2000 izlenme 5 Tık. !!!!!

• Kullanıcı onurhan00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Son bir haftadır resmen oynuyor benimle. Kendimden yola çıkarsam eğer; Ayan beyan Adsense hesabına başlı olan kanalların o günkü gösterimlerini tek tek alıp topluyorum, daha sonra girip Adsense panelinden kontrol ettiğimde, kanallar 13.000 izlenme diyor youtube 1.297 diyor. Bu nasıl bir saçmalık ya? Diğer arkadaşlar; Sizlerde durum nasıl? Son 2-3 gündür izlenmelerin Adsense'e yansımadığını düşünüyor musunuz?

TBM'ler yerlerde, gösterim yansımaz, ayın ilk 3 günü, ayın ortasında 3 günü bakım var der götürür, yersiz sebepler ile banlama yapar. Peki tavsiyeler nedir?

hocam sorun öyle böyle degil aynı katagori önceden 50 60 lira getirisi vardı günlk smdi 15 20 tl zor getiriyor saka gibi ya Kafam almıyor Bu ay böle giderse sıkıntı işler video uzunluk kısalıklada alakalı bi durum değil bu hocam Bir an önce düzelme ümidiyle beklemekteyim

arkadaşlar tbm ve to sabaha göre biraz artmış bende, sizlerde son durum nedir?

Son bir haftadır resmen oynuyor benimle. Kendimden yola çıkarsam eğer; Ayan beyan Adsense hesabına başlı olan kanalların o günkü gösterimlerini tek tek alıp topluyorum, daha sonra girip Adsense panelinden kontrol ettiğimde, kanallar 13.000 izlenme diyor youtube 1.297 diyor. Bu nasıl bir saçmalık ya? Diğer arkadaşlar; Sizlerde durum nasıl? Son 2-3 gündür izlenmelerin Adsense'e yansımadığını düşünüyor musunuz?

TBM'ler yerlerde, gösterim yansımaz, ayın ilk 3 günü, ayın ortasında 3 günü bakım var der götürür, yersiz sebepler ile banlama yapar. Peki tavsiyeler nedir?

Hocam adsense'ye yansıyan youtube izlenmesi değil ki zaten.

Gereksiz reklamlarınızı engelleyin. Adwords, facebook gibi. Facebook reklamına kim tıklar?

Bu sitede bir liste bulmuştum to 2 katına çıktı o liste sayesinde. Paylaşandan Allah razı olsun. ama şuan o listeyi bulamadım malesef.

Hocam adsense'ye yansıyan youtube izlenmesi değil ki zaten.
Hmm. Peki yansıyan nedir hocam Adsense'e?

---------- Mesaj saat 06:54:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:53:09 civarında gönderildi. ----------

Gereksiz reklamlarınızı engelleyin. Adwords, facebook gibi. Facebook reklamına kim tıklar?

Bu sitede bir liste bulmuştum to 2 katına çıktı o liste sayesinde. Paylaşandan Allah razı olsun. ama şuan o listeyi bulamadım malesef.
Listeyi bulup paylaşabilirseni sevinirim dostum.

aynen ya adsensede sorun var. yada google reklam verenlerle ilgili bi sıkıntı var. 1 ocakda yaşadığımız durum gibi.

bugün toparladı arkadaşlar tbm yüksek to oranı yüksek sanırım problem düzeldi

Aynen bendede düzeldi.
[MENTION=4653]teknoemin[/MENTION] ,
adsense ye yansıyan reklam olan videolar.
reklamverenlerle ilgili problem olunca veya başka sebeplerden reklam çıkmayınca videolarda, böyle dibe batıyoruz işte kısacası.

Aynen bendede düzeldi.
[MENTION=4653]teknoemin[/MENTION] ,
adsense ye yansıyan reklam olan videolar.
reklamverenlerle ilgili problem olunca veya başka sebeplerden reklam çıkmayınca videolarda, böyle dibe batıyoruz işte kısacası.
Çözümün bizim elimizde olmaması insanı çaresizleştirip geriyor kardeşim ya. En az zararla kurtarmak gerekiyor ama ne yapmalı bilmiyorum. Zaten başlayalı çok olmadı ve geliri ufak miktarlara bile sabitleyemedim. Bunların stresinin üzerine birde kazançlar sorun olunca iyice çıkmaza giriyor insan. Bırakmayacağım peşini. Pes etmeyeceğim ancak işte bilmeyince işler dahada zorlaşıyor. Öğrenmeye çalışıyoruz bakalım.

Çözümün bizim elimizde olmaması insanı çaresizleştirip geriyor kardeşim ya. En az zararla kurtarmak gerekiyor ama ne yapmalı bilmiyorum. Zaten başlayalı çok olmadı ve geliri ufak miktarlara bile sabitleyemedim. Bunların stresinin üzerine birde kazançlar sorun olunca iyice çıkmaza giriyor insan. Bırakmayacağım peşini. Pes etmeyeceğim ancak işte bilmeyince işler dahada zorlaşıyor. Öğrenmeye çalışıyoruz bakalım.

aman pes etmeyin hocam, daha önce bir çok saçma sapan siteye boşu boşuna para yatırdım 5 kuruş getirmedi fakat Allah'a şükür artık youtube den ufak tefek kazanıyorum senin gibi. zaman içinde de işin hinliğini öğrenir fazlasını kazanırız inşallah...

aman pes etmeyin hocam, daha önce bir çok saçma sapan siteye boşu boşuna para yatırdım 5 kuruş getirmedi fakat Allah'a şükür artık youtube den ufak tefek kazanıyorum senin gibi. zaman içinde de işin hinliğini öğrenir fazlasını kazanırız inşallah...
Öyle niyaz ediyorum kardeşim. Umarım öyle de olur.

1000 izlenme 9 tık 0.08 tbm var şu an itibariyle. Dalga mı geçiyorlar yoksa genel bir sorun mu anlayabilmiş değilim arkadaşlar.

olur öyle şeyler arkadaşlar ben 1 milyon gösterime 9k tık aldığımı biliyorum.illa to %1 oranında kalacak diye bir şart yok.şansınıza bağlı.

Arkadaşlar sorun düzeldi. Herkese hayırlı kazançlar olsun.

Gösterim Sayısı : 2.068
Tıklama :50
Sayfa TO : %2.42
TBM : 0.21

Bugün benim için iyi geçti sayılabilir.Galiba düzelme var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri