2000 izlenme 5 Tık. !!!!!

• Kullanıcı onurhan00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
böyle giderse kesin olarak bırakırım youtube işini. çok afedersiniz ama 3 kuruş para için bu Allah'sızların nazınımı çekecem sürekli?

nisan ayı girdiğinden beri izlenme sayılarım aynı olmasına rağmen sayfa to ve tbm yarı yarıya düştü kazancım çok fazla azaldı videolar +20 dakika yabancı içerik..

Aynı durum bende de mevcut. To ve tbm çok düştü. Bakalım pazartesiden itibaren düzelme olacak mı

6k İzlenime 15 tık Almışım :D Adsensede Skıntı Olabilir Belki Veriler Geç Yanısoyrdur

Arkadaşlar şaka değil... daha 25 26 marta bakıyorum
%30 t.o -- 0.18 TBM var .... Bugün açıklyıorum
%5 t.o -- 0.06 TBM var .... ŞAKA GİBİ YA herkeste böyle bi herkes 24 25 26 27 mart civarını ve bu zamanları yazsın bı

Yazmaya Gerek yok Herkesde aynı sorun mevcut.Bu iş benimde canımı sıkmaya başladı video yükleyesim gelmiyor.Günde 1 tl zor kazanıyoruz.
Arkadaşlar şaka değil... daha 25 26 marta bakıyorum
%30 t.o -- 0.18 TBM var .... Bugün açıklyıorum
%5 t.o -- 0.06 TBM var .... ŞAKA GİBİ YA herkeste böyle bi herkes 24 25 26 27 mart civarını ve bu zamanları yazsın bı

ca-pub diye bir sorun vardı şuanda baktığımda bütün publarda sonu 371li biten bu googleın yada youtubenın kendı hesap bılgısı oluyordu sanırım yılbası cıvarı boyle bır sorun olmustu gene aynısımı dersiniz ? pub la alakalı olsa gerek

ca-pub diye bir sorun vardı şuanda baktığımda bütün publarda sonu 371li biten bu googleın yada youtubenın kendı hesap bılgısı oluyordu sanırım yılbası cıvarı boyle bır sorun olmustu gene aynısımı dersiniz ? pub la alakalı olsa gerek
Publa alakalı olsaydı hiç reklam tıkı alamazlardı diye düşünüyorum ama azda olsa almışlar

Beyler aynı sorun dünya geneli var tüm forumlarda veryansın edıyorlar
Link paylaşacamda henüz 15 mesajım olmus paylasamıyorum.Herkes google plusda dahil olmak üzere şikayetçi.

3 adsensem var
1i 20to dan 10 lara düştü
diğer ikisi 0.90lara geriledi..
bu ne rezillik anlamadım.
hassas kategoriler engelli,çöp siteler engelli,video ortası açık...
nisan ayı berbat başladı.

Normaldir ben yeniden adsensemi şenlendirmeye çalışıyorumya düşüşler başlar reklam verenler iflas eder. Ne şanssız adamım arkadaş.

1 kanal bağlı adsensen
Gösterim:3.363 tık:23 To:0,68% Tbm:0,06 TL​

Diğerleri daha berbat bakmak istemiyorum.

Normaldir ben yeniden adsensemi şenlendirmeye çalışıyorumya düşüşler başlar reklam verenler iflas eder. Ne şanssız adamım arkadaş.

1 kanal bağlı adsensen
Gösterim:3.363 tık:23 To:0,68% Tbm:0,06 TL​

Diğerleri daha berbat bakmak istemiyorum.

Ben senden iyiyim :D
Gösterim 2864
tıklanma 29
to 1.01%
Tbm 0.08

tbmlerde düşüş var sanırım ay başlangıcında klasik olan bir durum bu bir arkadaş öyle diyordu

Yeni adsensem.
Dün 700 izlenme 38 tık 0.17 TBM .
Şu an 59 izlenme 9 tık 0.12 TBM

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ayın başlangıcında falan ben bu kadar düşüş görmedim 3 aydır bu işin içindeyim.
%7 den %5 e düşerde 0.50 ye düşmez heralde.
Neyse tez vakitte düzelir inş. kuruşlara oynuyorum şuan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri