Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar şaka değil... daha 25 26 marta bakıyorum
%30 t.o -- 0.18 TBM var .... Bugün açıklyıorum
%5 t.o -- 0.06 TBM var .... ŞAKA GİBİ YA herkeste böyle bi herkes 24 25 26 27 mart civarını ve bu zamanları yazsın bı
Publa alakalı olsaydı hiç reklam tıkı alamazlardı diye düşünüyorum ama azda olsa almışlarca-pub diye bir sorun vardı şuanda baktığımda bütün publarda sonu 371li biten bu googleın yada youtubenın kendı hesap bılgısı oluyordu sanırım yılbası cıvarı boyle bır sorun olmustu gene aynısımı dersiniz ? pub la alakalı olsa gerek
Normaldir ben yeniden adsensemi şenlendirmeye çalışıyorumya düşüşler başlar reklam verenler iflas eder. Ne şanssız adamım arkadaş.
1 kanal bağlı adsensen
Gösterim:3.363 tık:23 To:0,68% Tbm:0,06 TL
Diğerleri daha berbat bakmak istemiyorum.
tbmlerde düşüş var sanırım ay başlangıcında klasik olan bir durum bu bir arkadaş öyle diyordu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.