2000 izlenim 0$ Nedir bu arkadaşlar ?

• Kullanıcı secret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

secret

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar resimde herşey açık. Nedir bu durum başlayalı 2 gün oluyor. Sizce normalmidir ? Neden hiç para gelmiyor acaba ?

Not: Toplam 3 kanalım ve 40 videom vardır.

ads.png

bugün adsense de sıkıntı var sanırım. aynı durumun bi değişiği bende de mevcutdur

video sayın fazlaysa ve videolar yeniyse normal

şöyle düşün 2000 yeni video her video 1 kere izlense 2000 izlenme 1 videoya 1 izlenme tık getirirmi.

yada başka bi nedeni var.

ayrıca tahmini kazançlara değil toplam kazançlara bakıcaksın.

O sayfada da durum aynı hocam.

---------- Mesaj saat 00:19:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:19:05 civarında gönderildi. ----------

video sayın fazlaysa ve videolar yeniyse normal

şöyle düşün 2000 yeni video her video 1 kere izlense 2000 izlenme 1 videoya 1 izlenme tık getirirmi.

yada başka bi nedeni var.

İlk mesajda belirtmiştim yoplam video sayısı 40ı geçmez ve sadece 1 videodan bugün 2.300 izleme aldım.

O sayfada da durum aynı hocam.

---------- Mesaj saat 00:19:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:19:05 civarında gönderildi. ----------

İlk mesajda belirtmiştim yoplam video sayısı 40ı geçmez ve sadece 1 videodan bugün 2.300 izleme aldım.

youtube kazançları tahmini kazançlar bölümünde gözükmüyor toplam kazançlarda gözüküyor ordan bakman lazım.

Anasayfa>Tam raporları görüntüle>İçerik Barındırıcıları için AdSense>Tüm zamanlar>Bugün>Toplam kazançlar'da kazandıgın para gözükmekte

Hacım o zaman biraz beklemenizi tavsiye ederim, adsensede de problem olabilir veya gerçekten reklamlarınıza tıklanmıyordur, dolar işareti aktif mi?

Anasayfa>Tam raporları görüntüle>İçerik Barındırıcıları için AdSense>Tüm zamanlar>Bugün>Toplam kazançlar'da kazandıgın para gözükmekte

Sanırım orada da durum aynı hocam.

adse.png

---------- Mesaj saat 00:24:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:14 civarında gönderildi. ----------

Hacım o zaman biraz beklemenizi tavsiye ederim, adsensede de problem olabilir veya gerçekten reklamlarınıza tıklanmıyordur, dolar işareti aktif mi?

Aktif tüm videolarımda hocam, zaten aktif olmayan videolarımı siliyorum.

---------- Mesaj saat 00:25:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:46 civarında gönderildi. ----------

youtube kazançları tahmini kazançlar bölümünde gözükmüyor toplam kazançlarda gözüküyor ordan bakman lazım.

Sanırım söylediğiniz yer burası. Yukarıdaki mesajımda resmi koydum.

bugün bendede problem var. Sayfa TO 1,21 düştü.

Sanırım orada da durum aynı hocam.

adse.png

---------- Mesaj saat 00:24:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:14 civarında gönderildi. ----------

Aktif tüm videolarımda hocam, zaten aktif olmayan videolarımı siliyorum.

---------- Mesaj saat 00:25:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:46 civarında gönderildi. ----------

Sanırım söylediğiniz yer burası. Yukarıdaki mesajımda resmi koydum.

genel bir sorun olabilir bu sorun daha öncede varmıydı ?

dostum eğer vine videoları yüklüyosan hemen o işi bırak :D

24 tık var kazanç sıfır gözüküyor adsencede yt da tahmini kazanç çalışmıyormu?

:) 1 günde anında kazanamazsın arkadaşım bir kaç gün gecsin aradan :)
adsense anlık güncellenmiyor hele hele yeni kayıt olanlarınki fazla güncellenmiyor malesef..

:) 1 günde anında kazanamazsın arkadaşım bir kaç gün gecsin aradan :)
adsense anlık güncellenmiyor hele hele yeni kayıt olanlarınki fazla güncellenmiyor malesef..

Yok hocam aklıma takılan sadece bu kadar görüntülemeye para vermemesi normalmidir. Yani bu durum ileride de devam edermi. Bunu merak ettim sadece. Teşekkürler yorumlarınız için :)

Yok hocam aklıma takılan sadece bu kadar görüntülemeye para vermemesi normalmidir. Yani bu durum ileride de devam edermi. Bunu merak ettim sadece. Teşekkürler yorumlarınız için :)

Sadece bir video bu izlenimi aldıysa video ile alakalı bir sorun olabilir, saniye kısa olabilir, günlük 10 bine yakın izlenen bir videom 30 sn olduğu için tık almıyor, 150 bine yakın izlenme oldu sadece o videodan 10 dolar falan kazandım, 7 saniyelik vine'yede zamanında 70 bin izlettim kazanç sıfırdı, bir de yeni yaşadığım bir durum ingilizce bir video endonezya malezya ve bilinmeyen bölge izlenimi aldı kazanç neredeyse yok (80 bin izlenime) bu tarz sorunlarda olabilir, onun dışında adsensede problem veya gerçekten tık almamış olma ihtimalide var...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri