tıklamalar kaç acaba?
Yüksek bir miktarda olduğunu söyleyebilirim ama net bir rakam veremem yasak.
6-7 kanalım vardı 2-3 kanal hariç ünleme düştü. Kazançlarımın %95'i bir kanaldan geliyor zaten o kanala da şükür bir şey olmadı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tıklamalar kaç acaba?
Son bir haftadır resmen oynuyor benimle. Kendimden yola çıkarsam eğer; Ayan beyan Adsense hesabına başlı olan kanalların o günkü gösterimlerini tek tek alıp topluyorum, daha sonra girip Adsense panelinden kontrol ettiğimde, kanallar 13.000 izlenme diyor youtube 1.297 diyor. Bu nasıl bir saçmalık ya? Diğer arkadaşlar; Sizlerde durum nasıl? Son 2-3 gündür izlenmelerin Adsense'e yansımadığını düşünüyor musunuz?
TBM'ler yerlerde, gösterim yansımaz, ayın ilk 3 günü, ayın ortasında 3 günü bakım var der götürür, yersiz sebepler ile banlama yapar. Peki tavsiyeler nedir?
Hmm. Peki yansıyan nedir hocam Adsense'e?Hocam adsense'ye yansıyan youtube izlenmesi değil ki zaten.
Listeyi bulup paylaşabilirseni sevinirim dostum.Gereksiz reklamlarınızı engelleyin. Adwords, facebook gibi. Facebook reklamına kim tıklar?
Bu sitede bir liste bulmuştum to 2 katına çıktı o liste sayesinde. Paylaşandan Allah razı olsun. ama şuan o listeyi bulamadım malesef.
Hmm. Peki yansıyan nedir hocam Adsense'e?
---------- Mesaj saat 06:54:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:53:09 civarında gönderildi. ----------
Listeyi bulup paylaşabilirseni sevinirim dostum.
Çözümün bizim elimizde olmaması insanı çaresizleştirip geriyor kardeşim ya. En az zararla kurtarmak gerekiyor ama ne yapmalı bilmiyorum. Zaten başlayalı çok olmadı ve geliri ufak miktarlara bile sabitleyemedim. Bunların stresinin üzerine birde kazançlar sorun olunca iyice çıkmaza giriyor insan. Bırakmayacağım peşini. Pes etmeyeceğim ancak işte bilmeyince işler dahada zorlaşıyor. Öğrenmeye çalışıyoruz bakalım.Aynen bendede düzeldi.
[MENTION=4653]teknoemin[/MENTION] ,
adsense ye yansıyan reklam olan videolar.
reklamverenlerle ilgili problem olunca veya başka sebeplerden reklam çıkmayınca videolarda, böyle dibe batıyoruz işte kısacası.
Çözümün bizim elimizde olmaması insanı çaresizleştirip geriyor kardeşim ya. En az zararla kurtarmak gerekiyor ama ne yapmalı bilmiyorum. Zaten başlayalı çok olmadı ve geliri ufak miktarlara bile sabitleyemedim. Bunların stresinin üzerine birde kazançlar sorun olunca iyice çıkmaza giriyor insan. Bırakmayacağım peşini. Pes etmeyeceğim ancak işte bilmeyince işler dahada zorlaşıyor. Öğrenmeye çalışıyoruz bakalım.
Öyle niyaz ediyorum kardeşim. Umarım öyle de olur.aman pes etmeyin hocam, daha önce bir çok saçma sapan siteye boşu boşuna para yatırdım 5 kuruş getirmedi fakat Allah'a şükür artık youtube den ufak tefek kazanıyorum senin gibi. zaman içinde de işin hinliğini öğrenir fazlasını kazanırız inşallah...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.