben kendımden bılıyorum. Ancak öle herkes ben şu kadar yuklerım bu kdar yuklerım demekle olmuyor :) ben 2005 den beri bu net işindeyım videolarla ugrasıyorum öle 10 bin 100 bin video atarım zengin olurum, mantığı ile olmuyor bu işler bi süre sonra insan bunalıyor sıkılıyor nereye kadar diyor ben şimdi o işle ilgilenmiyorum :) açıkcası zor geliyo bana öle ugrasmak :)

Arkadaşlar konusma, yani tl gonderme işlemini hazır kart kontor kodları gibisinden gönderiyor kodu onu normal eskiden kontor kartında olan rakamları girerek tl yuklenıyor. Sıkıntısı yok kesinlikle ben kendımden bılıyorum. Ancak öle herkes ben şu kadar yuklerım bu kdar yuklerım demekle olmuyor :) ben 2005 den beri bu net işindeyım videolarla ugrasıyorum öle 10 bin 100 bin video atarım zengin olurum, mantığı ile olmuyor bu işler bi süre sonra insan bunalıyor sıkılıyor nereye kadar diyor ben şimdi o işle ilgilenmiyorum :) açıkcası zor geliyo bana öle ugrasmak :)

bu işin mantığı nedir peki ,siz ne yapıyordunuz nasıl videolar koyuyordunuz ,mesela gidip halıyı çeksem ve 200 kere aynı halıyı çeksem kabul ederler mi? :) Senin taktiğin neydi

Eğer bu iş hala varsa aklıma öyle birşy geldiki o siteyi sırf benim yüzüümden kapatırlar ciddiyim :D

hocam amaç diyorsan yani özgün olarak uğraşılası videolar at diyorsan uğraşılmaz. Ha bir de bu var bir kağıda mesaj yazarım barış mesajları diyelim 200 kere ondan çekerim al sana amaçlı video ,olur mu? :D

:D düz mantık adam öldürür yapma eyleme. :) İlle sen bir şeyler yapmak zorunda değilsin kısa kısa videolar, komik videoların dolaştığı bir çok site var milyonlarca videolar var kısa kısa komik hayvanlar vs.vs. ille ben çekicem özgün olucam kendi videolar olucak diyorsan, youtube işini arttır ne işin var orda :)

:D düz mantık adam öldürür yapma eyleme. :) İlle sen bir şeyler yapmak zorunda değilsin kısa kısa videolar, komik videoların dolaştığı bir çok site var milyonlarca videolar var kısa kısa komik hayvanlar vs.vs. ille ben çekicem özgün olucam kendi videolar olucak diyorsan, youtube işini arttır ne işin var orda :)

hocam spam çekeceğime en iyisi halıyı çekeyim. Zaten adamlar telifli video atmak yasak diyorlar. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri