Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kimse tıklamamış reklamına
Yanlış yerden bakıyorsun kardeşim.
tıkla buna:
https://www.google.com/adsense/app?...co=d&drh=false&ct=td&oet=&ert=&se=&uim=d&tz=a
video sayın fazlaysa ve videolar yeniyse normal
şöyle düşün 2000 yeni video her video 1 kere izlense 2000 izlenme 1 videoya 1 izlenme tık getirirmi.
yada başka bi nedeni var.
O sayfada da durum aynı hocam.
---------- Mesaj saat 00:19:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:19:05 civarında gönderildi. ----------
İlk mesajda belirtmiştim yoplam video sayısı 40ı geçmez ve sadece 1 videodan bugün 2.300 izleme aldım.
Anasayfa>Tam raporları görüntüle>İçerik Barındırıcıları için AdSense>Tüm zamanlar>Bugün>Toplam kazançlar'da kazandıgın para gözükmekte
Hacım o zaman biraz beklemenizi tavsiye ederim, adsensede de problem olabilir veya gerçekten reklamlarınıza tıklanmıyordur, dolar işareti aktif mi?
youtube kazançları tahmini kazançlar bölümünde gözükmüyor toplam kazançlarda gözüküyor ordan bakman lazım.
Sanırım orada da durum aynı hocam.
![]()
---------- Mesaj saat 00:24:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:14 civarında gönderildi. ----------
Aktif tüm videolarımda hocam, zaten aktif olmayan videolarımı siliyorum.
---------- Mesaj saat 00:25:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:46 civarında gönderildi. ----------
Sanırım söylediğiniz yer burası. Yukarıdaki mesajımda resmi koydum.
genel bir sorun olabilir bu sorun daha öncede varmıydı ?
dostum eğer vine videoları yüklüyosan hemen o işi bırak![]()
1 günde anında kazanamazsın arkadaşım bir kaç gün gecsin aradan
adsense anlık güncellenmiyor hele hele yeni kayıt olanlarınki fazla güncellenmiyor malesef..
Yok hocam aklıma takılan sadece bu kadar görüntülemeye para vermemesi normalmidir. Yani bu durum ileride de devam edermi. Bunu merak ettim sadece. Teşekkürler yorumlarınız için![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.